- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Notebook hibák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batib
őstag
válasz Lackki #15703 üzenetére
"csak éppen 200ftvel kevesebb, mint kellett volna."
Ugy tudom, hogy Paypal-nél a "kapó" fél fizeti a díjat. Én is jártam már így.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
Hali!
AY-ra van most 10%-nál nagyobb kupon? A 20BRAND csak a Filáról von le.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
Sziasztok!
https://www.lightinthebox.com/hu/
Ez az oldal mennyire megbízható? A scamadviser szerint teljesen oké.
Illetve mennyi innen a szállítás, reg nélkül nem találtam infót.
Köszi![ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
Köszi mindenkinek, akkor talán felejtős.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
GT cipö
A kupon kód bármely cipőnk vásárlásánál beváltható a webshopban leadott rendeléseknél. A kupon 2023.január 31-ig érvényes!Kupon kód: gt2023Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
Erről a márkáról, ill. konkrétan erről az ajánlatról mi a véleményetek?
crosshatch bestsecretAjándékba lenne a vejemnek. Vagy van vmi jó ajánlat pólópackról?
BSAz optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Batib
őstag
Hali!
Most először kellett visszaküldenem az AY-ra terméket. Rendben vissza is ment, kaptam igazoló emailt, hogy beérkezett. Valami olyan is szerepel rajta, hogy az általam választott módon kapom a visszaterítést. Már nem emlékszem, volt valami ilyesmi a visszaküldési nyomtatványon? Anno kártyával fizettem, esetleg automatikusan oda utalják? Köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
-
Batib
őstag
válasz Angie™ #29670 üzenetére
Arra figyeljetek, hogy a női fehér egész más anyag. A férfi fehéret nem tudom., de gyanús.
A múltkor rendeltem szürke és zöld férfi pólót valamint fehér nőit, onnan tudom.Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- ASUS ROG Strix RTX 2060 - 6GB
- Routerek és hubok - A kiírt ár az egész pakkra értendő!
- Bontatlan, Remington CI1A119 My Stylist hajsütővas + ajándék tok
- Phono Solar PS460M4H-24/TH 460W-os napelem panelek eladók
- Új Targus 15,6" notebook hátizsák, piros női notebook táska s 1-1 tablet, RFID ill. kamera tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest