- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kardkovacsi
senior tag
válasz kardkovacsi #69700 üzenetére
Szoktam nézni a készlet autókat is (ebből próbálok következtetni a keresletre). 330e-ből decemberben volt kettő darab. Most 12 van.
-
-
Gsx-rr
veterán
válasz kardkovacsi #69687 üzenetére
Az enyem is elado lesz. Foleg mivel valoszinu meg se jon amig Magyarorszagon leszek, nyar vegeig
Jovo heten bemegyek egyeztetni, lehet atrakom a rendelest egy X5 vagy a jovore jovo X6-ra[ Szerkesztve ]
-
kardkovacsi
senior tag
-
FIREBLADE78
addikt
válasz kardkovacsi #69700 üzenetére
Láttam,hogy van. Eléggé fapad. 17-es felni,hát...
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Puma K
nagyúr
Igaz 7 éves cikk de jópofa:
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
chess001
aktív tag
válasz kardkovacsi #69687 üzenetére
Alakul azért a választék, eddig kb. semmi sem volt. MG, Megane, japók... Pont most néztem a Polestar 2-t az 17 millióról indul. Az i4 m40-et talán 21-es indulóáron kellették. Eddig nagyon a Tesla 3 fele kacsintgattam, de a Geely is egész jó autót csinál. Mondjuk nehéz, mint az i4, de olcsóbb...
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz chess001 #69710 üzenetére
19,7 volt csak mire elkezdték forgalmazni 20,7M lett. Amúgy a BMW mindig úgy árazza az autóit, hogy a szedánok olcsóbbak mint a X széria. Innen is látszik, hogy mennyire elszállt az i4 ára, mert simán az iX3 felett van pedig amikor indultak akkor 19,7 vs 23M volt. Jó 15% volt köztük a különbség. iX3 nem fogy annyira, ott nem kellett tekerni felfelé az árat.
Kíváncsi leszek az i5-öt hogy fogják árazni, mert az i4 fölé kéne rakniuk egy jó 10%-al, de akkor meg már 30M környékén lesznek alapárban ami meg már az iX ára.
Meg az is kérdés, hogy lesz-e elég gyártó kapacitás az i5-ből mert az i4-et nagyon csúnyán alul méretezték. -
Gergőke88
addikt
Sziasztok,
E46 esetén a 2171 ccm-es benzines motor mennyire problémás? m54b22 lesz ugye? Olajfogyasztást olvastam.
Ő lenne a kiszemelt
[link]
Korábban írtátok, hogy Kecskeméten van ajánlott BMW szerelő, tudtok hozzá adni elérhetőséget?[ Szerkesztve ]
-
kardkovacsi
senior tag
-
-
szőröscica
addikt
válasz Gergőke88 #69713 üzenetére
Ha jól tudom, valóban az olajfogyasztás a legnagyobb probléma, de más egyéb kisebb/nagyobb gebaszok is előfordulhatnak: hűtés (termosztát, kiegyenlítő tartály, illetve ebben a korban már bármelyik cső elporladhat), vanos, kartergázvisszavezetés (PCV szelep), DISA szelep, stb.
-
nincsnév007
őstag
válasz KAMELOT #69716 üzenetére
én egyszer láttam pesten E46 azt a 5 tesó ült benne bömbölt a zene, meg az ecigi füst ömlött ki. Na az szegény autó olyan állapotban is volt, rendesen megsajnáltam. Itt ahol lakok már legtöbbször csak hétvégére hozzák ki a szép állapotúakat, azok meg szépen ki is tűnnek a tömegből egyből. Szerencse a miénk se rozsdások ott, persze figyelek is rá.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz brumi1024 #69723 üzenetére
9 éve az €/Ft árfolyamátlag 305 körül mozgott.
2012-ben került 9500€ most 22 évesen 8500€
Kicsit érdekes. Azért írtam ez kevesebbet ér.
10.000€ tip-top E65 740i fullosat veszel.nincsnév007: Gyere el svájcba. Itt az összes kocsi csillog, ki vannak polírozva. Vannak öreg verdák is fullosan felújítva.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
brumi1024
veterán
válasz KAMELOT #69729 üzenetére
Huhh, az eurot kepbehozva - ami tobb orszag valutaja, mindegyik jelentosen eltero inflacios kornyezettel (a forint jobban romlott az osszes kornyezo valutanal), raadasul huf-eur arfolyam eleg soktenyezos, szoval a szabadsagi fokot az is noveli - nagyon messzire lehetne menni, szoval maradjunk az almat-almaval esetnel, es nezzuk a magyar piacot forintban.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Miért jó az EV?! [link]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Viccrovat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest