- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LWhite
tag
válasz Cabrio #13370 üzenetére
Én is hasonlóképpen jártam vele. Mostanában mindig nagyobb cipőt veszek, mert egyszerűen azok voltak kényelmesek, ebből viszont a pontos méret is elég lett volna, mert széles és egyébként is jól tágul az anyaga. Így viszont lötyög benne lábam... Úgyhogy én is szívesen cserélnék 42-es méretet 41 1/3-ra. Ha a csere nem megy akkor viszont valószínűleg megválok a cipőtől (ha valakit érdekel és lemaradt róla) vagy csak visszaküldöm.
-
krizmo_
addikt
15 % kedvezmény van mindenre az AY oldalán 22.00-ig.
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok!
AY 20% kuponkódot szeretnék megosztani. Remélem a topic gazda engedi, de azért off-ba teszem.
CS-AY415R
Egy Békéscsabai állatmentő egyesület kódja, senki nem a saját zsebét tömi vele. Se állami, se 1%-ra nem jogosultak, teljesen önfenntartóak és nagyrészt saját pénzből mentik az állatokat. Gondoltam megosztom itt is, hátha egy pár vásárlással hozzá tudtok járulni a gyűjtéshez. Tényleg nagyon köszönöm ha maradhat! Jó célt szolgál.
-
margithid
veterán
G star farmer, kuponnal kicsivel több mint 10k:
[link] -
Predator2
addikt
Helló
Övet/öveket szeretnék vásárolni. (Azóta sem vettem)Annyi márka van, melyik az amelyik nem egy kínai vacak, hangzatos névvel?
Levis-t nézegettem, de nem tudom bőr övekben milyen. Minőségi, elegáns kellene.THX
UI: Ha láttok valahol bokszeralsó akciót, jöhet nyugodtan, kezdenek elhasználódni a jelenlegi készletem.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Ádám16
addikt
Hosszú ujjú, jó minőségű inget/ingeket nem láttatok valahol jóárasítva?
Most inkább a személyes vásárt preferálnám. -
cleric
tag
válasz Predator2 #13414 üzenetére
hali,
öv: elegánsat legutóbb esküvői szetthez vettem, Lindemann márkájú, 15k volt. Minőségre hozza a Boss, Ck és társait. Levis övet max farmerhez vennék, elég casual öveik vannak.
boxer: emagon most jó akciókat láttam (-30%). Ezen kívül még Best Secreten is érdemes körbenézni.
https://lightyear.com/go/adam149
-
margithid
veterán
Minőségre amúgy a hugo boss ingek milyenek?
Vagy a guess. -
vince
őstag
válasz Ádám16 #13415 üzenetére
Olymp ingem van kettő, illetve egy Marvelis is, nagyon klasszak, mind szabásra, mind anyagra nézve. Biatorbágyon az outletben nézz körül. Én vékony vagyok, 38-39-es inget hordok, az utolsó darabos szekcióban aprópénzért vettem ezeket az ingeket (7500 Ft körül volt a három együtt). Egy ismerősöm fehérgalléros munkakörben dolgozik, ő Eterna ingeket hord mindig. Van üzletük Biatorbágyon, de azt mondja, hogy Parndorfban érdemes ezeket venni, olcsóbbra jön ki, mint itthonról.
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
margithid
veterán
Answear kuponja van valakinek?
-
gangstagergo
senior tag
válasz MittuDomain_ #13425 üzenetére
Köszi a tippet! Be is húztam a kéket és a zöldet!
-
HKorn
veterán
-
Llew
senior tag
válasz MittuDomain_ #13428 üzenetére
mármint ha a kedvezményes égösszeg 18 feletti? Mert nekem bőven 20 feletti cuccra csak a 30-ast engedte
[ Szerkesztve ]
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
veterán
Megosztanátok velem a 10 és 30%-os kuponokat (feltételekkel), amiket most lehet együtt használni?
Épp jól jönne."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
MittuDomain_
őstag
Lehet hogy beküldtelek vele titeket az erdőbe.
Én csak 1 pólót vettem, nem volt 18e, nem teszteltem.
Miután a emag hagyja hogy több kupont használj egy vásárláshoz, és mindkettő fel volt tüntetve, totálisan logikátlannak gondoltam, hogy nem megy a kettő együtt.Mea maxima culpa.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
margithid
veterán
válasz Sungoo #13433 üzenetére
Csütörtöktől a pennyben is 5k körül lesznek hátizsákok, Nika, Adidas és Puma. Bmegyek majd megnézem, mert ennyiért igencsak jól hangzik.
Ez a póló amit rendeltem nem rossz, de azért nem is a legjobb.
3k volt kedvezménnyel darabja, de ennyiért csodák nincsenek. Jó az illeszkedése, vékony anyag. -
Fr0z3n
őstag
válasz Fr0z3n #13406 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek aki a kuponnal vásárolt, sajnos mivel csak 1 évig lehet gyűjteni, már csak 25 nap maradt. Későn lett promozva a kód, illetve ismerősöm későn szólt, hogy van ilyen. Illetve adta meg a belépési adatokat, hogy rá nézzek. Valószínűleg a minimális 45000 Ft se lesz meg, pedig elképesztő 623000 Ft összegben van visszaküldési időn belül, amit nem hiszem, hogy jóvá írnak mert az idő lejár. Ez amúgy legalább egy fél éves költséget fedezne.
Ennek okán kérem az előző kódot ne használja már senki. Holnap megprobálunk egy új kampányt indítani újabb 1 évvel, és talán nagyobb sikerrel. Köszönöm mindenkinek aki a kódot eddig is használta. Amint az új kupon aktív lesz, megosztom itt az eddigi siker reményében. Szuperek vagytok! Tényleg! Remélem a továbbiakban is aktívan használni fogjátok, illetve ha jónak látjátok, tovább adjátok.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Kíváncsiságból rendeltem egy joop szövetnadrágot. Milyen is az a premium termék.
Selected homee sokkal kényelmesebb fele annyiért.
Nem érzem az anyagán se azt a prémiumságot.
Mikor leulok benne kifejezetten kenyelmetlen, pedig derékban és hosszúságra is ugyanakkora a két nadrág.
Nem minden a prémium.. -
-
Fr0z3n
őstag
válasz gyuromoj #13442 üzenetére
Igen. Már ami nálad marad visszaküldési idő után. De azt a kódot kérlek ne használd.
Az új kód :
CS-NPQJU5
Aki esetleg teheti, ezzel a kóddal vásároljon. Igaz már nem ad 20%-ot mint a régiek, csak 10et, de az is valami. Már ha épp nincs már kuponos akció. Köszönöm szépen aki használja, esetleg tovább adja.
[ Szerkesztve ]
-
gangstagergo
senior tag
AY-n 30% kedvezmény kód: EXTRA30
-
margithid
veterán
válasz gangstagergo #13445 üzenetére
Meddig érvényes?
-
gangstagergo
senior tag
-
krizmo_
addikt
válasz gangstagergo #13447 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest