- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz CharlieDrop #26793 üzenetére
Sógor 730D-jén is 20-asok vannak, akkorát szeretnék én is. Mondjuk nem tudom az övé melyik modell E65-től 68-ig valamelyik. Gyári 18-asok voltak rajta, de azt mondta, hogy kicsinek találta, ezért lettek rá 20-asok. Amúgy csak a félreértés elkerülése végett. Angliáról van szó, tehát jobb kormányos autókról. Az én 5-ösöm is még nem az enyém, hanem majd csak lesz. Remélem minél hamarabb. De muszáj az 5-ös, tesómnak 3-as 320d-je van, sóginak meg 7-es, nehogymá én kihagyjam az 5-öst. De nem tudom melyik lenne a jó az 525, vagy 530. Sajnos a kocsi fenntartás itt angliában nem olcsó mulatság.
Egyébként van valami féle táblázat, hogy mekkorák mennek fel rá? Esetleg árak, stb?
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
Új hozzászólás Aktív témák
- MeanWell tápegység, MEANWELL HLG-40H-12A - Meanwell IP65 porvédett LED tápegység
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz FC30C
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz B+C/2-275
- Jura impressa E 55 minden napi használatból
- Eladó 4 darab radiátor 70x90 + 100x14 + 70x28 + 70x56 egyben 10000 vagy darabonként összesen 12000
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest