- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
Csak el kellene olvasni a Faq-t.
Ha utánvéttel fizetted ki a rendelésed, akkor a visszatérítéshez meg kell adnod a banki adataidat.
Utánvéttel fizetted ki a rendelésedet?
Kérjük, feltétlenül jelentsd felénk online a termékvisszaküldésed. Ott majd elkérjük a bankszámla-adataidat azért, hogy elküldhessük az árvisszatérítést.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
margithid
veterán
Hétfőtől 2 darabos cat boxer 3400 forint a lidlben. [link]
-
adalbert1
veterán
válasz enginev3.0 #23856 üzenetére
A mellény már elfogyott vajon? Belinkelnéd, hogy melyik az? Bs-en csak 30k-tól kezdődően találok.
-
Xtomi
tag
válasz enginev3.0 #23856 üzenetére
De akinek L-XL a mérete az már a BS-en sem nagyon talál BB áron cuccokat. De majd biztos akcióznak. 🙂
-
margithid
veterán
Azért elnézve a BS árakat, nem nagyon van értelme kiadni egy nadrágért 10-15k-nál, egy kabátért 10-25k-nál többet.
Az elmúlt hetekben figyelgettem az árakat és kb mindig volt jóakció.
Olasz, minőségi kabátok (ad hoc, Save the duck, Bomboogie, A G Frog) 20k körül voltak, 10k-ért meg Invicta és Ragwear.
Én öltönyt is innen fogok rendelni. Nem nagyon van ez mellett jobb lehetőség.
AY labdába se rúghat mellettük. Max tényleg ilyen utolsó darabos dolgokat áraznak le ilyen szintre mint BS. -
arcsin
senior tag
Az hozzatartozik hogy a BS egy outlet oldal.
-
Zamasun
aktív tag
Mostanaban tenyleg sok mindent vettem BS-ről, ami a lényeg, hogy márkás, minőségi darabokat. Beletartozik az irha kabát, armani ingek, öltöny, téli kabátok, sneakerek. Helyi kisboltok a városba sokkal drágábbak.
Egyikkel sem volt bajom, ami meretre nem oké, visszakuldtem. -
enginev3.0
félisten
válasz adalbert1 #23857 üzenetére
Telefonról nem enged linkelni, valamiért a képet akarja másolni
Szerintem ezek elég jól néznek ki, és sok méret van belőlükJah, bocs, nem Hilfiger, annyira sok Tom cucc van, Hilfiger, Tailor, Jeans ....
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
elder troll
őstag
válasz enginev3.0 #23867 üzenetére
Ha diablo karakterek lennének a képen, akkor az attribútumok után az utolsó sorban ez állna arany színnel:
+2000% chance to win public procurement -
Bigemperor
senior tag
BestSecret-en más is küzdött a belépéssel, regisztrációkor elvileg nem kell jelszót megadni, visszaigazoló email megjött,majd belépéskor,ha új jelszót szeretnék generálni,akkor érvénytelen email címet ír ki.
-
MarioG
csendes tag
Ma BS-n nagyon jó akciók vannak, érdemes körülnézni.
pl 3 darabos boxer pakkok 6-7e. Tommy Hilfiger, Boss, és társaik. Pl:
[link] -
mert_csokis
senior tag
Ok, hogy jók az árak, de hosszú távon az dönt, végül mit tartasz meg.
Ahogy valaki más is írta már, egyelőre én sem vagyok elájulva a BS-től.
Hamarabb fárad bele az ember a folyamatos visszaküldözgetésbe.
Az eddigi 8 rendelésből (amiben azért voltak dolgok rendesen), egy árva rövidnadrágot és a korábban linkelt Lawrence Grey boxer pakkot tartottam meg. És ennyi.
Arányaiban még mindig AY-ról és Zalando-ról van a legtöbb cuccom.
Illetve a lengyelektől (Sinsay, Cropp). Gyakorlatilag az összes jogger gatyám onnan van.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
la_cc
addikt
válasz mert_csokis #23871 üzenetére
Nem lehet, hogy rossz feltételek szerint rendelgetsz?
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
hcol7
senior tag
o nemtudom hogy csinalja, de reszemrol csak egyeterteni tudok egyelore a velemenyevel. itt 3 rendeles / osszesen kb 10 v 11 itemmel a merleg ugy hogy osszesen ketto maradt meg.
barmifele joindulattal ertekelve ez melyen alulmulja az osszes eddigi ruha webshop tapasztalatot.
azert irtam, hogy egyelore, mert sztem eleve megkell tanulni hasznalni az osszes ilyen shopot aszerint amilyen, amihez ido kell.de ha most kell nyilatkozni, total egyetertek az elhangzott velemennyel, es ha tippelni kell, szerintem a BS nem "lesz" jobb kesobb sem : ))
asszony mar a legelejen ugyanerre hivatkozva be sem rendelt semmit.
-
-
mert_csokis
senior tag
Mire gondolsz?
Egy ideje próbálok észszerűen válogatni, és kerülni az impulzusvásárlást. Persze, ez nem mindig sikerül.
Ettől függetlenül, ha tényleg tetszik valami, akkor nyilván megtartom.
De csak akkor, ha biztosan tudom, hogy hordani fogom. És nem az lesz, hogy elrakom a sokadik pólót a többi közé, mert annak semmi értelme.Egyébként legtöbbször a fazonnal szokott gond lenni, vagy az anyag minőségével.
Méretből legalább kettőt rendelek, ha van rá lehetőség. De van, hogy hármat is.
Az, hogy valami jól néz ki a képeken, meg jól áll a modellen, az semmit nem jelent. Az is csak élőben derül ki, hogy milyen az anyaga.
De sokszor a színe is más egy ruhának élőben, mint a "műtermi", vakuzott képeken. Emiatt is sokszor mentek vissza cuccok.
Az M-es póló mondjuk határon van, ami mosás után sanszos, hogy kicsi lesz. Persze, az L-es már idétlenül nagy.
Vagy...derékban rövid a felső, de az ujja meg olyan hosszú, mint ha egy gibbonra varrták volna. K*rva sok ilyen volt.
A legtöbb, klasszik fazonú bomber is ilyen egyébként. Mintha valami női derékdzseki lenne.
Vagy...a modellen jól néz ki a nadrág, ami itthon felvéve már a közelében sincs annak a formának. Mondjuk slim-nek írták, de baromira nem az. Klasszik, bokalengős cucc. Mennyi ilyen volt.
Vagy ingeknél...amikor megérkezik, és kis túlzással olyan az anyaga, mint Nagyanyám kikeményített abroszának.
Lehetne folytatni a sort.
Én nagyon háklis vagyok ezekre. Mindennek klappolnia kell, hogy megtartsam az adott ruhát.Fentebb írta a kolléga, hogy 16-ból 15 termék maradt nála. Elképzelni nem tudom, hogy ez miként lehetséges.
Fizikálisan lehetetlen ilyen arányt behúzni szerintem.[ Szerkesztve ]
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
mert_csokis
senior tag
válasz elder troll #23868 üzenetére
Tendermellény...
-
tahepa
senior tag
válasz mert_csokis #23876 üzenetére
..és ez egyenes út abba az irányba hogy megszüntetik az ingyenes visszaküldés lehetőségét a magyarországi címekről....előre is köszönöm...
Én mielőtt rendelek alaposan megnézem a termék adatlapját , a mérettáblázatot stb...de nem vagyunk egyformák..szerencsére...[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Biztos velem van a problema, hogy eddig osszesen 1 rendelest kuldtem vissza…
-
őstag
A válasz egyszerű és te válaszoltad meg:
“Egy ideje próbálok észszerűen válogatni, és kerülni az impulzusvásárlást. Persze, ez nem mindig sikerül.”
Én is 10 dolgot rakok a kosárba, de fizetés előtt kiszórom, ami a tényleg szükségeshez képest ennek minősül. Az impulzust még azzal próbálom kivédeni, hogy úgy vásárolok, hogy ami kéne azt a kedvencek közé rakom és akkor veszem meg, ha értesít, hogy lement az ára. Mondjuk pl. pont tegnap szívtam vele, mert bedobta az egyik cuccra, tényleg jó ára lett, de azért így hónap végén nem esett jól kifizetni. Persze az, hogy bejött, megvan olcsóbban, kárpótolt.
Másrészt nem vagyok rest elővenni centit, lemérni a hordott ruhadarabom, megnézni a vásárolni kívánt cucc gyártói honlapját a pontos méretek miatt és úgy választani a méretet.
Kb. 10 márkát vásárolok most már egy ideje, ami jó minőségű és már ismerem a méretet. Nehezen tud elcsábítani valami erről, ahhoz nagyon jól kell kinéznie.
Kétséges méretű dolgot lehetőleg úgy vásárolok online, hogy ellenőrzöm a boltban. Ilyen pl. a cipő. Múltkor vettem egy Merrellt életemben először. Előtte elmentem felpróbálni a Hervisben melyik méret jó majd megvettem online.
Amit tudom, hogy próbálni kell és nagyon kétesélyes, azt inkább hagyom. Megveszem a boltban, megvárom amíg ott leárazzák, ha nem kell rögtön. Nálam ilyen a nadrág pl.
Elnézést, hogy itt okoskodok, nem az a cél, meg nem is gondolom, hogy feltaláltam a spanyolviaszt. Annyi, hogy egyetértek azzal, amit itt írtak, hogy a visszaküldők az én áraimat is drágítják. Az AY-nél egy egyértelműen látszik. Nem probléma, ők találták így ki, remélem átalakul 1-2 éven belül átalakul az online rendelés és majd különbséget tesznek valahogy a vásárlók között.Az amazonon egyébként van ilyennek jele. Ismerősöm visszaküldős típus, ott valahogy mindig szivatják, nekem kb. 10 év alatt 3 visszaküldésem lett volna, mindegyiknél azonnal visszautalták a pénzt és mondták tartsam meg a tévesen küldött árut. Vagy a lányom méretproblémás kabátjánál megtarthattam a túl nagyot (pedig én választottam rossz méretet) és küldtek egy mérettel kisebbet ingyen. Gondolom nem publikus a rendszer, mert akkor beperelnék őket, hogy különbséget tesznek.
[ Szerkesztve ]
-
Zamasun
aktív tag
Ez igy erosen user error. Ajánlom a details alatt a cikkszámot. Keress rá a neten az adott termekre, nezz meg tobb oldalt is, azokbol sok minden kiderul szinről, fazonrol stb, mérj rá es csak utanna vasarolj.
[ Szerkesztve ]
-
Xtomi
tag
Vannak régebbi Slazanger pólóim Sportdirekttől de nem vagyok hajlandó 4000 ft szállítási díjat benyelni. A kérdés hogy mennyibe kerülnek ezek most a magyarországi üzleteikben? Ha valaki tudja ossza meg.
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Nezegettem a Xiaomis hatitaskakat, es egesz jol néznek, arban sem veszesek. Elso kerdesem, hogy tudtok arrol hogy ezt valahol meg tudnam nezni eloben? Illetve, hasonló arban/kategoriaban, hasonlo letisztult taskakat tudtok ajanlani? Köszi!Samsung Galaxy A55 5G
-
mert_csokis
senior tag
Ez a "user error" kicsit átment ilyen fölényeskedő irányba.
Szóba jött az adidas.
Stan Smith-ből például elég a 40 2/3-os méret. De van olyan Ultraboost-om, ami annyira szűk fazon, hogy muszáj voltam a 42-est választani, mert a 41 1/3-os alig jött fel a lábamra mezítláb.
Titokzoknival meg esélytelen volt felhúzni anélkül, hogy belegyűrte volna.
Szóval maga a méret semmit nem jelent. Modell és fazon kérdése a dolog.
Ez a ruhákra is igaz.A másik.
Szerintem hagyjuk meg a lehetőségét annak, hogy felnőtt emberként mindenki el tudja dönteni, hogy mi áll jól neki, és mi nem. Miben érzi magát komfortosan, és miben nem.
Ebből kifolyólag azt is el tudja dönteni, hogy mi az amit megtart, és mi az amit visszaküld.
Ugyanitt nem hiszem, hogy magyarázni kéne azt, hogy az online rendelés abszolút zsákbamacska.
Nyilván akkor nem, ha az ember olyat vesz amit ismer, és ami már bevált. De nem erről volt szó.
Még személyes, bolti vásárlásnál is simán előfordul, hogy az ember nekiindul és rászánja a fél napját, de végül nem talál semmi olyat, amit megvenne.
Ott is el lehet mondani, hogy...dehát megnéztél vagy 10 féle cuccot. Igen, és?
Nem tetszett az anyaga, nem állt jól felvéve, nincs meg a komfortérzet, idétlen a szabása, stb.
Nyilván ez online rendelés esetén hatványozottan jelen van, mert ott csak a képekre tudsz hagyatkozni.
Ezt magyarázni kellene?3-4e forintos, fast fashion jellegű pólóknál, milyen méretre vonatkozó kutatást kellene végezni?
De beszélhetünk "komolyabb" kategóriáról is. Ne vicceljünk már.
Sok gyártónak mérettáblázata sincs, meg nem fogja neked egyenként lemérni a kínálatában lévő összes ruhát. El vagyunk tévedve kicsit.
De, ha van is mérettáblázat. Abból nem tudod meg, hogy milyen szabású az adott póló, és hogy fog állni rajtad. Milyen az anyaga, stb.
Ez csak élőben derül ki.
Az, hogy ráadják a pólót egy modellre, aki minden körülmények között 185cm magas és M-es méretet visel, az tudjuk, hogy nagyjából mit jelent.
Támpontot adhat valamennyire, de a tapasztalatok alapján még azt sem nagyon.A másik, ami mindig mosolyogtat, amikor valaki gyermeki módon azon aggódik, hogy eltörlik az ingyenes visszaküldést.
Pontosan tudják ők is, hogy ez az egyetlen előnyük a többiekkel szemben.
Olyan szinten lecsökkenne a rendelések száma, ha eltörölnék, hogy rövid időn belül lehúzhatnák a rolót.
Nem kell értük aggódni, gennyesre keresik magukat. Az egész üzletpolitika erre épül. Boldog boldogtalan berendel mindent, mert ugye nincs tétje a dolognak, hiszen ingyen hozzák és viszik.
Ki se kell lépned a lakásból, a helyedbe hoznak mindent. Ettől kényelmesebb módja nincs a vásárlásnak, hogy a kávéd szürcsölve dobálod a kosárba a cuccokat, meg böngészed az aktuális felhozatalt.
Így emberünk olyat is be fog rendelni, amire egyébként baromira nincs szüksége (impulzusvásárlás rulez - fentebb beszéltük), de mondjuk jól néz ki, fel lehetne venni ehhez vagy ahhoz a szetthez, vagy csak kíváncsi az adott cuccra, mert tetszik neki képről.
Teljesen mindegy az ok...az AY, a Zalando vagy a BS vigyorogva fogja neked kiküldeni.
Sőt, még tapsol is hozzá. Kapod a kuponokat is időszakosan, csak rendeljél kis barátom.
Ezt ne kelljen már felnőtt embereknek magyarázni, hogy minél több a megrendelés, annál nagyobb az esély arra, hogy a vevő megtart belőle valamit.
Hányszor olvastam itt is, hogy végülis nem volt olyan fontos, meg valójában nem volt rá szükség, de hát ennyiért megtartom.
Meg elfér a többi között...majd elhordom.
Tehát működik a dolog, gyönyörűen ki van találva.Végszó gyanánt, amíg nem ismerjük egy adott ember igény és szempontrendszerét, addig ez csak beskatulyázása a dolgoknak.
Nekem is van olyan ismerősöm, aki bár nem akkora rendelgető, mint én...de alig küld vissza valamit. Méretben jó rá, azt rendben van. Az, hogy felnőtt férfi létére úgy áll rajta az adott ruha, mint egy jóllakott óvodáson, az mindegy. Mert neki az megfelel.
Én meg biztosan nem tartanám meg.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
#BS BestSecret – Gift Ideas felül a tojásokkal lehet nyerni plusz kuponokat, nekem egy 5% + free shippinget dobott. (az 5% nem kombinálható az inv-ért kapottal)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
haiduo82
aktív tag
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest