- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezmiezez
csendes tag
BestSecret visszaküldés után Ti mikor kaptátok vissza pénzt?
-
kormi0312
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek aki küldött
[ Szerkesztve ]
-
scott_free
senior tag
Na, megjött a második adag BestSecret rendelésem, itt azért elég vegyes a kép.
- Pepe Jeans gyapjúkabát (én még 19-ért, most már csak 15...): túl vastag, kemény és nehéz.
- S.Oliver átmeneti kabát: azt írták, hogy "tends to have a larger fit", ehhez képest simán szűk
- Brave Soul átmeneti kabát: túl hosszú és nagyon gagyi anyagból van
- Jupiter ingek (5e): regular fit, de kb. kétszer beleférnék
- Olymp ing (7e): erre is regular fit-et írtak, de amit kiküldtek, azon meg "super slim" volt, mondjuk ez legalább jó lett így
- Bruun & Stengade ing: én még 6.500-ért rendeltem, most már ez is olcsóbb, cserébe ez jó.
- Lawrence Grey ing: elvileg 30-ról leárazva 11-e, de kb. mint egy olcsó műszálas, amit már láthatóan mások is visszaküldtek...Ami viszont hibátlan volt: Brax és Benetton chino, S.Oliver farmer bermuda, meg egy Club of Gents esőkabátszerűség.
-
margithid
veterán
válasz scott_free #23309 üzenetére
Lehet 19k-ért jobban jártál volna a Féraud gyapjúkabáttal, az képen is jobban néz ki.
-
Xtomi
tag
válasz scott_free #23309 üzenetére
Az S. Oliver kabát jól néz ki.
-
lorcsi
veterán
A glami.hu oldalt szoktatok nezni ?
egesz jo arakat latok, de nem ismerem oket.. mennyire arulnak jo cuccokat..
eredetiek vagy semeladó: vadi új soundcore motion+
-
margithid
veterán
válasz BoneDragon #23315 üzenetére
Jó lesz az!
Majd beleöregszel -
gubisadam
aktív tag
Megjött a Tom Tailor Arctic parka, maga a cucc nagyon jó, 15k-ért nevetve megérte, de sajnos mellkasban nagyon bő így megy vissza.
[ Szerkesztve ]
-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
gubisadam
aktív tag
válasz szpeti40 #23319 üzenetére
has is kellene hozzá addig kicsit olyan mint egy hordó rajtam Amugy nem is értem hogy vannak ezek a méretek, 185cm 88kg vagyok világ életemben L-XL-ben éltem, zsigerből ezeket veszem le próbálni, erre most már majdnem minden ruhából meg kell fontolnom az M-eset is.. olyan lehet ez is mint a kocsik, egyre nagyobbak
-= Suzuki SX4 S-cross 1.4T 6aut - i5-13500 / MSI PRO B760 / GW 2060S =-=-
-
-
Chereiose
addikt
válasz PROHARDVER! #21797 üzenetére
Ezen a Modivon vajon eredeti termékeket árulnak?
-
margithid
veterán
Ismerős ma volt New Yorkerben, Smog kabátok vannak 5000 és 8000 Forint között.
Amit vett az egész jól néz ki.
Nekem egy régi smog steppelt kabátom van, több mint 10 éves, rengeteget használtam, elég megviselt, de egyben van még. -
AssAssynn
őstag
Aboutyou visszaküldés:
kaptam ma egy emailt, hogy beérkezett hozzájuk a visszaküldésem.Néhány órára rá, kaptam egy másik emailt "rendeléssel kapcsolatos információk" címmel és az áll benne, hogy:
"Sajnos volt egy sérült termék a 2022.xx.xx.-i, ayhu-xxx rendelésszámú rendelésednél. Ezt nagyon sajnáljuk. Igyekszünk mindig kifogástalan termékeket biztosítani vásárlóinknak."
Meg egy mondat elnézéskérés.Ez ugye az a rendelés, amiben a visszaküldött árú is volt. Na most ez mit jelent? A terméket hibátlanul, a kérteknek megfelelően küldtem vissza. Most ki akarják találni, hogy sérült volt és majd nem fizetnek, vagy mi?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
gergo5991
őstag
válasz AssAssynn #23331 üzenetére
lehet az ott dolgozók spekulálnak hogy ingyen cucchoz jussanak, De ha sérült lenne és pénzt nem adnak vissza, akkor legalább a sérült terméket kötelesek visszaküldeni neked..
ne kövezzetek meg, de amit láttam hogy már lopásgátló van MO-on a szalámin és a vajon én mindent kinézek az emberekből[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
BestSecret – Quilted Jacket by S.Oliver Red Label
#bs, átmeneti dzseki, több színben, minden méret - 7.600 HUF
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
-
-
realmadrid92
tag
Valaki már kérdezte talán, BestSecret visszaküldés nem megy automatából, csak postán, mivel nemzetközi csomag, legalábbis az egyik dolgozó ezt mondta.
[ Szerkesztve ]
-
nafikra
tag
válasz ígyvanferi #23340 üzenetére
tegnap en is kaptam egy sorryt amiert marha lassan hoztak ki a mezt amit rendeltem de semmi kupon nem volt sajnos pedig regebben ezeket kuponnal karpotoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest