Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #91756 üzenetére
Nálunk van egy teakonyha, de nem élem a magas konyhapultnál billegő hokedlin a faltól 50 centire ülve étkezést. Inkább a gép előtt majszolom el hidegen a töltött káposztát. Több a hely, kényelmesebb az üléspozíció. Fura, én a gépnél eszem, mégis a kolléga billentyűzete a mocskos.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #91759 üzenetére
Fura, én a gépnél eszem, mégis a kolléga billentyűzete a mocskos.
Nem kéne átpöködni a kajamaradékot...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
TROG AIR
aktív tag
Így az ünnepek környékén megjelennek a ThinkPap' laptopok is a piacon... [link]
[ Szerkesztve ]
430 pozitív , 0 negatív....
-
MurdR
veterán
Nem kell valakinek egy Mac 3.1 (13.3, 2x2.2, 4GB, 160GB, white) 30k-ért? Hirdetéseim között van, kellene helyette egy Thinkpad vagy Latitude, tehát 1:1 csere, beszámolás és ráfizetés is játszik.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
bandus
veterán
válasz Magnum_ #91734 üzenetére
Nem szereted, ha valakinek nem egyezik a velemenye a tieddel, ahogy latom. gondolom ha a ceo-d anyazott volna a masik autoban neki is ugyanugy mutogattad volna a belepokartyadat
Macilaci:
En azt vettem eszre, hogy leginkabb az emberek hangulatatol fugg, hogyan vezetnek (milyen meglepo ), az esetek 90 %-ban abszolut nyugodt es maximalisan elozekeny vagyok, beengedem a kanyarodosav legelejere betolakodot is, mert ki tudja, lehet csak a aavot nezte el. De ha sietek, ideges vagyok akkor ez sajna nem megy es borzasztoan ki tudok akadni azokon akik kepesek benazni, mikozben nyilvan sok embernek szabalyosan stresszhelyzetet jelent ha vezetnie kell, es nem egy termeszetes tevekenyseg."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
macilaci78
nagyúr
válasz bandus #91764 üzenetére
lehet csak a aavot nezte el - a közlekedésben szerintem ez pont olyan alap dolog, mint az, hogy nem recseg-ropog a váltó sebességváltáskor. De persze, elnézhette a sávot, ugyanúgy egy STOP-táblát, vagy egy gyalogátkelőhelyet és letarol egy óvodás csoportot, mert hát jajj Istenkém, elnézte.
Persze, beengedem a tolakodó barmát, mert egyrészt féltem a kocsit, másrészt biztonságosabb, ha van egy hülye (akár én), aki beengedi és ezzel megszünteti a forgalom veszélyeztetésének okát. De amikor azt látom, hogy valaki a balra kanyarodni kívánó sáv piros lámpájánál álló 20 kocsija mellett megy előre, majd a sáv elején megáll, indexel balra az egyenesen menő sávból a zöld jelzés ellenére, mert ő ott bizony balra akar kanyarodni, mert teszem azt, az Allee parkolóban van hely és kezdődik a film, vagy akciós az Interspar-ban a csirke-farhát, akkor bizony fáj a fogam az önbíráskodás eszközére.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
föccer
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #91759 üzenetére
Nalunk mondjuk boven van hely mindegyik konyhaban.
Bandus: nem errol van szo, hanem arrol, hogy te azt allitottad, hogy en a velt felsobbrendusegemet probaltam ezzel kifejezni es nagyon rosszul gondolod.
Es eszre kellett mar venned, hogy nem csak nekem tetszik, amikor ilyen kinyilatkozasokat teszel, alaptalanul. Nem csak en jeleztem mar neked, hogy visszabb kellene venned.Btw ha a ceom anyazna es nem ismerne meg, neki is felmutatnam hasonlo szituban.
I humbly and respectfully decline™
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #91767 üzenetére
Ketten vagyunk, és mivel a nyitva tartás nap közben folyamatos, nincs kimondott ebédidő. Amikor megéhezünk és lehetőségünk van rá, eszünk.
Mivel ketten vagyunk, elférünk kényelmesen, de azért a munkavégzés helyéhez képet az a konyha eléggé nyomasztó.Btw: ha szerinted Bandus megnyilvánulásai szót sem érdemelnek, akkor egyszerűen ne méltasd őket! Legalább ennyivel is fölé emelkedhetsz.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bandus
veterán
válasz Magnum_ #91767 üzenetére
Hat persze, hogy neki is felmutattad volna
Nyilvan senkinek nem tetszik amikor nem ertenek vele egyet, csak te hajlamos vagy ilyenkor benyomni a sohatobbez neszoljhozzam hisztit, volt mar erre pelda kozottunk. Az persze elfogadott amikkor szegeny szili kapja csoportosan a savat
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Magnum_
nagyúr
válasz bandus #91770 üzenetére
Eltertel a tematol.
Amellett kellene ervelned, hogy nekem miert van velt felsobbrenduseg erzesem. (Meg amellett is, hogy ezt miert pont te irod, pont nekem)
Szoval ezen legyen a fokusz.Szilit meg hagyd ki ebbol, mert en nem szoktam savazni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudjátok mi folyik épp a füredi utcába? tűzoltók daruról másznak be egy 2. emeleti lakásba, most kukkolom az ablakon
-
sketchifun
senior tag
Saint, csak hogy tiszta legyen.
Ha nem azért mutattad fel a kártyát, hogy a vélt felsőbbrendűségedet kifejezd, akkor miért? Mit akartál vele kifejezni?
Ofc, nem célom beleszólni, csak a sztori teljessége végett.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Magnum_
nagyúr
válasz sketchifun #91773 üzenetére
Jo, akkor ne is szolj.
Inkabb koszond meg azt a kurva kavet, amit kaptal es azota is elfelejtettel.
[ Szerkesztve ]
-
sketchifun
senior tag
-
MrSealRD
veterán
Mind egyszerre menstruáltok, vagy mi van?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Magnum_
nagyúr
válasz sketchifun #91775 üzenetére
Evvel?
Ezzel most semmit se erunk el, hogy bandus rossz helyre helyezi a fokuszt, te meg moge allsz, hogy hoppa, kapjuk el saint toket.Azert mutattam fel a kartyamat neki, hogy lassa, hogy egy helyen dolgozunk. Es nem nepnevelni akartam, de hatha lesz annyi esze legkozelebb, hogy meggondolja az indokolatlan kurvaanyazast.
De ezt leirtam.
Szoval akkor ha annyira igaza van bandusnak, de o nem tudja leirni, hogy ebben mi az en velt felsobbrendusegem, akkor haver, tied a palya, mehet az erveles, kivancsian varom.A meg nem koszont kavet pedig szivesen.
Ugye tudod, hogy ezzel csak azt tamasztottad ala, amit gondoltam? (Hogy nem volt gyerekszobad)
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz sketchifun #91781 üzenetére
I see.
Ha elolvastad volna (szerk: rendesen) a "vitaindito" hsz-em, akkor nem merulhetett volna fel ez a kerdes benned sem. Idealisabb korulmenyek kozott biztosan nem.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #91779 üzenetére
Nem ilyen jellegű kenyér és cirkusz miatt járok ide. De már csak ez maradt.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
macilaci78
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
mutatok két képet, a másodikat loptam
hogy a másodikon mi van aláhúzva az mindegy, az összkép a lényeg
na elmennek a jó francba, hogy szerintük ez előrelépés. még hozzá kettő.
-
DeFranco
nagyúr
válasz CoolBoy323 #91789 üzenetére
de azért azt érzed mennyire sakál, hogy szombat este fél 10-kor ez a legnagyobb problémánk...
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #91793 üzenetére
Eltelt, de nem kerekedett a történet.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
MurdR
veterán
Na szélvédő jegesedés megoldva, este ráteszek egy nagyobb törölközőt a szélvédőre, a két ajtóval odacsukom, és kiskeziccsókolom.
Bevált.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #91795 üzenetére
Nagyon nincs mit meselni.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
tomcsi23
veterán
Arra azért figyelj, ha valamiért folyékony csapadék lesz (pl eső), akkor az ajtóknál a törcsi miatt beszivároghat a folyadék, aztán nehogy akvárium legyen belőle. Persze, ha úgy csukod oda, hogy a kéderig nem ér be az anyag, akkor nem szóltam.
Mod: Reggelt!
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Spet
addikt
Reggelek mindenkinek.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest