-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cOxeR
Ármester
válasz FIREBLADE78 #69250 üzenetére
Na mondjuk ez spec kevésbé gyártói hiba. Műszakin ha amugy látszik a jelzés, max szóvá teszik.
-
kardkovacsi
senior tag
válasz Shadowbull #69249 üzenetére
Mikorra várható, hogy megoldódik? Alapvetően 2021 nyara óta ez megy. Azért lassan két év alatt megoldódhatott volna ez a probléma, nem?
-
Newlachka
őstag
válasz kardkovacsi #69252 üzenetére
az a baj,hogy a gyártás azért nem áll vissza a normális szintre,mert a beszállító sem tudott visszaállni rendes gyártásra.
mivel sok a hiányalkatrész,és mindegy hogy vírus,háború,szuezi "dugulás" az ok. Ok egyre több lesz sajnos. Ahol én dolgozok ott van olyan alapanyag ami 2022 cw50 óta nem ért be..és már 2023 cw7-et írunk.És azt se tudják megmondani hogy mikorra érhet be a várt "alapanyag". folyamatosan azon doloznak a beszerzők hogy alternatív alkatrészeket kutatnak,mert a gyári beszállító nem tud eleget teljesíteni. Alternatív gyártáskor,pedig mintázni kell a vevő felé ami +hetek,és persze sok pénz.[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
válasz kardkovacsi #69252 üzenetére
Fogalmam sincs. Fél éve az volt hogy év végére. Nem úgy tűnik hogy megoldódott.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
rayoliviero
veterán
válasz FIREBLADE78 #69246 üzenetére
Köszi. Akkor OMV-nél veszem.
-
tasiadam
veterán
válasz rayoliviero #69255 üzenetére
lényegében mindegy honnan veszed, egy mezei ammóniához hasonló lónyál, rég voltam már vegyész, de 1-2 üzemben készítik a környéken, extra adalék nélkül
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
negro
őstag
ha jol tudom a xenon az pont az e32-ben debutalt 88-ban eloszor szeria autoban.
(nekem amugy untig eleg a halogen is az e39-ben mivel gyujtolencses es ujat vettem anno igy nem szorja a fenyt es tiszta a vetites)btw mostansag kerult fel a tc-re egy velemeny cikk a vakitos, ionagyus autokrol. en se nagyon vagyok oda ertuk.
[ Szerkesztve ]
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
tasiadam
veterán
válasz rayoliviero #69258 üzenetére
Gondolom az az, ami a marketplacen van árulna kis fehér kannában
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
FIREBLADE78
addikt
Milyen jelzés? Én hibám,hogy alig használt kocsin tönkremegy a több 100ezres lámpa?
Vannak még hibák ezen kívül is. Kézifék gombja keresztbe repedve, utas oldalon a fém küszöb léc felválva már évek óta. Tesla 2 ez is[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Shadowbull
addikt
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Shadowbull #69261 üzenetére
6 lesz áprilisban. Évi 5 ezres futás
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
válasz FIREBLADE78 #69262 üzenetére
Bosszantó, de ilyen korban már nem meglepő.
Majd nézd meg milyenek lesznek a Teslák 6 éves korukban.
[ Szerkesztve ]
-
nincsnév007
őstag
válasz Shadowbull #69263 üzenetére
az komoly, hogy egy 6 éves autón ezek a próblémák normálisak
-
nagyúr
válasz nincsnév007 #69264 üzenetére
Dehogy komoly csak megint védi a mundér becsületét...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Shadowbull
addikt
válasz nincsnév007 #69264 üzenetére
Idéznéd ahol azt írom hogy normális?
Köszi.
-
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! Hatalmas szerencsémre, tulajdonomba került egy E46 330CI fekete színben, rozsda mentes állapotban! Egyetlen hatalmas gondom viszont van, hogy nincs alatta egy mutatós, szép felni. 19" style 220-as felni garnitúrát néztem alá, bár sokan lebeszélnek a 19"ról e46 alá és inkább egy style 135 18"-t ajánlottak helyette. Valaki esetleg használ 19"-t e46 alatt? Tényleg sok alá a 19"?
-
chess001
aktív tag
válasz Joe Swanson #69267 üzenetére
Elfér, ha kisebb nagyobb et számút választasz. Ha autózni is akarsz vele, akkor 17-es, ha nézegetni, akkor jó a 19-es, az e46 m3 nyári felnije is akkora, a téli 18-es, mondjuk ott a fék miatt nem meg rá kisebb.
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
cOxeR
Ármester
válasz Shadowbull #69266 üzenetére
A nem meglepő mi ha nem ezzel egyenértékű?
-
Chris0321
addikt
Hello.
Nekem is e46-om van, a nyári felni style 68-as 17"-os. Már ennek is vékony az oldalfala és sportfutóművel rossz úton elég kemény. Én nem raknék alá nagyobb felnit, de ha van rá lehetőséged próbáld ki milyen 19-essel és döntsd el te. -
nincsnév007
őstag
válasz Shadowbull #69266 üzenetére
azt írtad hogy elfogadott. számomra az eléggé az jön le hogy az normális. "ez ilyen vagy vegyél újat"
-
CharlieDrop
veterán
Az első X6 az csak 4 személyes?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Shadowbull
addikt
válasz nincsnév007 #69272 üzenetére
Szerintem olyat sem irtam hogy elfogadott.
Komolyan neha mar azt gondolom hogy elfelejtettem magyarul.
-
nincsnév007
őstag
válasz Shadowbull #69275 üzenetére
Azt bocsi, elnéztem másik hszre, de akkor helyesítem, "ilyen korban nem meglepő" azért 6 éves autónál ne legyen már "meglepő"
-
nincsnév007
őstag
válasz nincsnév007 #69276 üzenetére
"nem meglepő "
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Amolyan végső elkeseredettségemben szeretném megosztani a problémámat, reménykedve, valaki esetleg tud egy úszógumit dobni számomra ebbe a mély vízbe. Alany egy M52TUB25-s e46 amely épp ma ment "volna "műszakira, egyeztetve tegnap szerelőnél letettem, alapos átvizsgálás, kéziféket kellett szorítani, minden rendben, ma már vártam a hívását, de meglepően korán, délben jött, az autó a vizsgabázison nem indul eml+kipörgésgátló lámpa világít.. köhög fullad, használhatatlan, műszaki így esélytelen. Az ottani műhely rátette diagra, égéskimaradás, fojtószelep hiba utóbbit egyszer feldobta egyszer nem, mindenki szét teszi a kezét, cseréljenek fojtószelepet vagy sem, lehet nem is az a hiba, szerelőm ugyan ezt a diagot használja, tapogatózás a sötétben... helyileg Szombathely, valaki járt már hasonló, szűk-kényelmetlen cipőben? Ilyen nincs és mégis van.
-
Puma K
nagyúr
válasz Don.Corleone #69278 üzenetére
Mennyi km van a motorban?
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Puma K
nagyúr
válasz Don.Corleone #69281 üzenetére
Volt valaha bontva-felújítva?
Azért kérdem mert vannak elemei a motornak amiket adott x ezer-tízezer-százezer km-ként cserélni kell. Lehet még elmegy az autó egy ideig, de ketyegnek az órák az alkatrészeknek.
Az adott típus facebook csoportjában lehet előbb kapsz megfelelőbb választ mint itt... mert itt a szájkarate megy néhány hetente-havonta de effektív segítség csak néha meg néhány embertől jön...
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Chris0321
addikt
válasz Don.Corleone #69278 üzenetére
Hello.
Ezt találtam, adnak pár lehetőséget mi lehet a hiba. Ha nem jön be akkor Facebook e46 csoportokban érdemes még érdeklődni ahol lehet, hogy van valakinek ebben tapasztalata, vagy tud egy jó szerelőt. -
negro
őstag
19-es felni csak az M3-on volt gyarilag (az is csak a 2003 utani valtozatokon volt opcio). Mar csak azert sem eroltetnem mert itthon igy "elvileg" muszakin se mehetne at mert nem gyari meret van az auton. Nekem ugyan csak 1x tortent ilyen (ritkan viszem 2x ugyanoda) de 39-en a 18" -ba bele kotottek, persze mikor mutattam a gyari matricat a gyari kerek meretekrol es tovabb okoskodott a troll eljottem. (Gondolom vart volna +5ezret a semmire a semmiert)
-
negro
őstag
válasz Don.Corleone #69281 üzenetére
Az meg uj Nekem M52 van ugyan ami meg analog de elsore nekem a DISA kornyeke, pillango, illetve elektronikai problema, gazpedel allas jelado ugrott be...
-
HoppMaster
aktív tag
válasz CharlieDrop #69274 üzenetére
Pontosan.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz Puma K #69282 üzenetére
Nálam két éve van az autó, ezalatt nem volt bontva, illetve előző tulaj sem említette. Nálam a az időszakos cserék történtek a motor körül, vezérlés, vízpumpa, gyertyák..
Köszi szépen az ötletet, nézegettem facebookon is, de kicsit olyan egyet előre kettőt hátra azok a csoprotok, már ami az érdemi információt illeti. Illetve így hogy nyugat magyarországon vagyok, azt tudom melyik szerelőhöz nem megyek. Reggel elmentem az autóért a vizsgabázisra, pöcc-röff.. mindenki szét teszi a kezét, ők esküsznek hogy elektromos nyavaja... olvastam már kábelkorbács törésről is, hétfőn megy villamossági szerelőhöz, ahova 1 hónapja kaptam időpontot. Az élet szép.
#69283 Chris0321 - Köszi szépen, átolvasom mindenképpen, hátha tudjuk szűkíteni a vizsgálandó alkatrészek körét.
#69285 negro - Ezeket diag mennyire mutatja? Mármint pl. gázpedál állás? Otthon van nekem is egy diag, ma rápróbálok, de jelenelg teljesen jó az autó, érthetetlen számomra egyszer eml+asc és használhatatlan, egyszer meg minden klappol. :/ Emiatt gondolnék én is elektromos hibára, mert ha fojtószelep koszos lenne akkor az folyamat hibát dobna, vagy tévedek? -
FIREBLADE78
addikt
Amúgy hátul a festék is kezd felválni nagyon picit. Ez sem mai történet. Annyira nem izgat,nem feltűnő. De mit várunk egy pár éves autótól ami nem az ég alatt áll
-
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #69288 üzenetére
Ha volt kis kocc, akkor valahol érthető a felválás, ha nem volt semmi ilyesmi, akkor tudod mi a véleményem
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
chess001
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #69288 üzenetére
Nem azért, de szerintem másnak a sokéves kocsiján nincsenek ilyenek, abszolút nem általános dolog.
Csak arra tudok gondolni, hogy a négyhengeres td olyan anyagokat ereszt ki... ;PA világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Tsebacsi #69289 üzenetére
Hátul nem volt. Elején jött belém a részeg kva kb két éve vettem észre a festék hibát. Úgy rémlik,hogy nem lökösnél van,hanem fenti "spojler"
Sokan vernék örömükbe a seggüket a földhöz,ha kapnának ilyen szar 4 hengerest,köztük te is.[ Szerkesztve ]
-
chess001
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #69291 üzenetére
Hát egy vonzó tulajdonságát sem látom a kocsinak, nyilván örülnék neki...
Szerk: Hazudtam a váltója tetszik, ha a zf 8-as van benne.
Volt egy ilyen mém, hogy minden tulaj azt hiszi, hogy milyen menő kocsija van és mindenki irigyli tőle. Cseréld le egy M2 CS-re, az tetszene[ Szerkesztve ]
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
-
Gsx-rr
veterán
válasz FIREBLADE78 #69291 üzenetére
Allitolag mar az elektromos a meno!
Mikor jon az IX3? -
FIREBLADE78
addikt
válasz Gsx-rr #69293 üzenetére
Soha. Nem írták bele a szerződésbe,hogy árgaranciát vállalnak. Csak szóban ígérte meg. Nem fogok senkivel veszekedni bíróságon. Pedig kpban kaptak volna 27 millát. Így jártak.
Nem értem,hogy miért nem lehet fix áron adni valamit. Euró nem száll el ennél jobban. Olyan hatalmas válság sincs. Covid sincs. Nagy szar üzletpolitika ez a bmw-től.[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
válasz FIREBLADE78 #69295 üzenetére
"Nem írták bele a szerződésbe,hogy árgaranciát vállalnak"
Nem ilyen idök járnak.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Shadowbull #69296 üzenetére
Vw azt ad pl. Sok egyéb gyár is.
-
Shadowbull
addikt
válasz FIREBLADE78 #69297 üzenetére
Valoszinuleg nekik jobban kell a vevo.
-
chess001
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #69295 üzenetére
Mi nézegettünk Mini EV-t, az egy éves régebbit hirdetik szalonáron, mindenki pofátlan, de mobile ugyanez...
-
kardkovacsi
senior tag
válasz FIREBLADE78 #69297 üzenetére
Toyotánál pl nincs. Most mesélte asszony unokatestvére, hogy kolléga vett egy Toyotát, 13M mikor rendelte és 16M lett mire leszállították.
Amúgy teljesen igazad van a legnagyobb gyökérségek egyike. Kíváncsi vagyok mikor megy nekik a fogyasztóvédelem. Mert ugye ez nem más mint az, hogy látja mekkora a backorderje és ráemel. Mert az árfolyamhoz még lehetne kötni, de ahhoz kötni az árat, hogy ők mit fognak majd 3 hónap múlva gondolni kicsit necces. Egy fogyasztóvédelmi pert megérne. Lehet írok is nekik, nézzenek már rá a dílerekre.
Bezzeg a Teslánál ha rendeltél autót és közben csökkentették az árat akkor simán megkaptad te is. Páran írták is kaptak levelet, hogy 4M-el kevesebb lesz az autód, örülj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest