- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
Jé tényleg
Már 2 hete gondolkoztam rajta, hogy bővítem, főleg most, hogy lett fékolajcsere, kéziváltó-olaj csere, motorolaj és további szűrők cseréje, difiolaj csere, vezérműlánc csere, és a gyári lengéscsillapítók helyére bekerültek a koni sportok + ugye futóműállítás, és már 170k km-nél araszolgatok.
Így nyáron nagyon aktuális az a havas kép...
Balatonfüredre mászkálok most a nyáron minden héten többször is, mert a közelben van nyaralónk, és hát teli volt a múltkor is 3as cabriokkal. Megálltam az ingyenes parkolóban, és mire leértem a sétányra, 4et láttam
Persze fekete szín, fekete bőr, esetleg más szín, de akkor is fekete bőr, nagyon változatosak a srácok
Ha nyáron ráértek, ajánlom mindenkinek Balatonfüredet, tavaly is nagyon szép volt, de most megint tudták überelni.
Gyönyörű szép lett a sétány + a parkos része (főleg az tetszik, ahogy a fák körül ott a kavics, és közben fa és fa között pedig olyan járda lett, mint a fa körüli kavics, csak sárgás, szerintem nagyon adja), és hát ugye új a part, normálisan rá lehet ülni a betontömbökre és lehet bambulni a magyar tengerre. Ha pedig éhesek vagytok, lehet tolni velős pirítóst, de a fagyi is marha finom volt, ill. Tihany is közel van, de akkor már akár kompozni is lehet és irány akár Siófok (igaz ott már 2 éve nem voltam, annyira legalja hely lett a sétánya)Egyébként gondolom majd megint jönnek az értelmes kommentek a heti merítés alá.
Eléggé uborkaszezon van az elmúlt 2 hét óta autós hírekben, úgyhogy nem csoda, hogy vmit most toltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Milyen monitort vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- MeanWell tápegység, MEANWELL HLG-40H-12A - Meanwell IP65 porvédett LED tápegység
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz FC30C
- AC túlfeszültségvédő, túlfeszültség levezetők, AC túlfesz B+C/2-275
- Jura impressa E 55 minden napi használatból
- Eladó 4 darab radiátor 70x90 + 100x14 + 70x28 + 70x56 egyben 10000 vagy darabonként összesen 12000
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest