Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
vazzeg az opel az autógyártók casioja...
ha a gasztra egy bmw utánérzés volt (szvsz a legszebb és legjobban egyben levő designú autó a kategóriájában, kb. evör), akkor ez meg egy aston martin.
takkra mint a casio az edifice sorozattal, prémium márkák egész jó koppintása elérhető áron...
-
htc07
addikt
Sziasztok,
ELMÜ kivitelezői nyilatkozat pdf megtalálásában tudna valaki segíteni? google és az elmü oldala cserben hagyott
szerk. meglett, ha valakinek kellene egyszer
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeFranco #91506 üzenetére
Kodo tetszik. Az összes aktuális formanyelv közül az a favorit nálam most. Tegnap este jöttem haza a reptérről és a gyorsforgalmin egy S90 ment előttem. Hátulról kimondottan gagyi hatás kelt, mint vmi 2-es Oktávia kínai átirata...
mod:
Mercutio_: Uncsitesómnak van. Kicsit rohad a szekér de az mk2 Oktávia után óriási előrelépés kb minden téren.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #91512 üzenetére
igen, ott bizony a rozsda a probléma. meg az alkatrészárak. 500-600k egy kettőstömegű ha jól emlékszem.
szerk:
DF: pont ezt csinálták TL jelölt anyucijának új E mergájával. bár azt mondja, hogy ott minden új autónak ez a sorsa, irigyek arrafelé az emberek[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tomcsi23
veterán
DeF, zsebbikád van már? [link]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
föccer
nagyúr
válasz tomcsi23 #91515 üzenetére
Ez Murcinak kell. Lehet a szuzóba nem is kellene generátor, ez elviszi hazáig.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #91517 üzenetére
Hol a kihivas????
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz CoolBoy323 #91518 üzenetére
Office-ban vesztettem már el komoly melót a mentés hiánya miatt.
Live-Die-Respawn
-
Spet
addikt
Banya bánya reggelt.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
CoolBoy323
nagyúr
Masincskedvemdolgozni!!!!
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
-
Melack
veterán
-
hszilard666
veterán
Morgen!
Dupla szabadnapra fel! Csak azt nem tudom hogy mit fogok kezdeni magammal.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
tomcsi23
veterán
válasz hszilard666 #91528 üzenetére
Gondolom keresel valami filmet. #ytalert
-
Spet
addikt
válasz hszilard666 #91528 üzenetére
Na nekem is kell ilyen hely...
14 nap szabadsagom van meg es eselytelen, hogy mindet felhasznaljam, es nyugtom legyen a jovo evig....
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
rgeorge
addikt
Valaki esetleg ismeri az Actual ügyviteli rendszert? Érdekelne néhány tapasztalat vele kapcsolatban. Köszönöm.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Magnum_
nagyúr
válasz bandus #91540 üzenetére
123. § (1) A szabadságot esedékességének évében kell kiadni.
(2) A szabadságot, ha a munkaviszony október elsején vagy azt követően kezdődött, a munkáltató az esedékességet követő év március 31-ig adhatja ki.kollektív szerződés rendelkezése esetén a szabadság egynegyedét legkésőbb az esedékességet követő év március 31-ig adhatja ki.
I humbly and respectfully decline™
-
bandus
veterán
nem is rossz kezdeményezés. korábban már elkezdtem gondolkodni rajta, hogy nem csak így az ünnepek táján, de rendszeresen utaljak valahova egy hasonló összeget, de elég időt nem szántam még rá, hogy utána járjak a szervezeteknek. ez egy jó cikk, de nem igazán hiszek a kisebbség felzárkóztatásában, nem nagyon tartom szívügyemnek.
ti hogy álltok a kérdésez? segítetek-e rendszeresen valamilyen szervezetet, vagy szoktatok-e karácsonykor adományozni valahova? tavaly egy kedves kolléganő talált egy "ismerős ismerőse", rossz körülmények között élő családot. nekik vettünk élelmiszereket, vízforralót, játékokat, ilyesmi. ott legalább biztosan tudtuk, hogy jó kezekbe kerül az adomány.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Earl_Muttley
őstag
válasz bandus #91542 üzenetére
tavaly egy kedves kolléganő talált egy "ismerős ismerőse", rossz körülmények között élő családot. nekik vettünk élelmiszereket, vízforralót, játékokat, ilyesmi. ott legalább biztosan tudtuk, hogy jó kezekbe kerül az adomány. - mi egy ismerős családnak egész évben ott segítünk, ahol épp tudunk, ha számít, épp amiatt, hogy tudjuk kihez megy, és jó helye van. a szervezetek azóta hidegen hagynak minket, mióta egy rokon hagyatékát (használható, jó ruhák, elektronikai cuccok, stb.) nem vitték el, "mert ők ilyennél jobbakat is kapnak".... őszintén megmondva, nincs olyan sokból adakozni, így mi azért nézzük, hogy tényleg oda kerüljön, ahova való, mert nem a lelkiismeret nyugtatása a cél, hanem tényleg segíteni
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Melack
veterán
válasz bandus #91542 üzenetére
Nagycsaládosok vagy átmeneti otthonban élőknek adjuk a cuccainkat. Vöröskereszt nem játszik, többiek meg nem érik el az ingerküszöböt.
mod: ha van otthon nem kellő könyv vkinél, a hangácsi könyvtárnak el tudjuk juttatni őket. Most igyekeznek valamiféle készletet felhalmozni.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mercutio_
félisten
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest