-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
őstag
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
SOAD19
addikt
Üdv!
Oakley pólóval méretezéssel van valakinek tapasztalata? Létezhet az, hogy azt írják, hogy a 185 cm magas modell XS-es méretet visel? Vagy elírás lenne?
-
IntelKiller7
veterán
Nincs valakinek kuponja nike.com-ra?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
addikt
Kis vélemény a 2-3 hete beszélt TropicFeel Canyon cipőről.
Hát a magyar posta még mindig borzalmas, 1.5 hétbe telt nekik a kézbesítés országba éréstől számítva...
Elvileg valamilyen informatikai adathiba miatt nem tudták kézbesíteni, bár 5. napja volt itt Debrecenben a csomagom a telefonos ügyintéző szerint amikor telefonáltam, nyomkövetős oldalon én ezt nem láttam, visszavitték Vecsésre és úgy jött meg megint Debrecenbe . Csak akkor indult meg amikor telefonálgattam meg érdeklődtem a csomag után. Lehet amúgy azóta is ott kerülgetnék a raktárban.Na de a cipő, pont egy 5 napos Ausztriai kirándulás előtt jött meg 1 nappal, így csak ezt az egyet vittem el ilyen mindenesnek.
Így több napi folyamatos intenzív (10-15k lépés minden nap megvolt) használat után, amiben volt városi/erdőben sétálgatás és rendes folyó melletti fán menős meg hidas túra is, ezeket tapasztaltam:
- Ez a gumis fűző megoldás nem rossz ötlet, ahol jobban kellett tartania ott húztam rajta. Nem kellett kötögetni, csak lehúztam meg fel. Viszont nekem szorosabb túrás mód után elkezdte nyomni a lábfejemet és meg is látszott este a nyoma a fűzőnek, ilyen hagyományos kötős cipőnél még nekem nem volt.
- Valamiért a balos cipő, hiába húztam meg hasonlóra a kettőt, vagy jobban, mindig lazábbnak érződött, ez egy idő után zavaró is volt, hogy a bal lábamon lötyög a cipő. Ez az érzés megvolt sétálgatós lazább módban is és hosszabb menés után fájt is benne a sarkam, de csak a bal lábamnál, a jobbnak semmi baja nem volt.
- 5 napot volt rajtam a cipő és a jobboson már elkezdtett megindulni a varrás, én ilyen árért többet vártam volna, pedig amúgy szépen össze van rakva a cipő szerintem.
Amúgy összességében kényelmes és tényleg jól tapad, egyszer csúszott meg a lábam, de az is már ilyen fényesre kopott sziklán volt csak. A vizes köveken sem volt vele probléma.Lehet én használom rosszul ezt a fűzőt, nemtudom. A megindult varrás miatt futok egy kört a supporttal.
[ Szerkesztve ]
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
margithid
veterán
válasz mert_csokis #26211 üzenetére
Akkor itt egy másik :
Bugatti farmer 7630 forint [link] -
adalbert1
veterán
Zalandon OSZ20 kóddal megjelölt termékekre -20%.
Én elhoztam egy ilyen Air Max 90 Terrascape-et, kuponnal kb. 36k-ra jött ki.
Volt még pár sima Air Max 90 is 40 környékén, de azok már erősen mérethiányosak voltak, viszont kuponnal 32k-ért elhozhatóak, ha valakinek pont van a méretében. -
jcrk
tag
https://www.zalando.hu/nike-sportswear-calm-unisex-papucsszandalok-sesame-ni112g017-b11.html
OSZ20 kuponnal jó áron van
A feketéből én vettem meg az utolsót
-
adalbert1
veterán
válasz margithid #26215 üzenetére
Én idén alig futottam, így még vagy 3 elhasználható futócipőm van, így szerintem kihagyom őket (bár egy jó akció mindig csábító ).
Jordan 1 mid fehér 49.5-es mérettől felfelé - 26k - kupon (ha valaki nagy lábon élne ) -
margithid
veterán
Olymp hosszúujjú ing, 5700 forint [link]
#BS[ Szerkesztve ]
-
robag93
aktív tag
Rendelt már valaki thursdaybootsról? Ha nem, esetleg tudtok ajánlani alternatívát (minőségben, árban hasonló)?
-
DemonDani
addikt
válasz SOAD19 #26227 üzenetére
mondjuk ez nagyon apró a modellre, a vállak is hova esnek... De egyébként én M-es cuccokat hordok, kb azonos magas vagyok a modellel, és S-es Oakley pulcsi kellett, mikor pár hónapja vettem, az M-es ment vissza, mert nagy volt.
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Mercutio_
félisten
válasz margithid #26223 üzenetére
Zöldben is annyi, ha olyan élőben is a színe, akkor az elég klassz
Ezekből az Olymp ingekből rendelt már valaki?
Minőségre azonos az itthoni outletben/Pandrofban 10-12k körül árult ingekkel?
Az anyaga milyen, gyűrődés, vasalhatóság, színtartósság?[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Sungoo
addikt
válasz Zoli-bácsi #26231 üzenetére
Az a baj, már én is “manageres” kezdek lenni!
-
Studi
veterán
válasz Mercutio_ #26230 üzenetére
Olympnek igen sok típusa van, anyagösszetételük, fazonjuk, vasalhatóságuk, gyűrődésük ennek megfelelően különböző. De ha ugyanazt a típust megveszed BestSecreten, amit megtalálsz Parndorfban vagy itthon az outletben, akkor az biztos pont ugyanolyan minőségű lesz.
Amúgy a "leghitványabb" Olymp is a fast fashion felső kategóriája, vagy annál jobb.
-
st6969
őstag
Megnéztem az Olymp ingeket (köszi a linket), rengeteg köztük a rövid ujjú
Amúgy van egy céges (gallérján logózott) ingem, kifejezetten jó minőségű az anyaga. Viszont a méretezése fura: a nyakméret alapján más ingekből 39-es (esetleg 38-as) kell általában, begombolva kicsit szoros az is. Na most, az Olympból 38-as volt a legkisebb, amit hoztak próbálni. Regular fit-et és modern fit-et. Regular-t már rég semmiből nem veszek, eleve a modern fit-et próbáltam (nem is tudom, milyen elnevezés ez, mindenhol slim vagy skinny fit-et látok). A 38-as nyakán a gombot csak úgy tudom begombolni, hogy levegőt konkrétan nem kapok, tehát nyakkendős viselet kizárva. Ez alapján 39 vagy 40-es kellene, de...már a 38-as ujj és mellbősége mint más gyártó regular szabása (lóg rajtam, mint Pistike első ballagó inge), ujja 5cm-rel hosszabb, az is megbuggyan rendesen, és az egész ing hossza is vagy +10cm (ez is gáz, de betűrve nyilván nem látszik). Valószínűleg az Olymp nem az én testalkatomra való (174/67) , pedig ennyiért zsákoltam volna egy párat. -
vince
őstag
válasz rushty #26236 üzenetére
Van két super slim Olymp ingem, egyáltalán nem buggyosak. 178/63-mal pedig rajtam aztán lógniuk kellene, ha nem lennének igazán slim szabásúak
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
st6969
őstag
-
beholder00
tag
válasz margithid #26215 üzenetére
Nike akció - most indult, van amin kamu akció van ezért nem jó rá a kód de hátha találtok vmit.
Én Belgiumban élek, próbáltam olcsón megúszni, ahogy ti is, mindent is Néztem itt az üzletekben, online is de egy nem belépő szintű akármilyen cipő 80-100€ (talán a Bugatti olcsóbb ami nekem még tetszik szinte minden oldalrol) és de egyébként semmi extra. De ahogy látom a magyar oldal is euróban számol. Ha ott élnék is futná rá de azért nagyon fájna is, így csak simán fáj (igaz ez a természetem és a spórolásból is jön ) jelenlegi Pius Gabor cipőm 3 éve 15k volt, persze akció de nem jövök el akkor nem lenne 2x akkora fizetésem otthon. Mellbevágó azért. -
margithid
veterán
válasz beholder00 #26240 üzenetére
Ez még nem olyan nagy akció, de köszi azért
Azért ki lehet fogni jó cipőket 15-20k körül.
Futócipő amit már nehéz 20k körül venni.
Én se szeretek sokat kiadni ruhákra, cipőre
Egy asics kayano 28 volt a legdragabb cipőm, 29k, de az nagyon megérte. -
Batib
őstag
Hali!
Most először kellett visszaküldenem az AY-ra terméket. Rendben vissza is ment, kaptam igazoló emailt, hogy beérkezett. Valami olyan is szerepel rajta, hogy az általam választott módon kapom a visszaterítést. Már nem emlékszem, volt valami ilyesmi a visszaküldési nyomtatványon? Anno kártyával fizettem, esetleg automatikusan oda utalják? Köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak két cipőt, valamelyikkel van esetleg tapasztalat? Utcai cipőnek lenne sétákhoz, de a sima lapos talpú sneakereket hanyagolnám, számomra nem kényelmesek. Ezek közült szerintetek melyik lehet tartósabb/kényelmesebb?"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
hentes555
senior tag
válasz Mr.Csizmás #26246 üzenetére
Egyelőre ebből a kettőből lenne jobb választani.
Egyébként azok jobb minőségűek?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
DemonDani
addikt
válasz hentes555 #26245 üzenetére
Ilyenek rendszeresen foghatóak 15 alatt.
Futót én nem feltétlen vennék sima sétához, de vannak, amik megfelelőek, amiknek nincs túltolva a talprésze. De azokból is lehet ilyeneket 15 körül fogni.[link] pl
de méretet írhatsz, és lehet látunk valami jót
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest