- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Tegnap elkísértem apát egy üzleti útra, Zalaegerszegre mentünk Bp. -ről kis kitérővel.
Apa üzletfeleivel mentünk, orosz bankosok, 34 éves srácok. A csávó most a változatosság kedvéért egy X6 -ossal jött, méghozzá fekete színben, teljesen lesötétítve. A 4.4 V8 -as ikerturbos motor dohogott benne... Nehéz erre mit mondani, de egyszóval brutális. Autopályán a forgalom miatt csak 270 -ig jutott vele, de szerintem még volt ott tartalék, főleg, hogy már a gyárban megchippeltette, és kiszedette a limitert. Ja, össz-vissz 2 hetes az auto.
Orosz rendszámú volt, szóval nem tom melyik rendőrnek lett volna mersze megállítani. Még matricát se vett, mondjuk azért mert elfelejtette.
Azt már nem is mondom, hogy még villantania se kellett, az autok olyan szorgalommal húzódtak ki, hogy ha nem látom el se hiszem. Még egy régebbi Merci S400 CDi is olyan ütemben állt félre 220 -nál, mintha ehhez lenne hozzászokva.De ezen kívül a csávónak van egy E46 M3 -asa, egy E60 M5 -öse, egy 745i -je, és egy 3.0D X5 -öse. Ebből csak az E46 M3 -ban ültem eddig sajna, meg az M5 -öst láttam, pedig abban lett volna jó utazni.
Don't Tread On Me
-
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #2253 üzenetére
szerintme nem hinném érdekelné egy 300k-s csekk ...de elvből nem fizetné be elsimitaná meg mondjuk szibériába küldhetik a papírt ...nagyon tekitélyt parancsoló batár az az autó.
e46 m3 zorall ..az kéne neked."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
Ma olvastam hogy a bmw 2007 első félvéhez képest a idei első félévben lehagyta a mercedest és az audit eladásokban.gracca
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Vangelis
félisten
Ma elhoztuk az asszony slapsh-ét..
158nál nem magy többet... de cserébe 5literből kijön... de cserébe nem is versenyautó.1000ccm.. 3henger.. varrógépmotor!
De a maga nemében nem is rossz.... csak hát nem BMW
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
God Vazzeg
veterán
Le lett halkítva a kipufogó, üveggyapot rulez, olyan mintha egész más autóban ülnék.. Sajnos túllőttünk a célon, szinte semmi hangja az autónak, mióta nálam van, ilyen még nem volt De készül már a "másik" dob is rá, az leírás alapján lesz csinálva, állítólag fasza lesz, majd meglátjuk
-
dragonfx
veterán
válasz God Vazzeg #2259 üzenetére
jajj egy hátsó dobon ennyit pöcsözni...25émár kapsz olyat ami fain hangra denem tépi a füled.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz God Vazzeg #2261 üzenetére
az akkor jobb
-
Calogero
addikt
Ez az autó kell nekem
-
dragonfx
veterán
válasz Calogero #2263 üzenetére
szerintem a mostani szebb...
A 135i-ből és a 335i-ből is ismerős három literes, hathengeres turbómotor ezúttal 326 lóerő leadására képes, a maximális nyomatékát pedig 400-ról 450 Nm-re növelték, így könnyedén boldogul az óriási karosszériával. Ennél a változatnál a végsebességet már elektronika korlátozza 250 km/h-ra, és a 100-as tempó is elérhető 5,9 másodperc alatt.
mit tud aza biturbó ..5.9 alatt 2 tonnát....és +20 lovat ráraktak...érezik bír többet a 2 csiga bőven
Aza 4.4es biturbó odavág mit tudhat
-
Kleroo
veterán
válasz djtooomi #2264 üzenetére
Szerintem szép a formája. Legalábbis ha azt nézzük hogy a 2001ben megjelent 7es szerintem sokkszerűen hányinger lett.
Szerintem a motorháztető nem okés. valahogy nem illik a formavilágba.Mintha máshonnan lenne. amúgy formára kellemes.Inkább a beltér csúnya. Tök ugyanolyan mint a 2001ben. Szerintem olyan sivár,semmilyen. Pl az új accord belterét belerakhatnák. na az valami gyönyörű,fényűző...
De szerintem jó cucc lett. Majd ezt is rendbe rakják ráncfelvarráskorSZerintem
Szerk: LOL látjátok hol van az oldalsó index?
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
djtooomi
tag
Nekem az elején az nem tetszik, hogy ok,hogy a bmw jellegzetessége a két beömlő, de ez kidülled, és emgvan angyítva is.Gusztustalan...
Meg a hátsó lámpák...Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
duracell89
senior tag
ez am a bmw : m6
budapesti auto -
dragonfx
veterán
válasz duracell89 #2271 üzenetére
-
Eagl3
veterán
OMG...
Makulátlan. -
Vandit.
addikt
-
Vangelis
félisten
Fene kivan cseréltük volna a hástó csapágyat de az istennek nem jön szét.
Nincs valakinek egy robbantott rajza a hátuljáról.@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
<NewL>
addikt
-
Tomics
addikt
válasz duracell89 #2271 üzenetére
Ha már pesti M6 akkor:[link]
csak tudnám honnan van rá ennek a kis.........biztos apja tolta a segge alá
valamint még ha nem volt akkor:
E30
120d és 530d
nemsokára X6 teszt a totalcaron: beharangozóPH! addikt since 2004
-
Vangelis
félisten
-
dragonfx
veterán
hát jah van sokfajta jó bmw..kinek a pap kineka papné....
nekem e36 kell 6hengerrel...aztán hgy hány ló lesz benne azt a $ dönti majd el...
Az e46vagy e92 coupé is faxa gép nálam, de azok még huzosak árban.
Mes bömi csak 2-3 hónapra kéne nem tartósan.és dízel se kellenne hosszabban."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Venomboy
tag
sziasztok!
tudtok nekem olyan linkeket küldeni, amiken törött e30-as bmw-k vannak? előre is köszönöm
-
tag
Sziasztok! az volna a kérdésem hogy a gyári BMW navi DVD el van e látva valami másolás védelemmel?
tehát ha az eredeti lemezt belököm a gépbe és elindítok egy másolást akkor után a másolt lemmezzel fog e működni a navi?
vagy ha nem, és van rajta védelem akkkor hogy lehet kijátszani?Mr. LAN
-
dragonfx
veterán
Na úgy néz ki hátsó lengéscsillapítók megérteka cserére olyna 15e/db áron láttma cumot..szerintetek monroe, sachs, koni vagy bilstein..melyik a jo a szerintetek?
-
Bubu79
addikt
válasz dragonfx #2291 üzenetére
Akna nem árt hozzá és emelni is kell.
A felső rögzítési pontokat a csomagtartó oldalsó kárpitjának megbontása után fogod látni, az alatt bújkál. Ha már meg van bontva érdemes megnézni a torony szilentet is, nem kizárt, hogy érdemes cserélni azt is
Egyébként ha szavazni kéne én a sachs-ra voksolnék
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Eagl3
veterán
Én meg koni-ra mert a szállítóban is az volt
Viccen kívül lehet nekem is be kéne neveznem mert a jobb hátső néha picit nyikorog kanyarban, bár a szerelők azt mondták, h. telljesen rendben vannak.
DragonFX: Csak azért mondják, h. cseréld ki egyedül emrt titkon abban bíznak, h. elszállsz majd egy kanyarban Egyszóval, ha még nem csináltál ilyet, kérj meg valakit, h. aszisztáljon vagy vidd szervízbe.
-
Bubu79
addikt
Kikérem magamnak - sosem kívánnék olyannak rosszat, akit ismerek és soha nem adott okot ilyesmire
Én előre Kayabákat pakoltattam tavaly
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
dragonfx
veterán
a kayaba nevéhez képest drága és a sachs is...
konit ha mindne igaz 15e/db áron tok....Eagle>>neked is jobb hátúl ment tönkre..érdekes nekem is..baxxus bmw.s másik fóruon írta egy figura egyértelmű én azér rákérdezek miért is egyértelmű ..mert soka jobbkezes utca? ...viszem szervízbe én ilyet enm vállalók be emelő nélkül....motorolaj cserét viszont illene ...
Bubu>>te már nézted hol az olaj leengedő csavar?
-
Bubu79
addikt
válasz dragonfx #2295 üzenetére
Konkrétan az olaj leengedő csavart nem néztem, de ott lesz az az olajdekni alján valahol
Azért a jobb hátsó száll el és azért az autó jobb oldali szilentjei fáradnak el leggyorsabban és azért a jobb oldali felnik mennek gyakrabban gallyra, mert ha megnézed az utak jelentős részét a széleken ( ami ugye jobbra van menetirány szerint ) kátyúsodnak...
Ezen kívül télen előszeretettel fagy szét a szélén a burkolat ( bár kishazánkban sok helyen középen is rossz minőségűek az utak ), ott van jobban igénybevéve a futómű...
-
Bubu79
addikt
válasz Vangelis #2299 üzenetére
Akkor a csavart sem kell keresgélni, kiboríthatja ott, ahol betölteni szokták
Lehet, hogy a jobboldalt már Előtted rendbeszedték - nem azt mondtam, hogy a bal oldalon nem kopik semmi
Ma tesztelek hosszabb távon egy A4-es audit - kíváncsi leszek a tapasztalatokra
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest