- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
válasz FET-MEN #26748 üzenetére
Szép, tegnap ültem egyben, de ahogy fogalmaztak akiket kérdeztem:
Mi történik egy átlag autóba ha tönkremegy a CD lejátszó?
Semmi, mész tovább.
És ha ez egy e65-ben történik?
Akkor simán lehet, hogy csak trélerrel viszik tovább.(lehet nem szó szerinti idézet)
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
CharlieDrop
veterán
válasz CharlieDrop #26751 üzenetére
áh, ez az igazi idézet:
"Mi a közös az e65 és egy e23 között?
Ha lehúzod az e23 légtömegmérőjét, akkor nem indul el, és ha egy e65 cd-tárát húzod le, akkor az sem indul el"Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
zsolt1225
aktív tag
Valaki rakott már LED-es helyzetjelzőt? Milyen megy E46-ba? Előző seatomba rendeltem ebay-ről.
-
szőröscica
addikt
Az újabb 3 literes dízelek is viszkósak (E60, F10)?
Az E39-ben imádtam a hangját. -
FET-MEN
veterán
-
FET-MEN
veterán
válasz szőröscica #26758 üzenetére
Az az amelyik fordulattal arányosan emeli a venti sebességét?
Iphone 7
-
FET-MEN
veterán
Összesítőbe aki meg szeretne jelenni, linkekkel tessék jelezni a moderátor topicban
Iphone 7
-
MPowerPH
félisten
válasz pityeszka #26765 üzenetére
Nem kockaztatok.... 2100km-en, eros tempoban, melegben gyorsan elfogynanak a gumik egy elallitodott futomuvel. Es meg mindig faj az aruk, szoval nem akarom evente cserelni. Hatsoknak igy is max egy evet adok...
Ma kivittem repterre baratomat, hazafele az ures palyan jott egy 530d nagy tempoval, olyan fustolos fajta, 05 reg. Igazabol kickdownt sem nyomtam, csak sima padlot, 5. -ben.... Mikor raneztem a mutatora, mar 240-el volt, pedig meg fel sem eszmeltem. Gyorsan el is vettem, veszlyes jatek, tekintve hogy mar 160-nal ugrik a jogsim
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
hdman
őstag
BeZol megint benne vagy a TC-s merítésben
Sopron city :)
-
BeZol
őstag
Jé tényleg
Már 2 hete gondolkoztam rajta, hogy bővítem, főleg most, hogy lett fékolajcsere, kéziváltó-olaj csere, motorolaj és további szűrők cseréje, difiolaj csere, vezérműlánc csere, és a gyári lengéscsillapítók helyére bekerültek a koni sportok + ugye futóműállítás, és már 170k km-nél araszolgatok.
Így nyáron nagyon aktuális az a havas kép...
Balatonfüredre mászkálok most a nyáron minden héten többször is, mert a közelben van nyaralónk, és hát teli volt a múltkor is 3as cabriokkal. Megálltam az ingyenes parkolóban, és mire leértem a sétányra, 4et láttam
Persze fekete szín, fekete bőr, esetleg más szín, de akkor is fekete bőr, nagyon változatosak a srácok
Ha nyáron ráértek, ajánlom mindenkinek Balatonfüredet, tavaly is nagyon szép volt, de most megint tudták überelni.
Gyönyörű szép lett a sétány + a parkos része (főleg az tetszik, ahogy a fák körül ott a kavics, és közben fa és fa között pedig olyan járda lett, mint a fa körüli kavics, csak sárgás, szerintem nagyon adja), és hát ugye új a part, normálisan rá lehet ülni a betontömbökre és lehet bambulni a magyar tengerre. Ha pedig éhesek vagytok, lehet tolni velős pirítóst, de a fagyi is marha finom volt, ill. Tihany is közel van, de akkor már akár kompozni is lehet és irány akár Siófok (igaz ott már 2 éve nem voltam, annyira legalja hely lett a sétánya)Egyébként gondolom majd megint jönnek az értelmes kommentek a heti merítés alá.
Eléggé uborkaszezon van az elmúlt 2 hét óta autós hírekben, úgyhogy nem csoda, hogy vmit most toltak. -
FET-MEN
veterán
Tagok! Összesítőbe kezdjünk már el bővülni! rendszámot vakarjon aki akar, és mehet be az összesítőbe
Iphone 7
-
CharlieDrop
veterán
válasz urban racer #26771 üzenetére
Rajta?
Minek? Mire kikerül, már úgy sem aktuális
-
urban racer
senior tag
válasz CharlieDrop #26772 üzenetére
Neem, ez megmarad, imádom! A többi autómnál már ilyenkor gondolkoztam az eladáson
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
FET-MEN
veterán
keresőbe beírjátok, moderátort keresek, linkelitek ezt a topicot, hogy ide az összesítőbe szeretnétek bekerülni, felrakod a neved, autód apró jellemzése, és a képe, ennyi ők meg beillesztik ide
Iphone 7
-
urban racer
senior tag
-
FET-MEN
veterán
válasz urban racer #26780 üzenetére
Élnék természetesen. Amúgy közösen összeírhatnánk azesetben egy jó kis összefoglalót is.
Iphone 7
-
CharlieDrop
veterán
-
-KP-
addikt
ha volt már, akkor bocs. mindenesetre én jót röhögtem rajta:
[ Szerkesztve ]
-
Cxgrav
senior tag
válasz FET-MEN #26774 üzenetére
Adom a dolgot! - de kellene egy általános példa, hogyan is nézne ki egy tag és totobájának jellemzése, hogy egységes képet mutasson a totyik eleje.
Példa:
Tag: Cxgrav
Széria kód: e39
Modell: 530dA
Motor tipusa: M57
Évjarat: 1999
Kivitel: Sedan
Színkód: xxxxx
Mióta tulaj: 2013
Miből ült át: bicikli
Képek: xxxxxSzerintem.
Picture me Rollin' by 2pac
-
-KP-
addikt
szerintem erre lehetne külön blog vagy galéria. és nem kell a moderátorokra se várni. ellenben egy jó topik összefoglaló szerintem nem lenne rossz. és a képekre mutató link mehetne oda...
-
H.Ezredes
őstag
Egész jó lett
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. 530D-re mekkora abroncsok mennek fel maximum? Milyen felnik jók hozzá?
Kösz előre is
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
-KP-
addikt
m packetos futőműves e46-ot be lehet vállalni magyar utakra? ismerős szerint sportfutőműves kocsit venni az átlag magyar utakra hülyeség.
-
MPowerPH
félisten
válasz GrooveHero #26789 üzenetére
E39, E60, F10? Felni kerdesre pedig gyari felni a valasz.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
CharlieDrop
veterán
válasz GrooveHero #26792 üzenetére
Nemcsak a gyári jó, hogy mi a jó felni, baffuf van vagy milló féle 100 ezertől milliós tételekig
méret?
Ha az e46 elbírja a 20"-t, akkor az e60" viszi simán a 22"-t isegyéb kérdés?
-
zsolt1225
aktív tag
válasz GrooveHero #26792 üzenetére
Szerintem gyári BMW felnik a legszebbek BMW-re.
-
GrooveHero
addikt
válasz CharlieDrop #26793 üzenetére
Sógor 730D-jén is 20-asok vannak, akkorát szeretnék én is. Mondjuk nem tudom az övé melyik modell E65-től 68-ig valamelyik. Gyári 18-asok voltak rajta, de azt mondta, hogy kicsinek találta, ezért lettek rá 20-asok. Amúgy csak a félreértés elkerülése végett. Angliáról van szó, tehát jobb kormányos autókról. Az én 5-ösöm is még nem az enyém, hanem majd csak lesz. Remélem minél hamarabb. De muszáj az 5-ös, tesómnak 3-as 320d-je van, sóginak meg 7-es, nehogymá én kihagyjam az 5-öst. De nem tudom melyik lenne a jó az 525, vagy 530. Sajnos a kocsi fenntartás itt angliában nem olcsó mulatság.
Egyébként van valami féle táblázat, hogy mekkorák mennek fel rá? Esetleg árak, stb?
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
CharlieDrop
veterán
válasz GrooveHero #26795 üzenetére
Ezek a gyári felnik, csak válaszd ki melyik BMW-t szeretnéd.
Gyári paraméterek:
lyukosztás: 5x120
ET: 20 (emlékeim szerint)25d vagy 30d majdnem mindegy, facelifttől kezdve egy motor
[ Szerkesztve ]
-
negro
őstag
válasz Lavidaloka #26797 üzenetére
most kotekedek na, de ez igy ugy hangzik mintha az M-es nem gyari lenne
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Szejasztok esmét!
Megint E60 kérdésem van.
Tudtok linkelni egy DIY check listet vásárláshoz amivel előszűrhetem még szaki nélkül (hogy már csak ahhoz kelljen hívni ami komolyabb) ?
Kombi 525-530x, csak dízel lesz a választottak listáján (az asszony kibékülne egy 5er-rel az allroad helyett) de nem ismerem se a típust se a brandet. Előre is köszönöm szépen.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Mobil flották
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest