Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz (Kolombusz) #2961 üzenetére

    Hát, nem tom... Nincs igazad. Ha megnézed, év végén a legtöbb kitüntetett motor a BMW fejlesztése. A Merci ilyen téren sehol nincs.
    És tévhitben élsz, mert a Merci már 1/4 -annyira se jó, mint 20 éve.
    Nem tom volt-e/van -e mercid, de ha lenne nem így beszélnél róla. A luxuskategóriában az S Klasse már 1995 óta szart se ér a mai napig. Csak a baj van vele, és hatalmasak a szervizköltségek.A volt Reinhold -os vezérigazgatónak ilyene volt, de 1 év alatt eladta, mert 8.000.000Ft volt a szervizköltsége. Azóta egy 760IL -el járkál, és elégedett. De ha olvasol ilyen fórumokat, mindegyik tulaj panaszkodik. Ugyan ez vonatkozik az E osztályra is, a régire és az újra is egyaránt. Csak a baj van velük, és semmivel nem jobbak mint az 5 -ös BMW vagy az Audi A6. Pl. ebben a kategóriában az Audit mondják a legjobbank.
    A Merci egyedül a C klasse -val ütőképes, de abban is a legújabbal. Ez se tartott sokáig, mert az új 3 -as BMW jobb, és ez az eladásokban is megmutatkozik.
    Szal én nem állítanám, hogy a Merci jobb, ez csak a régmúltból fentmaradt tévhit.

    Apa munkatársának az E320CDI -je majdnem már kuka, pedig 10.000.000 fölött vette használtan. Kelett cserélni az auto váltot, a motort egyszer, a turbot kétszer. És még piszok sok elektronikus gondja volt, ESP hibáktól elkezdve ABS hiány stb...
    Szal a szavaidból hiányzik a realitás... :(

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák