- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pro szériával egészül ki az Antec FLUX házcsaládja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kardkovacsi
senior tag
válasz FIREBLADE78 #70400 üzenetére
Délután 2. Akkor lesz a hivatalos bemutató.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz simii16 #70391 üzenetére
Jó kérdés. Ez van nálunk is. Szerintem tök mindegy mikor adod el,mivel az árak nőni fognak. Ergo semmit sem nyersz valószínűleg. Valószínűleg a használt ára is megy felfelé infláció miatt. Ebben az országban olyan nincs,hogy valaminek az ára csökkenjen. Új kocsik ára negyedévente nő,ez tény. ( Ok lehet 4 havonta van bmw-nél a ciklus,passz)
Más : állandóan látom,ix3-t amit teszteltem,egy dagi nő használja csak kölyök hordásra az óvodába jól megy... Erre jó egy zsiga is[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
kardkovacsi
senior tag
válasz FIREBLADE78 #70402 üzenetére
Most volt egy esés a használt autó árakban. Nézegettem fél éve egy 330e még 10-11 között volt annyi idősen mint az enyém, most 9. Az euró árfolyam bekavarhatott.
Szóval van csökkenés csak ritkán -
windlord
őstag
válasz FIREBLADE78 #70402 üzenetére
Honnan tudod, hogy csak arra van használva?
-
brumi1024
veterán
válasz FIREBLADE78 #70405 üzenetére
gyerek furikázásra tartanak 28 millás autót
Es? -
FIREBLADE78
addikt
Hagyjuk. Vki kapott már ingyenes egr cseréről információt? Hívtam c-t. Állítólag majd x hónap után lesz egy újabb üzenet amely szerint eldöl,hogy kell e cserélni addig nézzem a hűtőfolyadékot,ha folyik akkor rohanjak cserélni. Addig meg vagy kigyullad vagy nem
-
brumi1024
veterán
válasz FIREBLADE78 #70407 üzenetére
Megforditanam: teljesen felesleges barmilyen premium SUV-ban sotablettat hordani, ugyanis az semmit nem erzekel a kulonbsegbol mondjuk egy legolcsobb kisteherhez kepest, ellentetben a gyerekkel. Ovijaratra pedig a dizelnel nagyobb hiba nincs, erre az elektromos tokeletes.
-
Shadowbull
addikt
válasz brumi1024 #70399 üzenetére
Na végre valaki teslafan szemüveg nélkül próbálta.
Összefoglalom:
- a gyári fékek szart sem érnek. Ezen az autón is lecserélték a fékfokyadékot meg a fékpofákat. Elmondásuk szerint a gyári fék egy fél kör után feladja és simán a falban kötnek ki.
- rugózás túl puha még a legkeményebb beállításban is.
- mentek egy kört, kicsit megálltak cserélni, utána az autó rögtön a második kör elején túlmelegedett, és elkezdte letekerni a teljesítményt. A második kör végére már alig gyorsított....
- ja és a szélvédő csak úgy menet közben, közúton szétrepedt.Na ezért nem látunk körrekordokat
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
brumi1024
veterán
válasz Shadowbull #70409 üzenetére
Ezek mondjuk mind varhatoak voltak, mar kozuton is fel vannak hozva problemanak.
Annyi adalek, hogy Misha nem EV ellenes, Polestar 2-vel jar amugy es imadja (kozuton).
-
tasiadam
veterán
válasz brumi1024 #70408 üzenetére
Emlékszem amikor a volt töritanárom hírdette a mazdáját, hogy alacsony km, napi használatban, és konkrétan a háztól légvonalban volt 1km-re az ovi és az iskola. Na ezt 5 éven át minden nap letolta a dízellel, de hát tudjuk, az alacsony km az a non plusz ultra
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
CharlieDrop
veterán
Miért? Az X-ed mire használod?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz CharlieDrop #70413 üzenetére
Inkább ne tudd meg. Nem tudom eladni
-
Shadowbull
addikt
-
CharlieDrop
veterán
-
kardkovacsi
senior tag
válasz Shadowbull #70415 üzenetére
Hát látni kell előben, de kicsit Mercis lett az orra ezzel a síkban eltérő lámpa orr kombinációval.
-
Shadowbull
addikt
-
kardkovacsi
senior tag
válasz Shadowbull #70409 üzenetére
Már az első kör végén brummogott, hogy melege van. Utána lejöttek, cseréltek, felmentek és egyből letekerte magát.
-
Chrys_
addikt
válasz kardkovacsi #70417 üzenetére
Inkább oldalról hasonlít valamelyik Mercedesre. De szerintem nem rossz.
-
nincsnév007
őstag
válasz kardkovacsi #70417 üzenetére
nem baj az ha hasonlít rá amíg normális lógó van a kormány közepén
-
vedini
őstag
Megneztem par videot, design magyarazatot; orra karakteres maszkulin, mintha picit fel lenne fujva, hiaba szelesebb lett, nekem picit fuggolegesen nyujtott, a legellenallasi egyutthatorol egyikben sem volt emlites, valszeg az elegans es sportos otvozetbe ez nem prio.
Belso bejon, kivancsi leszek ezek az elofizetesi extrak mennyire fognak mukodni. Hatso resz is erdekes, koveti a a 7-es szeria jegyeit. Nem ertettem pontosan mi ez a szemmel valo savvaltas, figyeli a szemmozgast, visszapillantoba belenezunk es valtja is a savot 😀
Anyosulesnel kijelzo nem hianyzik, jatekok szerintem jopofak.Ezt a kromozott vese oldalfalat meg mar el kene felejteni, szalonban is mar tiszta karc volt...
Kilincs tetszik, soft close-t viszont egyik videoba se lattam...
Szivesen megneznem elobe, kis ultetessel lehet laposabbnak tunne 😀
workworkwork...
-
brumi1024
veterán
válasz vedini #70422 üzenetére
Nem ertettem pontosan mi ez a szemmel valo savvaltas, figyeli a szemmozgast, visszapillantoba belenezunk es valtja is a savot
Ha jol emlekszem az elso tesztvezeteseknel volt errol szo: ha ugy latja autopalyan, hogy elozni kellene, akkor kerdez, amit megfelelo visszapillantoba nezessel lehet megerositeni. Minden megvolt hozza mar egy ideje (tekintetfigyeles van par modellben, USA-ban a 3-asnal/4-esnel ezzel megy a hands-off autopalyazas), igy gondolom adott volt, hogy ossze lehet kotni. -
vedini
őstag
válasz brumi1024 #70423 üzenetére
Ah koszi, igy akkor vilagos
Chrys_
nah igen, lehet nem a holgy a celkozonseglehet beneztem am, fekete a keret, mintha zongoralakk lenne, ha nem is feltetlen karcos, hanem rosszul van letorolve, akkor is ilyen marad, nekem bronz krom jellegu, de mosas utan mindig szivas
[link]
workworkwork...
-
Gsx-rr
veterán
Te szoktad mondani,hogy a varosban hasznalod csak az autodat
Amugy arrafele divat,hogy masokat kritizalunk es velemenyt mondunk roluk, ugy ,hogy pont semmi kozunk hozza ki mire kolti a penzet? -
chess001
aktív tag
Az utóbbi idők legszebb BMW-je lett szerintem az ötös, mondjuk nem volt túl magasan a léc. Vajon jobban világít a maszk, mint a skodáé?!
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
-
windlord
őstag
válasz Gsx-rr #70426 üzenetére
Irigyseg.
A fiam ovijaba egy nagyi 440i -vel jar.
Sportos, 60as evek elejen lehet, beszaras.
Nezegettuk a vasat a gyerekkel amikor egyszer jottek az unokaval. Mondta, hogy csere lesz, mert a ferje vesz M2 -t, igy az fog hozza kerulni az elejen tutiraKemeny idos hazaspar, le a kalappal.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz CharlieDrop #70413 üzenetére
Múltkor írta, hogy a másik kis kocsit használja, mert ezzel nehéz parkolni.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
FIREBLADE78
addikt
Mint egy nagy 2 grandkup. Nagyon csúnya. Legcsúnyább bmw. Belül már fasza a kis i7 style. Még a merci is szebb...
-
windlord
őstag
válasz FIREBLADE78 #70433 üzenetére
Nem hallom.
-
törölt tag
Ez, hát én nem is tudom mit írjak.
Egyszerűen iszonyat ronda.
A most futó típusok közül is egyedül a G30 tetszik, a többi borzalom.
Több kint 30éve csak bmw-im voltak, de ezek közül nem fogok venni már az tuti. -
törölt tag
válasz KAMELOT #70437 üzenetére
Igen, szerintem is. Főleg az lci, bár a gyári színek nem tetszenek, meg a tablet veri ki nálam a biztosítékot.
Anno, mikor a e60-at lecseréltem f10-re az asszony azt mondta, hogy az előző olyan elegáns szép kocsi volt, ez meg olyan semmilyen.
Majd mikor jött az F30, a fodrászom annyit mondott,hogy ez mi? Neked olyan szép autóid szoktak lenni. És igazuk van. -
Shadowbull
addikt
Egy kis érdekesség.
G60:
Hossz: 5.060 mm
Szélesség: 1.900 mm
Magasság: 1.515 mm
Tengelytáv: 2.995 mmE65:
Hossz: 5.039 mm
Szélesség: 1.902 mm
Magasság: 1.491 mm
Tengelytáv: 2.990 mmhttps://marharepaszerint.blogspot.com
-
CharlieDrop
veterán
válasz Shadowbull #70439 üzenetére
a több mint 5 méter az durva...
a mostani hetes mekkora?
Most ézem majdnem 5,4 méter, az igen.Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Shadowbull
addikt
válasz CharlieDrop #70440 üzenetére
A mostani 7es megdöbbentően nagy autó.
G70:
Hossz: 5.391 mm
Szélesség: 1.950 mm
Magasság: 1.544 mm
Tengelytáv: 3.215 mmUgye ebből már nincs is hosszított kivitel, mert ez alapból az.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
KAMELOT
titán
válasz Shadowbull #70439 üzenetére
A kettő között van 20 év.
Yukon csak 5.1m mégis kényelmesebb és olcsóbb.CharlieDrop: Azzal már nem parkolsz BP-n.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz CharlieDrop #70443 üzenetére
Hihi Városi parkolást írtam.
Azért ezek a tescós parkolók is kicsik. Gondolok itt a szélességre. Alig tudod kinyitni az ajtót.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
negro
őstag
hat ez nagyon nem sikerult. ahogy olvasom mas orszagok autos csatornain is elegge elegedetlenek. ertem en, hogy kinaban veszik de ott ha rendesen nezne is ki vennek. a bmw-nek ez a kinai izlesnek gyartok temat surgosen el kene engednie. a legmorbidabb, hogy a vastag padlo lemez miatt feljebb huztak az egesz autot (ezert fekete a kuszob is, hogy optikailag ne tunjon a bumfordiasag) es konkretan ranezesre olyan mintha elso kereskes lenne az auto ahogy ranez az ember a elso sarvedoivre pl.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
CharlieDrop
veterán
válasz Shadowbull #70447 üzenetére
Sanda gyanúm, hogy Hooydonkék megint 2 lépéssel előttünk járnak.
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest