-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robag93
aktív tag
Ezek a Decás hátizsákok labdába se rúgnak Alis hasonló árú hátizsákokkal. Talán két kategóriával is lentebb vannak minőségben. El kell dönteni mi a fontos
-
adalbert1
veterán
válasz robag93 #26401 üzenetére
Ez lehet hogy csak alaptalan paranoia, de én sokkal nyugodtabb szívvel vásárolok egy decathlon szintű európai lánctól (még ha ők is Kínában gyártatnak), mint random eladótól egy kínai piactéren...
Mármint a decathlon szerintem tesz munkát a tervezésbe, tesztelésbe, odafigyel az ergonómiára, hogy megfeleljen a különböző jogi követelményeknek, ne használjanak egészségkárosító anyagokat a termékeihez. -
Llew
senior tag
válasz robag93 #26401 üzenetére
A Decathlonba bemegy az ember holnap és a kezében van a hátizsák. Ár érték arányban nagyon jók a cuccaik, és ha mégis valami gond lenne vele visszaviszi az ember és cserélik, vagy javítják. Ezekből az ali melyiket tudja?
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
zoltan6
őstag
Van kinai meg Decathlonos hátizsákom is.A Decathlonos hátizsákok inkább túra hátizsákok.Más a felhasználási területe.Nekem még ilyen strapabíró hátizsákom sose volt mint a fentebb linkelt Oiwas hátizsák.Az meg hülyeség hogy azért jobb mert egyből itt van kézbe.Mostanában az alis cuccok is itt vannak 10 napon belül Express one futárral.
Egyébként Oiwas termékek vannak többek közt Amazon de-n is.[ Szerkesztve ]
-
mazsi
senior tag
válasz adam0913 #26392 üzenetére
A reklámjaikban szerepel, ha van kedvezmény. Szerintem te csináld fordítva: próbáld ki pár darabbal, aztán ha bejön várd meg az akciót.
Nekem nagyon bejött hogy csukott szemmel tudok pólót felkapni a reggeli félhomályban válogatás nélkül.Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz zoltan6 #26405 üzenetére
pár éve behozták a bussiness-casual vonalat is, szép formatervekkel, amiket nem biztos hogy egy randomkínai is tudna - az alis hátizsákokról mindig a TLOU-s Joe jut eszembe, ahogy baktat a hátizsákjával
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Janaboy
veterán
Végül nézelődtem Alin és találtam olyat ami remélhetőleg megfelelő lesz: [link] a 37 literes verzió
Mark Rydennek is volt hasonló, picit drágábban, kb az is jó lett volna. Ennek a Bangenek sokkal több értékelése volt.
Ha érdekel titeket szívesen beszámolok róla.
Sikerült 44 usdre levinni az árát ~16eFt[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
oszy
veterán
válasz Mr.Csizmás #26407 üzenetére
Utána kellett néznem mi vagy ki az a TLOU-s Joe.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Zamasun
aktív tag
- Alis Oiwas frankó háti, Decás messze van tőle minőségben, más alissal nincs tapasztalatom.
- Amivel még nagyon jó tapasztalatom van, az az Under Armour Hustle Pro.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Zamasun #26411 üzenetére
költői kérdés, de tudtátok, hogy nemcsak az 1490ft-os gyerekputtony létezik a decathlonban?
pl. egyik laptopos bestbuy féláron: Válltáska és hátizsák, 20 literes - Backenger NEWFEEL - Decathlon
bajnokpityu egyik esetben könnyű ezt ellenőrizni
[ Szerkesztve ]
-
Llew
senior tag
válasz zoltan6 #26405 üzenetére
Amiket linkeltem azok direkt ilyen varosi mindenesek laptoptartoval, mert az is feltetel volt. Erdei meg hegyi turakra nem viszel nagyon laptopot.
Bajnokpityu:
Szerintem a dekaban konnyebb ezt ellenőrizni előre, mint az alinJanaboy:
Te döntesed. Nekem ezek az alis taskak azert nem tetszenek, mert nagyon vastagok, ha megpakolod túl rossz lesz a sulyelosztasuk. A dekas keskenyebb, fölfele jobban pakolható.[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
TheMartin03
tag
válasz Mr.Csizmás #26412 üzenetére
Na ez a tatyó nekem elkerülte a figyelmem, pont hasonló kombót kerestem!
Valószínűleg vétel lesz, csak nem tudom pontosan, hogy a szín, az a képek közül melyik a zöldes típusnál... Lehet nekem van még reggel...
Köszönöm! -
Lackki
őstag
válasz TheMartin03 #26417 üzenetére
jó kis táska, múlthéten vettem át világos színben. Jó sok zsebe van és anyaga is fain
Privátot hamarabb észreveszem
-
tag
válasz TheMartin03 #26417 üzenetére
alul ajanlott valami nagyon hasonlo verziot, dragabban, de van belole sotetzold meg fekete
-
tisn
addikt
válasz Mr.Csizmás #26412 üzenetére
tegnap tan 3000-ert vettem 20 lityis eleg egyszerut az uszodai cuccnak.
bocsanat
KIPSTA
Hátizsák 17 l - Essential -
PrometheusX
aktív tag
Sziasztok! Gyaloglócipőt keresnék heti pár óra használatra. Tudtok ajánlani esetleg jó ár/érték arányú cipőt?
Illetve én is szétnéztem, és a következő típust találtam Decathlonban: [link] van esetleg jobb ár/érték arányú termék ennél?Köszönöm a segítséget előre is!
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz PrometheusX #26423 üzenetére
pont ennyiért van adidas is, bár a minőségét nem ismerem (a decás az tuti). Férfi gyalogló cipő - Adidas Lite Racer 3.0 ADIDAS - Decathlon
+BS, AY-n méretfüggően reebok, UA, stb. sportmárkák cipőit nézted?
[ Szerkesztve ]
-
mazsi
senior tag
válasz PrometheusX #26423 üzenetére
Itt ajánlotta valaki pár napja ezt.
Ez meg egy modernebb verzió dupla áron.
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
bbmt
senior tag
válasz Mr.Csizmás #26424 üzenetére
Több mint 5 éve használom, első 2 évben csak futópados gyaloglásra, most már mindennapi használatra van, 1-2 ezer km-t beleraktam, de még mindig patika állapotban van. Nyáron kicsit meleg, de így is ajánlom!
A kanál a gyengék villája
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #26424 üzenetére
Nekem van lite racer, igaz az előző generációból, mostanra már megkopott a talpa és esőben párszor már majdnem hanyatt vágtam magamat vele.
Amúgy kényelmes, de nagyon hosszú sétáknál már elkezd fájni benne a talpam.Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
Gigi01
őstag
AY rendelés.Ha k.rvára nem azt a terméket kaptam,amit rendeltem,akkor mi van?Simán visszaküldöm?
A papíron teljesen más a kódja,mint a terméké,ez érthető is.
Nagyon átbaszásnak érzem.Ráadásul valami gagyi sz.rt küldtek ki.Jah,a cipőt nem tudtam akciósan rendelni,elfogyott.Teljes áron 62-ért már kapható a méretemben ismét,vicc.
[ Szerkesztve ]
-
AIex
tag
válasz Gigi01 #26428 üzenetére
Irsz nekik egy reklamációt, hogy mást kaptál,
Irnak annyit, hogy sajnálják, küld vissza nekik, plusz tegyél be a csomagba egy A4-es lapot, amire ráirod a reklamáció számát, plusz okát (hibás terméket küldtek), plusz ha irsz az üfsz. akkor adnak egy kupont, amivel vissza tudod kuponozni a terméket, a promociós időszakban szereplő árat.
-
-
Gigi01
őstag
Mindegy simán visszaküldöm.Csak nehogy az legyen,hogy nem azt küldtem vissza.
Így még nem jártam,hogy mást kaptam.[ Szerkesztve ]
-
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Rieker cipőt hol érdemes venni? (Azon kívül, hogy sehol, ha valaki nem szeretne a márkát. )
CCC-ben találtam egy kényelmeset, de ott egyelőre 25k, amit kicsit sokallok.Meizu MX3 32GB
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
'estét,
köntöst - simát, színest, lényeg hogy jó legyen (és pasis), hol érdemes venni? viszonyításként az ikeás 7/10k-st néztem, de nem tudom mennyire érné.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz Mr.Csizmás #26438 üzenetére
Lidlibe vett nekem az asszony egy kéket.Nagyon jó puha,nagyon szeretem.Egy baja van nincs kapucnija.Ilyen,de a kép csak illusztráció,régebbi újság a netről.
-
AIex
tag
válasz Mr.Csizmás #26438 üzenetére
Jysk-ben van, ezeket érdemes lehet üzletben megnézni, milyen minőséget képvisel,
Reserved-ben érdemes megnézni, szokott lenni köntös, ha nem jó, vissza tudod küldeni / vinni
-
PrometheusX
aktív tag
Sziasztok! Köszönöm a tippeket. Sikerült felpróbálnom az általatok ajánlott típusokat, és végül ez [link] illetve Férfi gyalogló cipő - Adidas Lite Racer 3.0 ADIDAS - Decathlon felelt meg.
Valóban nagyon kényelmes az Adidas, majd hűvösebb időben fogom hordani, viszont most egyenlőre a Newfeel cipőt használom.Még egyszer köszönöm a tippeket, nagyra értékelem a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz PrometheusX #26442 üzenetére
-
Mercutio_
félisten
válasz Zamasun #26441 üzenetére
Én persze elfelejtettem megrendelni
#BestSecret
Benetton sötétkék casual slim ing 4,3k csak S méret
Camel Active kék slimfit ing 5,4k csak M méret.
Benetton Chino 5,8k csak 42 és 44-es méret (ez a másik számozás szerint lehet?)Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #26447 üzenetére
De ha UK miért megy 56-osig?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
oszy
veterán
válasz Mr.Csizmás #26449 üzenetére
Nahát… az még nekem is kicsi.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest