Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Magnum_ #70897 üzenetére

    Elnök úrral ez annyira még nem megvalósítható, egy ebédnyi időt nem ül meg egy helyben, így hármasban nem volna nagy buli (plusz rohanós is lenne éppen ezért). Ehhez még el kell telni néhány évnek.

    @CoolBoy323: ja, ez a berendelem kínából a wifi routert, nem szakadt még le tőle a feje senkinek kategória (most mondtam valamit nem kell a konkrét eszközbe belekötni). valamikor az azbeszt is tök OK volt, meg Marie Curie-nek sem szakadt le évekig a feje az urániumtól a fiókban.

    lehet hogy nem fosol tőle, de ennyiért biztosan nem nézik, hogy honnan van a hús meg a zöldség, simán megveszik a legolcsóbbat, ami tele van tömegnövelővel, antibiotikummal, gyomirtóval, ezzel-azzal, aztán az alapból hiányos ízetlen alapot jól felütik valami gazdaságos maggi ízvarázzsal, mert az abban levő nátrium-glutamát megadja a mamafőztje ízt (évtizedek óta használják a háziasszonyok kilószámra, jellegzetes, erőteljes íze van, és az erőspaprikához hasonlóan addiktív, egy idő után rászoksz, aztán mindenhol azt keresed, és ha megtalálod, akkor az "olyan lesz mint otthon"... mellesleg nem kis mértékben rákkeltő)

    persze ezekbe belefuthatsz bárhol, fine dining helyen is de az ilyen all you can táp helyeken nem esély van rá, hanem bizonyosság, és a dózis nem kicsi. ez trash food kategória, trashabb mint a mcdonalds. igen, a trófea is.

    lehet ilyet enni, én is néha megkívánom, hogy úgy ennék egy jó kis trasht, mekit, kínait, stb. meg is eszem, de ez kb. negyedévente egy alkalom. rendszeres fogyasztásra inkább kerülni javaslom. a fejünket a homokba dugni meg nem érdemes, hogy nem esett még le a fejem tőle, mert ez évtizedek múlva köszön vissza. mit gondolsz mitől van ennyi gyomorfekélyes, fosós-szorulós, végbélrákos, ételintoleranciás, ibs-es ember? pontosan ezektől, meg a kereskedelmi megfelelőjüktől.

    ott eszel ahol akarsz, de szerettem volna, ha legalább megpróbálom ezt tisztán láttatni.

Új hozzászólás Aktív témák