- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
-
Lackki
őstag
válasz Soulfly842 #22388 üzenetére
Webshopok, amikben csalódtunk
>Players Room
>Sport FactoryPrivátot hamarabb észreveszem
-
lord_m
senior tag
válasz Soulfly842 #22401 üzenetére
Olcsó, csak nem kapod meg.
-
lord_m
senior tag
válasz Soulfly842 #22406 üzenetére
Az elég jó arány manapság.
-
tahepa
senior tag
válasz Soulfly842 #22388 üzenetére
+36 1 220 9913
Én ezen a számon beszéltem velük.Kicsit nehézkes a dolog mert sokat kell várni...és persze automata központ... -
Ideg
aktív tag
AY-n kupon osztás van hasonló módon mint nemrég Instán, csak most WhatsAppon.
Ez a link elvileg elirányít a WhatsApp apphoz -ha telepítve van- és a "FOMO" üzenetet kell küldeni az AY-nak.
-
spiderpig820
aktív tag
Köszönöm, 34 %-osat kaptam.
4B
-
Mercutio_
félisten
Úgy tűnik rácuppantak, nekem már csak 32%-os jutott.
Ja és fontos: A kód érvényes 04.02.2023 23:59-ig érvényes (ez gondolom február 4, nem április 2 )Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Dronte
aktív tag
Na én meg pont ma lőttem el a 35%-os SORRY kuponom amit egy éve tartalékoltam 😅😅 kár volt
-
b4lukapitany
tag
30+% kuponnal talán érdekes lehet:
G-star átmeneti kabát
Levi's galléros póló
TH póló
Levi's póló
[link][link] [link][ Szerkesztve ]
-
mert_csokis
senior tag
válasz gergo5991 #22410 üzenetére
2017 körül, az akkor 6.500-ért vásárolt kabátommal (FSBN) a 6. telet vészelem át.
És nem téli kabátról beszélünk, hanem inkább egy átmeneti dzsekiről.
Egy jó szabású, de egyszerű, fekete pufi dzseki. Ezektől a vékony pehelykabátoktól egy fokkal vastagabb, de semmi extra.
És semmi baja, egyszerűen nem akar megdögleni, pedig tudna mesélni.
Nem is értem, mikor jönnek itt ilyen 30-40 ezres kabátokkal. Hova, minek?
Mikor tizenezer forintokért olyan ajánlatok vannak, hogy nem igaz.Én annak idején imádtam a New Yorker-t. Egy rakás pólót vettem ott röhej pénzekért. Többségük még ma is megvan.
Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
gergo5991
őstag
válasz mert_csokis #22424 üzenetére
na voltam próbálni csak xl-es volt, L es kellet volna
nagyon vastag volt amúgy, volt benne anyag rendesen, szerintem -20 fokig simán jó lenne[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Mai nap írtam, hogy PlayersRoom 4 cipőből 3 jött meg.
Facebook reklamáció után kaptam egy levelet, hogy a 4. pár nem teljesíthető.
Sok szeretettel visszaírtam nekik, hogy nem áll módomban újabb két pár cipőt venni, de az eredeti vásárlási akció keretein belül azért vásároltam csak náluk, hogy igénybe vegyem a kedvezményt, s inkább elállok mindtől, s a jövőben soha sem vásárolok tőlük, ha nem biztosítanak egy 4. párra is egyedi kedvezményt eszerint.
Most bizonyíthatják, hogy korrekt cég vagy sem, s javaslom, hogy ha negatívan válaszolnak, akkor tegyük tiltó listára őket
Szerk: hogy rohadjanak meg, már nincs is értelmezhető cipő
a ma beszéltek margójára: Ebből holnap személyes balhé, asztalborogatás lesz, s választok egyet személyesen!!![ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz b4lukapitany #22423 üzenetére
hogy az a Levi's galléros póló milyen ocsmány, anyám borogass
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rolkaDb
aktív tag
Sziasztok!
Ha már itt a 35%-os kupon AY-ra, nem tudtok valami ár/érték arány gabrót? Lehet vastagabb pulóver is, illetve "felső", ha lehet igy nevezni. -
ggeleven
őstag
válasz Soulfly842 #22426 üzenetére
Nálam az az érdekes, hogy többször is volt a rendelt 4. cipőm a méretben készleten és mégsem jött (most meg már nem található még az adatlap sem). Szerencsére azt kaptam meg, amire ő érvényesítették a kedvezményt és utánvét miatt így csak azért fizettem, ami itt is van. Ha most ők nem teljesítik a másikat, akkor nem felelek meg a kupon követelményeinek és kiszámláznának még 7500öt vagy mi? Sajnos nagy lett pont az enyém, szóval mégsem jártam olyan jól, mint járhattam volna.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Kaba
veterán
-
pohár
félisten
válasz b4lukapitany #22431 üzenetére
inkább ezt, ezerszer
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
AtHoS
nagyúr
Puma cipő / szabás méretezéshez kis infó:
Vettem SF-ről két 45-ös méretű Puma csukát PUMA BMW MMS DRIFT CAT DELTA és PUMA FERRARI R-CAT MACHINAMindkettőnek olyan szűk szabású az orr része, hogy kényelmetlenül összenyomja lábujjaimat.
read-only mode on the forum
-
margithid
veterán
Ezek szerintem nem általános használatra lettek kitalálva, hanem vezetéshez.
Igy visszagondolva nekem is a cipő szélessége volt a gond a Skechersekkel. Ahogy néztem van extra széles is, lehet az kellett volna, csak az meg ugye nincs sportfactorynál.
Ami érdekes, hogy Pegasus meg jó, pedig az is keskeny cipő. -
AtHoS
nagyúr
válasz Soulfly842 #22436 üzenetére
46-os méret még van mindkettőből csak a masodik50 kedvezmény nincs már. Méretcserét lehet SF-nél intézni?
Van egy olyan érzésem, hogy nincs erre lehetőség...mindkettő van Zalában az egyik Szfehérváron. Hát Miskolcról nem túl szomszédos helyek
read-only mode on the forum
-
valeno
tag
Sziasztok!
Melegítőnadrágból ti milyet ajánlanátok, ami nem kezd el bolyhosodni fél év után és nem ilyen plüss a belseje?
Lidl-eset vettem, de az 1 év után teljesen kibolyhosodott.
ezt néztem most Heavy tools-nál de élőben a varrás elég bénának tűnt, viszont anyagra jónak nézett ki. [link] -
Ipomoea
kezdő
Dedoles - 2+1 akció alsóneműkre
Kuponkód: UNDERWEAR -
Mr.Csizmás
Topikgazda
Under Armour CHARGED PURSUIT 3 - Neutrális futócipők - tempered steel /strobe/sötétszürke - Zalando.hu 40.5, 41 méret 11k (kupon megy rá?)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
b4lukapitany
tag
-
Endless
aktív tag
Sportfactorytól mivel nem lehet cserélni az üzletben így megrendeltem ismét a két ruhát amiből 1db-ot sikerült kiküldeniük
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
w.miki
veterán
Hátizsákból a Bange milyen márka?
Bange BG1905BK hátizsákKínából a Tigernu?
Tigernu T-B3143 + Anti theft 17,3 inch Laptop Backpack Black USB UpgradeEzek a sok zsebesek tetszenek, ezek hasonlítanak legjobban a régi Lenovo B5650-WW Notebook hátizsákomra (380 x 480 x 168 mm) amit már nem találok a neten.
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest