-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok,
futó vagy sport cuccokat merre érdemes keresni, ha az itthoni futóboltos árakhoz képest kedvezőbben szeretném beszerezni? Konkrétan a Compressport free belt pro vagy a Salomon pulse belt érdekelne.
-
krizmo_
addikt
válasz gangstagergo #13538 üzenetére
Amikor ilyen akció van mindig annyit nézelődők, hogy szinte mindent elvisznek, amit összegyűjtök, mire megrendelném, aztán mindig meggyőzöm magam, hogy az a néhány cucc, ami maradt nem is kell nekem annyira.
-
HKorn
veterán
válasz gangstagergo #13555 üzenetére
Ja csak ha el akarsz sütni egy sorry kupont, akkor össze kell szedegetned a cuccokat.
Run&Ride
-
HKorn
veterán
válasz gangstagergo #13559 üzenetére
Igen, én is szívtam már meg sokszor, most azt a taktikát alkalmaztam, hogy ha a sorry kuponnal csak párszáz forintot nyernék akkor inkább nem kuponozok hanem gyorsan megrendelem, akár több rendelést is leadok, nem várom egybe a cuccokat
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
IntelKiller7
veterán
Emago ismet 30% kedvezmeny a divst cuccokra!
divat30 a kod!
zoknik, alsonadragok, sapkaj ismet jo aron.
de azert korbe lehet nezni a tobbi cuccnal is.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Tibcee
tag
House Brand műbőr dzseki - ennyiért jó. [link]
-
margithid
veterán
A mrsale.hu-n kapható kabátokkal, ingekkel, öltönyökkel van valakinek tapasztalata?
Megérik az arukat? -
bferenc
tag
Sziasztok,
valakinek esetleg About You-s kupon?
Köszi.|iPad| |iPhone 13| |MacBook Air M1| |iWatch 7|
-
vince
őstag
Rendeltem a Mango outletben láthattalan (sic!) zoknit. Nem teljesen világos, hogy ebben három pár vagy három darab zokni van? A leírás és a képek alapján három darab, de ennek mi volna az értelme?
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
-
margithid
veterán
Bugatti félcipő és mokaszin cipő méretek ugyanazok?
Félcipőből 43-as kell, akkor mokaszinból is? -
vince
őstag
Kíváncsi vagyok, mennyi lesz benne. A biztonság kedvéért kettőt rendeltem
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
_ak_
addikt
Off, de az iPhone topikba nem érkezett válasz. Aki használja az AboutYou appot iOS-en, annak érkezik valaha is push notification?
Let's begin, de gozaimasu!
-
_ak_
addikt
válasz marsu. #13580 üzenetére
Az akció is fontos, de most kipróbálom mennyire működik jól a méret ajánló az AboutYou-n és amit kinéztem nem volt készleten. Ugyan kaptam emailt, de azt pont nem vettem észre, így a push értesítésnek jobban örülök.
De ha már itt tartunk. Gondolom nem vagyok egyedül a problémával, 193centihez hiába vagyok majdnem 100kg, az XL-es pólók rövidek, az XXL-ből meg mindegyik nagyon bő. H&M basic stretch szokott lenni a kiválasztott, de lehetne egy 5-10 centivel nagyobb.
Ha valakinek van ezzel tapasztalata, akkor szívesen meghallgatom, hogy milyen boltot vagy márkát érdemes figyelni, persze legyen akciós.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
oszy
veterán
ecipo és ccc ha kiszállítani pénzért szállítja ki a cipőt, akkor visszafelé is fizetni kell a szállítást vagy az ingyenes?Igen.
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
margithid
veterán
Marciano Guess nadrágokkal van valakinek tapasztalata?
12k-ért rendeltem kuponnal egy öltönynadrágot. Igaz azt látom ,hogy hosszú lesz, de ennyiért akkor is megpróbálom, hátha jó lesz.
Az az 1000 Forint szabászat meg belefér ha jó minőségű. -
margithid
veterán
válasz Janaboy #13586 üzenetére
Hát ja. De évek óta nem vettem szinte egy ruhát se.
Kabátom se nagyon volt, se ing, nadrág. Igy legalább ha kell valahova menni, nem akkor kell kapkodni.
Meg ilyen árakon szerintem nagyon megéri.
Egyébként 20k felett én nem adok egy ruháért. Max ha egyszer öltönyt veszek majd. Ez a pár nadrág is amiket vettem tizen pár ezer volt darabja. De érted, g star, diesel, nem valami gagyi. -
margithid
veterán
válasz gangstagergo #13589 üzenetére
Tiszta sor.
De ilyen árak után tiszta vicc, a hm-es meg kínai.. -
ggeleven
őstag
About you-n 21.000 felett mindenre 25% kedvezmény. Kupon: Campaign_EXTRA
De belépve aktiválható és a végén hozzáadja automatikusan. Akció vége: 2021.08.18. 23:59.
Szerk (azok a fránya részletek):
A kupon nem használható fel kozmetikai és bőrápolási termékekre, szövetmaszkokra, illetve az alábbi márkákra: Boss Casual, Boss Home, Boss Athleisure, Burberry, Diesel, Drykorn, Emporio Armani, Garmin, Hugo, Maloja, Mammut, Mango, Mango Kids, Mango Man, Max Mara Leisure, Michael Kors, MICHAEL Michael Kors, Oakley, Patagonia, Patrizia Pepe, PEAK PERFORMANCE, Ray-Ban, Samsoe & Samsoe, the kooples, THE KOOPLES SPORT, Versace, violeta by Mango, Vogue Eyewear, Weekend Max Mara.[ Szerkesztve ]
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
veterán
válasz gangstagergo #13589 üzenetére
Persze, de ez abból is fakad, hogy az AY-n valahogy az eredeti árak rendre jóval magasabbak (a múltkori akcióban vettem egy Salomon cipőt, ami 28k helyett volt 12k, de a másik boltban akció nélkül volt 14k)
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
Ha "sztenderd méret" vagy, akkor működik az ajánlójuk, egyéb esetben haszontalan. Már rég feladtam, hogy az ő ajánlójukat vegyem alapul.
Vettem reebok technikai pólót, tudtam, hogy 2XL kell, jó is lett. Másik márkánál megnéztwm at ajánlót a méreteimmel, XL-et javasolt. Megrendeltem a 2XL-t, kicsi lett (191cm 118kg). Mellkasomon úgy feszült a póló, combomra meg fel sem bírtam húzni a rövidnadrágot, míg derékra jó lett volna. Múltkor a farmer a derekamon lötyögött, a vádlimon meg úgy szorult, hogy leültem, felcsúszott, de úgy is maradt, ahogy felálltam, pedig bő fazonút rendeltemSzóval ha 175cm vagy és 75-85kg, esélyes, hogy pontosan el fogja találni, mi kell neked. Melákoknál nehezebben
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Attila2011
aktív tag
válasz fateless #13593 üzenetére
Ez elég sok ruha/cipő boltnál van így, talán a gyártó hivatalos boltjait kivéve. Sokszor ki lehet fogni ezeken az oldalakon is jó árban ezt-azt.
Talán az emag kivétel, mert ott néhány ruha még akció nélkül is gyanúsan olcsó, az ott kuponnal jó árasított Champion pólóm minőségével se nagyon vagyok megelégedve. -
peestike
őstag
egyszer felhasználható, 2021.08.31-ig érvényes. egyes márkák a kedvezményből kizárhatóak. minimum rendelés 27.000HUF. -20%: YUUFAZ9R, WUW3ES3P.
hátha valaki ki tudja használni...42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest