- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AIex
tag
válasz margithid #22850 üzenetére
Webes felüleleten ki kell választani a visszaküldést,
Kapsz egy emailt,
Az emailben lesz egy információs lap, és egy return label, mind a kettőt kinyomtatod.
Információs lap megy a dobozba, leragasztod, return label egy sima postai inverz csomagos cimke. Elméletileg az alsó részét elég magaddal vinni, és elszoktam vinni az egészet, biztos ami biztos. Öntapadós tasakot elméletileg adnak a postán, de én inkább rászoktam ragasztani egy iratlefűző tasakot, és megy bele abba.
-
fpatrik17
senior tag
Sziasztok!
Business casual zakókat hol érdemes nézni? Ár/érték arány a fontos, nem fogok 50+ ezreket kiadni zakókért. Nagyon max 30-ig vagyok hajlandó nyújtózkodni.
Köszi!
• Honor Magic5 Pro •
-
Handball94
aktív tag
Business casual/öltönyhöz is illő elegáns (fekete/szürke) hátizsákot hol néznétek?
-
addikt
BestSecreten van -10%-os Valentín napi kupon mindenre csak ma!
Hollister Menta színű poloing.
11.180Ft5779Ft-10% -> 5021Ft
Valamint a fentebb linkelt Boss polok is még olcsóbbra jönnek ki.[ Szerkesztve ]
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
meszi85
tag
BestSecret:
[link] Superdry piros parka M, XL 18,5k meg akkor mínusz a kupon.[ Szerkesztve ]
-
MaddeNNNN
őstag
válasz Zoli-bácsi #22860 üzenetére
mert csak azok látják akiknek van fiókjuk,viszont fiókot csak meghívással csinálhasz. erről szól a topik napok óta.
tényleg lehetne valamit kezdeni vele, mert ugye meghívó reklámozás és kunyerálás tilos, viszont így a regisztráltakon kívül senki nem látja amit linkelnekTo protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
luckyboi82
tag
-
addikt
válasz Talala #22870 üzenetére
Szerintem nem felesleges ha valaki lát valami bestsecret bb ruhát és beküldi.
Meghívót meg nem olyan nehéz szerezni.
Nem nézegetem naponta egyik ruhabolt oldalát sem, de a bb ruha topikra meg naponta többször is.Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
Drughi
addikt
Egyszerűbb pamut utcai pólóból van most valami bb beszerzési hely?
Semmi csicsa, egyszínű, vagy minimális grafika még lehet rajta.
Pl.a fruit of the loom milyen? -
őstag
válasz szpeti40 #22876 üzenetére
Jack & Jones gallérosokat ajánlom, pl. ez egy jó sorozat: [link] illetve az Indicode is bejött, de az most nincs. Persze meg kell várni a normális árat, ami olyan 5000 körül lesz.
Drughi: itt nézelődj, ha ilyen egyszerűre gondoltál. Ne a legolcsóbbat, 700 körül van a tiszta pamut: [link]
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Drughi #22882 üzenetére
Ezekből már rendeltem, de sajna még nem jöttek meg, így nem tudok beszámolni a minőségről. Csak a 100% pamutot mertem venni, majd kiderül. Nekem ilyen itthon szaladgálós lesz, arra biztos jó.
Jobb minőségért esetleg a Bestsecret-en t-shirt pack keresésre dob 2-3 darabos jobb minőséget 5-6k körül (pl. Sublevel vagy EIGHT2NINE).
Trebona: ezt nem próbáltam, nem tudom más-e sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
hyperspace
őstag
válasz luckyboi82 #22869 üzenetére
Ide is megérkezett, nekem tetszik, hogy puha tapintású az anyaga. És tényleg vékonyabb anyag, de én elégedett vagyok.
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
tahepa
senior tag
válasz scott_free #22887 üzenetére
Pedig lehet...asztali verzióban biztos...
[kép] -
w.miki
veterán
válasz scott_free #22887 üzenetére
Melyik a jó póló gyártó?
Nekem is van jobb oldalon gyártó szűrés.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
addikt
BestSecret
Hollister kék kapucnis pulcsi18.890Ft-69% -> 5.779FtHollister 10db-os polo pakk
49.728Ft-46%Ft -> 26.981Ft
Hollister 5db-os boxer pakk
18.890Ft -63% -> 6.936Ft
Szerintem nem jönnek ki rossz db árra, de ha rosszul gondolom szóljatok.[ Szerkesztve ]
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
thebigK
addikt
válasz szpeti40 #22892 üzenetére
akkor a helyedben erre mennék rá
BestSecret – T-shirts, 5-pack by Hollister“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
thebigK
addikt
válasz laci1117 #22895 üzenetére
szerintem színes kell, hogy legyen, ahogy nézem az összes multipack pólónál, legalábbis amiket néztem, colour white van feltüntetve, amit azért nem hiszek
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
addikt
válasz beholder00 #22896 üzenetére
Nekem másik AY-s Hollister pakkból van fekete, de az ugyan olyan minőségű mint a többi.
#22893 thebigK: Ez tényleg elég jó árban van, -10%-os kuponnal még frankóbb, úgy ~1700ft/db.
HELLO10 kupont nekem megette, elvileg első vásárlásra adja, de nekem az már megvolt.
[ Szerkesztve ]
-
Ka999
tag
Van itt valaki Ezüst szintű CCC klubtag?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest