- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz Magnum_ #70882 üzenetére
Hahhh, es tenyleg akcios En tegnap lecsusztam 2 orat, azota szabi van, nem foglalkozok ceges szarokkal. De ha van igeny ra, es tenyleg vannak akciok, neha bedobom majd Egyebkent a hasznalt gepeket erdemes nezegetni, olykor becsuszik 1-1 bestbuy
Mas:
Elvittem ma a kis Fruzsit, hogy tegyek fel a nyari pacskert a fekete felnivel. Srac nezi, erre hogy o ezt igy ahogy van kidobna. Na mondom fasza. Korabban nem neztem, orultem mar a plusz felniszettnek is, a rajta levo gumi csak plusz lett volna. Valami GT Radialt tettek ra, 65k volt felrakassal - tudom ez nem tetel, csak ahhoz az 5000-hez kepest, amiert eredetileg mentem volna. Kene meg ra egy kis sotetites meg nemi diszites, es lassan egesz pofas kis auto lenneEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
MurdR
veterán
t'
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
macilaci78
nagyúr
válasz DeFranco #70900 üzenetére
A gyomorfekély, szorulás-fosás tipikusan lehet a stressz hozománya is. A rák meg kiszámíthatatlan: nagyapámat józanul sosem láttam, 8 pipával szívta a füstöt, 88 éves korában hunyt el. Egy évfolyamtársam sosem vett bagót a szájába, aktívan sportolt, szájrákkal küzd.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
moregenzen, srácok!
I humbly and respectfully decline™
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #70906 üzenetére
igen.
semmi nem fekete és fehér, ettől még nagyon fontos kockázati tényező. ez igaz a dohányzásra, a stresszre, a büdipesten lakásra, hogy az általam legfontosabbnak tartottakat említsem. van amit tudsz befolyásolni, van amit nem. azt, hogy mit eszel, tudod befolyásolni.
@CoolBoy323: persze, nyilván, én is írtam, ettől még ezt fontosnak tartottam leírni, nem is feltétlenül csak szorosan erre vonatkozóan, amit most beszéltünk, már bennem volt egy ideje, mert szerintem fontos life-fu. nekem ez fontos, a lelkiismeretem diktálta, hogy adjak neki egy esélyt, megtettem, aztán mindenki úgy csinálja ahogy akarja
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz macilaci78 #70909 üzenetére
GPS/Glonass szenzor nélkül furcsa lenne az offline navi. Ezek megléte nélkül max térképnek használhatóak az ilyen programok, esetleg app-tól függően útvonaltervezéshez.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Tim82
félisten
válasz macilaci78 #70909 üzenetére
Esetleg nézd meg, hogy az OsmAnd hajlandó-e működni GPS nélkül, bár valószínűleg csak térképeket tudsz nézegetni úgy.
Amúgy szerintem ha erre akarod használni a GPS nélküli tabletet, akkor érdemes körülnézni, honnan lehet hozzá beszerezni BT-s GPS vevőt (az obligát kínai opcióktól eltekintve Nokia LD-3W, LD-4W pl.).
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
most láttam a Pozsonyin egy gyerket mini segway-el. Ez tök jó cucc
-
Magnum_
nagyúr
ki megy Veletech-re?
-
Magnum_
nagyúr
válasz werszomjas #70914 üzenetére
rajta kívül. Meg sutszin kívül..
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #70906 üzenetére
Azt fekejted el, hogy nagyapád még nem ennyi kipufogógázban élt, nem ennyi mesterséges cucc volt a kajájában, nem volt Csernobil, és 3x annyit mozgott mint manapság szokás. És persze a stressz...
Hungarikum, egy újabb bullshit.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #70913 üzenetére
2014-ben voltunk utoljára és már akkor sem voltam odáig azért, hogy összeolvadt a PlayIT-vel stb.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
én talán 2012-ben lehettem ott, akkor még a Bécsi úton az óbudai egyetemen volt?
de csajom aszonta, hogy nem érdekli, pedig érveltem azzal, hogy kint lesz az uj huawei telefeon, de hát na.. úgyhogy más program lesz ebéd után.Ace: mit csinálsz?
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #70923 üzenetére
Asszony előbb átharapja a torkod?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
finom, diós pozsonyi kiflit hol lehet venni a daubneren kívül? a tömeges ügykezeléshez nincs kedvem és ott leülni se lehet (nem hogy parkolni)
-
hszilard666
veterán
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
bandus
veterán
válasz fant0mi #70927 üzenetére
Kedves is ezt mondta, hogy aki eddig mashova vitte nagy igeretekkel, mint a daubner az mind befurdott. De mondtam neki, hogy bizza csak ide ha mondjuk a daubner egy vapiano, akkor a vaci desszert szalon az egy zona
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
föccer
nagyúr
Nagyetűkkel hirdetett pillangó kiállítás a Camponában. Csak éppen a plakáűtok mellett nincs kirakva, hogy csak hétfőtől... Komolyan rosszul esett a lánykának. Viszont a tropikáriuot most nagyon élvezte. Igaz az eszméletlen tömeget még a heroin árban osztogatott belépők sem nagyon tudták elviselhetőre szorítani, de ezt leszámítva jól telt a nap.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Magnum_
nagyúr
válasz bandus #70929 üzenetére
nekem az a bajom a daubnerrel, hogy az arra van, hogy sorban állj fél órát és elvitelre vidd el a cuccot haza.
amúgy jó. csak én csipom az olyan helyeket is, ahol normál le lehet ülni. pl Maródi, vagy most ez az Európa.föccer: nagyon durva, hogy az 5 perc alatt körbejárható tropikárium belépő ugyanannyiba kerül, mint az állatkerti belépő.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz tomcsi23 #70932 üzenetére
Azért eltöltöttünk ott másfél órát. Tegnap este Némó nyomában volt a kora esti program és adta magát, hogy halacskákat fogunk nézni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Mercutio_ #70895 üzenetére
Mindenhol ez van csak van ahol többet fizetsz érte van ahol kevesebbet. Tudnék mesélni....
mod:
bandus: Én mindig találok ott helyet (Daubner) de biztos csak szerencsés csillagzat alatt születtem. Na jó, nem. Beállok a lakóparkba, az meg hogy cserébe 30 métert kell sétálnom nem rohasztja le a lábam.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Magnum_ #70931 üzenetére
Tropicariumban utoljára 10 éves koromban jártam, és akkor is kib*szottunalmasnak találtam... Látom mindig a nagy sort, és nem tudom mi érdekli ott ANNYIRA az embereket.
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Magnum_ #70938 üzenetére
Daubnerrel szemben ott a lakópark én da állok be mindig. Montevideo u.
A lakók nem mindig örülnek de hát így jártak.#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
válasz werszomjas #70941 üzenetére
mindjárt oda is gurulok akkor!
én annyira nem élem az elvitelre vásárolok dolgot.
jó, mostmár lehet kimenni az erkélyre, azt csípom, de szeretek leülni a kávézóban/cukrászdában hétvégente.[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #70947 üzenetére
azt gondolom, hogy nem ott fogok jóllakni
-
föccer
nagyúr
Jó éjszakát gyermekeim. Becsülettel lefárasztott ez a kis nőstényördög, szóval eltettem magamat aludni.
Holnap húzom egy picit az értelmetlenség szekerét, szóval ha 10 körül valaki elfogyasztana velem egy kávét (női fórumozók előnyben ), akkor az írjon rám.
Cakát
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok