- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz lorcsi #70244 üzenetére
Mar a lopas utan rogton kellett volna a feljelentes, ahol ravezeti idopont szerint, hogy mikor tortent, hogy vedje magat, ha visszaelnenek a szemelyes okmanyaival
Normafa: nagyon regen ettem mar sajna ott retest, de akkoriban a meggyes isteni volt
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeFranco #70248 üzenetére
Muttter akkor szerette meg az autóm igazán mikor rájött, hogy van benne visszagurulás gátló.
M3 tele volt a 3 lábú csodatrafikkal, úgy látszik a tavasz első napsugaraira a yard is előmászott. 150 felett nem nagyon mentem sehol szóval nem lesz bünti. Azt birom, mikor meglátja a traffit és fékez a mandró. Hát öcsém akkor már rég késő...
Jah és ne feledjétek, hnap reggel 8-tól élesek a fix traffik!
#nincsbennetarcsi
-
macilaci78
nagyúr
válasz macilaci78 #70227 üzenetére
Félre... Kib@szott autokorrekt...
Rendbeszedtem az erkélyt, van festőhengerhez tengely és nyél, amit kölcsön tudok adni.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
sketchifun
senior tag
válasz macilaci78 #70257 üzenetére
Amúgy az a baj, hogy én vidéki vagyok. Bár közel vagyok pesthez. De ilyen témában nem tudtok olyat mondani amit itthon ne lehetne fellelni. Festő szerszámok, kőműves szerszámok, lakatos szerszámok, asztalos szerszámok...
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #70257 üzenetére
köszönöm, szerintem élni fogok vele
-
Mercutio_
félisten
Frissítettem a CCleanert, és futtattam a tisztítót, most eltűnt chrome-ból a 20+ megnyitott tabom (igen, tudom, hogy én voltam figyelmetlen )
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz MasterMark #70262 üzenetére
Olyan Defrancos valaszt tudok adni: de.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tomcsi23 #70256 üzenetére
Aha, de jövő héten fel kéne rakni a nyárit már, mert ebben a +22 fokban nyalja szépen a TS850-et és nem is tapad.
Fogyi az jó volt, a szokásos 6,8-at hozta, az baráti nagyon. Ha "szabályos" lennék akkor meg lemenne 6,4-re.Saint: Az mindig jó! Csak néha kéne is mennem vele... Lassan ott tartok, hogy hobbi kgfb-t kötök rá (nem vicc!).
Mercu: [link]
#nincsbennetarcsi
-
Baaraanz
tag
Az ugye tiszta, hogy Balaton északi part odafelé Pest+Fejér megyei matrica. De visszafelé is elég ez a kettő? Mert az egyértelmű, hogy a megyehatár utáni első lehajtó még okés, de felhajtásnál is jó a megyehatár előtti utolsó? M7 90-Balatonvilágos fel/lehajtóról van szó.
I am little pieces / Pieces that were picked up on the way / Imprinted with a purpose / A purpose that's become quite clear today
-
hszilard666
veterán
Urak!
Ha jól tévedek köztetek van olyan aki építőiparban dolgozik. Ha igen, akkor mi a véleményetek a konténer házakról?
Arra gondoltam hogy vennék 3db rohadt nagy konténert és csinálnék egy 2 szintes házat. Természetesen brutál puritán lenne hogy olcsó legyen, belül meg le hang és hőszigetelném és kapna ablakokat, ajtókat és egy fasza üvegtetőt. Legalábbis a buksimban így néz ki. Szerintetek jó ötlet vagy túl sokat italoztam délután?Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz hszilard666 #70274 üzenetére
Kepeken szoktam latni jo megoldasokat, de azert zuhanyozni csak haza kell jarni. Ha a kert vegebe "epitkezel", akkor problem solved.
Qru: jah, van olyan gumma, ami akkor tapad, amikor csikorog
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Earl_Muttley
őstag
Utóbbi
Viccet félretéve, szerintem nem rossz, én egy ilyen 2-3 konténerből valami vizesblokkos-konyhás cuccot elfogadnék...
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Mercutio_
félisten
válasz MasterMark #70262 üzenetére
Vissza? Mi, mit és hogyan?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Earl_Muttley #70278 üzenetére
Jah a telken én is el tudnék képzelni egy ilyen kecót. Rönkházban gondolkoztunk de az árát látva elég gyorsan letettünk róla.
#nincsbennetarcsi
-
hszilard666
veterán
válasz Earl_Muttley #70278 üzenetére
Na én pont ilyenre gondolok, egy full egyszerű kecóra, nem szeretnék nagylábon élni. Csak kell egy kisebb földterület, aztán valki aki megcsinálja. Ilyenekre kell építési engedély?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz hszilard666 #70281 üzenetére
Nemsokara az epitesugyi tetelt fovom olvasni,majd jol megszakertem
-
Mercutio_
félisten
Nyáron meleg, télen hideg.
-
Magnum_
nagyúr
Alciztok, gyerekek?
-
MurdR
veterán
Szerintem egyszerűbb egy könnyűszerkezetes házikót összedobni. Nekem azok az OBI-s nyaralók is tetszenek.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Magnum_
nagyúr
válasz hszilard666 #70290 üzenetére
tudom, hogy nem nekem akartad, sebaj
Morgenzen.
azt álmodtam, hogy vadászpilóta vagyok, de már olyan vadászrepülők vannak, amit távolról, a szimulátorból lehet irányítani, így nem kell ott lenni a bajban fizikailag.
-
föccer
nagyúr
válasz hszilard666 #70290 üzenetére
Nem elég fűteni, meg hűteni? Elég vaskos számlákat tud produkálni. Ha rendesen körbe van szigetlve, akkor az is felér egy kisebb vagyonnal. No meg ugyan úgy rakni kell valahová a knténereket, alapot cisnálni neki. Lehet, hogy olcsóbban megúszod (nem biztos), de én biztos nem reckíroznám meg. Ha rendesen át akarod alakítani, akkor az is egy kisebb vagyonba kerül.
És nem tudom, hogy ki hogy van vele, én nem szeretnék egy konzervdobozban élni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Magnum_
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
JÓreggelt. Elkéstem.
Live-Die-Respawn
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tomcsi23 #70283 üzenetére
1-es és 2-esben nyikkan ez is, a lestrapált BS Potenza még 3-asban is de az a gumi olyan lágy volt mint egy tollradír. Szét is volt repedezve az egyik... És baccki még így is elvitték (kaptam érte egy teli tank gázolajat). Ez volt 1 éve és aki vette még most is ezzel a gumival jár...
#nincsbennetarcsi
-
DeFranco
nagyúr
nem moralizálásként hozom fel, de én pont ezért nem adtam el a debicákat. driftelni, erdei irtáson csapatni, tanyáról a falusi boltba bemenni jó lett volna még, de amilyen hülye emberek vannak, nem kockáztattam meg, hogy valaki ezzel forduljon fel a négyesen vagy parkoljon be egy teli buszmegállóba.
inkább felment egy a pótkerékre, a maradék három meg lesz kacsaitató nagybátyámnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs