- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz mert_csokis #23100 üzenetére
itt nem csak a limitált verziók vannak többnyire? nem 500$-ért akarok venni, hanem 100$-ért
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
AIex
tag
Jack Wolfskin parka 46k (BS) [link]
-
beholder00
tag
BS:tegnap írtak, hogy az olcsó parkát már nem tudják szállítani, így jött a 10Euro-s kupon. Ma meg már vissza is jött a pénz.
-
thebigK
addikt
BestSecret – Quilted Jacket by Lawrence Grey
átmeneti dzseki, még minden méretből van 1-1db, 6.888 HUF, ennyiért szvsz nem rossz
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
pohár
félisten
-
w.miki
veterán
válasz Mr.Csizmás #23081 üzenetére
Hogyan csináltad végül a BS visszaküldést?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
w.miki
veterán
válasz Janaboy #23110 üzenetére
kicsit trükkösebb, mert amiről úgy vélem, hogy kicsi lett, abból tegnap rendeltem nagyobbat, és meg akarom várni, hogy az mekkora.
Utána írok nekik, de jó lett volna gyakorlati tapasztalatot olvasnom, hogy a legegyszerűbb.
A 14 nap elállás a termék megérkezése napjától indul, igaz, nem a megrendeléstől?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
margithid
veterán
válasz w.miki #23111 üzenetére
Nekem is volt egy visszaküldésem már.
Ki kell nyomtatni két oldalt, egyiket be kell rakni a csomagba, másiknak az egyik felét a dobozra ragasztani, a másik felét pedig a postán odaadni az ügyinzézőnek.
Csomagautomatába szerintem igy nem lehet feladni, de lehet tévedek.Szerintem átvételtől számít a 14 nap, de ez se 100%.
[ Szerkesztve ]
-
haiduo82
aktív tag
válasz margithid #23112 üzenetére
Máshonnan nem indulhat, kizárólag az átvételtől, ellenkező esetben pl, ha a futárcég 14 napot meghaladóan késlekedik a szállítással (mert teszem azt elkeverik a csomagot), akkor a tényleges átvétel és megtekintés előtt letelhetne a határidő. A 14 napnak pont az a lényege, hogy a fogyasztó annyi idő alatt dönthessen arról, hogy eláll-e a szerződéstől, viszont amíg nincs nála a termék, addig nem is tud dönteni róla. (Természetesen az elállási jog gyakorolható a megrendelés és az átvétel között i időszakban is.)
Ezen a linken elolvasható az EU irányelv, akit érdekel.
[ Szerkesztve ]
"Együtt vagyunk senkik"
-
addikt
válasz margithid #23112 üzenetére
Én nem ragasztottam semmit a dobozra, csak beleraktam amit kellett, a másikat meg csak odaadtam a postás néninek és intézett mindent. Becsippantotta a vonalkódot, 5p volt az egész (csak az a 30p volt még előtte mire sorra kerültem nem gondoltam volna, hogy hétköznap 10 órakkor vagy 20-an lesznek a postán).
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
scott_free
senior tag
válasz w.miki #23111 üzenetére
14 napon belül vissza kell érkeznie a csomagnak hozzájuk!
"Please be aware that all returned items must be in their original condition and must make their way back to us within the return period."Tehát max. pár napig nézegetheted, aztán vissza kell küldened, mert különben kifutsz az időből.
-
haiduo82
aktív tag
válasz scott_free #23116 üzenetére
Ezt én is olvastam, de ha így van, akkor az ellentétes az eu-s joggal. A fent linkelt irányelv 14. cikk (1) bekezdése értelmében:
"A távollevők között és az üzlethelyiségen kívül kötött szerződések esetében a fogyasztó indokolatlan késedelem nélkül, de minden esetben legkésőbb attól a naptól számított 14 napon belül, amelyen a 11. cikkel összhangban értesítette a kereskedőt a szerződéstől való elállásra vonatkozó döntéséről, visszaküldi az árukat vagy átadja azokat a kereskedőnek vagy a kereskedő által az áruk átvételére felhatalmazott személynek, kivéve, ha a kereskedő vállalta, hogy az árukat maga szállítja vissza. A fogyasztó a határidőt akkor tartja be, ha a 14 napos időszak letelte előtt visszaküldi az árukat."
Honnan tudhatnám én, mint fogyasztó, hogy a futár, a posta, a bárki hibájából mikor érkezik vissza az áru a kereskedőhöz? Ha a 14 napon belül kellene megérkezni, akkor nem garantálható a fogyasztó elállási joga, mert önhibáján kívül is kerülhet olyan helyzetbe, hogy azt nem tudja teljesíteni, jól lehet, már a kézhezvétel másnapján visszaküldi az árut.Bocs a jogászkodásért, csak itt valami nem stimmel ezzel a bestsecretes tájékoztató szöveggel.
"Együtt vagyunk senkik"
-
bbsofficial
aktív tag
válasz scott_free #23116 üzenetére
Nem a 14 napon belüli elállás bejelentése után kell odaérnie 14 napon belül, ahogy a jogszabály írja?
-
AIex
tag
Szerintem 14 napon belül kell átadni a csomagküldő fél részére,
Én Jan.23.-án átvettem egy rendelést, Jan.29.-én igényeltem rá a visszaszállitást, Jan.30.-án, vagy 31.-én adtam fel, Február 8.-án jött az email BS-ről, hogy megkapták a csomagot, feldolgozták a visszatéritési kérelmemet, és utalni fogják az áru ellenértékét.
-
ígyvanferi
addikt
válasz bbsofficial #23118 üzenetére
Én eddig így értelmeztem ezt, sőt, van ahol ezt GYIK-ben/FAQ-ban külön ki is emelik. De ehhez az kell, hogy jelezd valamilyen formában az elállási szándékodat a megkapástól számított 14 napon belül. Ha nem jelzed külön, akkor viszont a kézhezkapástól kezdve indul a 14 nap. De mondom, ez csak az én fejemben élt így eddig, lehet nem fedi a valóságot.
-
AIex
tag
Lehet, viszont régen End Clothing-on is 14 napot emlitettek. Mivel a UK-ban vannak, és neked kell önköltségen visszaküldeni, beszéltem velük, hogy 14 napon belül vissza kell érnie, vagy 14 napon belül legyen feladva, mert amennyiben az előbbi, akkor igen csipkednem kell magam, lévén azt sem tudom, melyik céggel küldjem vissza. Megnyugtatott az ügyintéző, hogy 14 napon belül kell átadni a csomagküldő fél részére. Mindazonáltal, semmi sem garatálja, hogy BS-nél is igy van.
-
mert_csokis
senior tag
Dehogy. Gyakorlatilag mindent is meg lehet találni.
Viszont érdemes cikkszámra keresni, ha lesz konkrét kiszemelt.
Egyszerűbb, alap színeket sokszor retail ár alatt ki lehet fogni.
GOAT-on új funkció, hogy most már árajánlatot is lehet tenni az adott lépőre, amit az eladó elfogadhat.Itthon is mentek röhej árakon NMD-k, innen sokan zsákoltak be a tizenpár ezres AY-s változatból. Mondjuk az kék volt, nem fekete.
De időközönként érdemes átnézni a kínálatot...[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
pohár
félisten
válasz mert_csokis #23123 üzenetére
köszi, ránézek majd, de előbb keresnem kell egy 47 1/3-os méretűt próbálni, mert a 46 2/3 kicsi lett
meg itt van nem messze a Boráros téri Adidas outlet is, hátha találok ott is méretben
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
luckyboi82
tag
Köszönöm, a Bestsecretet nyugodtan fel lehet tenni a megbízható oldalak közé, 3 db extra jó minőségű, hibamentes farmert / nadrágot rendeltem (Gap, Selected, Gardeur) méretben egyezik mindhárom, maradnak. 33e Ft, sose költöttem el jobban még nadrágra. Joop farmerem(akcióban 22) egy év alatt kiszakadva mindenhol. Kíváncsi vagyok ezek hogy bírják majd. -
Lackki
őstag
válasz luckyboi82 #23126 üzenetére
nekem is megjött gond nélkül, sajnos ahogy sejtettem kicsi lett az M-es superdry farmer kabi. A sárga gatyádhoz menne
Privátot hamarabb észreveszem
-
gubisadam
aktív tag
válasz luckyboi82 #23126 üzenetére
mindig is becsültem azoknak az embereknek a bátorságát akik nadrágot mertek online rendelni. Nekem sajna egy bolti próba úgy néz ki hogy beviszek 3 tipusból 4-4 méretet amiből egy sem jó
-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
AIex
tag
Bestsecret-es visszaküldéshez :
Dear Mr. K****,
Thank you for your email.
The return period is 14 days since the order is packed. Once the return label is created, the parcel has to be taken to the post office within 3 days. The parcel does not need to arrive back to our warehouse within 14 days after it is shipped.
Thank you for your understanding. In case there is anything else we can assist you with, please let us know.
Kind regards,
Eva V****** - Customer Service -
arcsin
senior tag
válasz scott_free #23125 üzenetére
Nekem ma jön a Guess farmerem. 13k volt, izgatottan várom. :)
-
-
Xtomi
tag
Kék, Tengerészkék, Piros Mix TOM TAILOR Póló 2db 7890 Ft
-
Ádám16
addikt
válasz BoneDragon #23137 üzenetére
Igazán odaírhatták volna, hogy 50% kedvezmény, mert így én is gondolkodtam a rendelésen.
-
scott_free
senior tag
Van amúgy valami használható kupon az AY-n, vagy csak az új vásárlós 15%?
-
addikt
válasz scott_free #23143 üzenetére
CS-s 10%-os kuponok szerintem vannak.
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
diegho
nagyúr
Egy AY kupont tud adni valaki? Kell az a TT póló.
-
realmadrid92
tag
BestSecret-en szokott lenni "kuponnap" vagy még nagyobb leárazás? Az üdvözlő és hello kupont már ellőttem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest