- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Tul sok az erdeklodo, most mar lehet fel kell vigyem az arat
Azon a felso kiszedheto lemezen van a HDD, mar mint amikor van benne, de gondolom sejtettetek.Ez a lap benne, de majd latjatok amugy is a kepeken, hogy mi merre hany meter.
A toltoje egy sima notebookehoz hasonlo adapter, 12V/6A, de ez nem az eredeti tapja, hozzam tap nelkul jott, viszont megy vele frankon[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
válasz LógaGéza #26754 üzenetére
Nah nekem is pont ilyen kellett vagy 2 eve, azert szereztem, de osszesen hasznaltam vagy 35 percet, amig a windows felment ra
Hangkartya kell?Meee nekem nemAmugy fingom sincs mit erhet egy ilyen fing otthon, de ne szamits piaci arra, mert az alatt fogom adni ugy is
Tudok hozzaadni vagy 10GB DDR ramot, 2GB DDR3-1333 (PC)...sott ha jol korulnezek meg lesz egy marek cucc
Soha nem fogom kinoni az eszetlen gyujtogetest...
-
Devid_81
félisten
válasz moha bácsi #26758 üzenetére
Hatt backi sirok a rohogestol
Bele lehet szarni ebbe az egeszbe...
-
PindurAnna
Közösségépítő
/me mindjárt kiugrik a bőréből olyan happy
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Devid_81
félisten
-
fero02
nagyúr
16-24 portos, fekete, 19" rackmount kivitelű, nem managelhető switch-et keresek vételi szándékkal. Akinek van dobjon egy privátot.
-
PindurAnna
Közösségépítő
-
-
fero02
nagyúr
válasz PindurAnna #26770 üzenetére
Jó Magyar módjára hozzon mindent, ami mozdítható?
-
ZetorGumi
addikt
válasz PindurAnna #26770 üzenetére
Osztom a véleményed.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Tybee21
senior tag
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Devid_81
félisten
válasz Zodicus #26773 üzenetére
Maradok egyelore a seggemen Londonban.
Egy multi cegnek leszek a "mobile maintenance technician" neven futo mobil szereloje.
Ceges auto+magan hasznalattal, kezdopenz 150£-al tobb mint most volt, 3 honap utan meg kb 300£ extra.
Ezenkivul tele szuper lehetosegekkel, amit a mostani sok szivasok utan el sem hiszek, hogy letezik munkahelyen.
De majd kerdezz ram ugy Majus korul, hogy jo lett-e
Azonkivul Majus vegen ha minden szuper hazamegyek egy par napra, szoval akar egy laza kocsmazas is beleferhetne az urakkal[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
-
LógaGéza
veterán
válasz Devid_81 #26776 üzenetére
Akkor várok még egy napot, lesz 5ezer, és akkor viszem
Amúgy nekem tényleg kellene egy hasonló, de mivel még ittvan egy AMD E350 alapú rendszerem, azt se használom, eladni se akarom, és az asszony is kivág, ha mégegy gépet hazahozok
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Gizike csinalt egy utolso selfiet
...
-
doberman
senior tag
8lnu
-
hangyaqtya
csendes tag
"Ez vmi Atomos lofacc, 1.73GHz 2mag+HT, az egesz osszteljesitmenye talan annyi mint egy ARM 1GHzes proci"
Sziasztok!
Csak a véleményeteket kérném, hogy Devid_81 által hírdetett gép teljasítménye elegendő lenne e FULL HD 3D iso (blu ray) lejátszásához. A gépen egy linuxos XBMC futna. Véleményeket előre is köszi. -
Devid_81
félisten
-
ZetorGumi
addikt
válasz hangyaqtya #26784 üzenetére
Nemhiszem, hogy elég lenne neki.
Oda azért kicsit komolyabb videóteljesítmény kell.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
ZetorGumi
addikt
válasz hangyaqtya #26788 üzenetére
Az a konfig egy nagyobb házban, egy SATA bővítőkártyával XPenologyval kíváló nas alap, de HTPC-nek szerintem már idejétmúlt.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
littlelion21
addikt
-
Devid_81
félisten
-
doberman
senior tag
válasz ZetorGumi #26787 üzenetére
...érdekes, mert itt az intel leírásában a 22.oldalon :
The Intel GMA graphics controller features the following:
640 MHz core frequency
VideoBluray* 2.0
PAVP 1.1c
HDCP1.3
Display Supports VGA displays up to 1920 x 1200(WUXGA)at 60 Hz
Supports HDMI displays up to 1920 x 1200(WUXGA)at 60 HzSupports eDP or LVDS internal flat panel displays up to 1920 x 1080 at 60 Hz
Dual independent display supportépp hogy a bluray megjelenítés megy neki...mert azt a video hw végzi.
8lnu
-
Devid_81
félisten
-
yohnsee
tag
Sziasztok!
Van valakinek véletlen egy eladó PC kormány a polcán? Nem kell nagyon extrának lennie, az alapokon kívül csak sebváltó kéne, hogy legyen hozzá. És W7 alatt kellene mennie.
AVR
-
PindurAnna
Közösségépítő
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
fero02
nagyúr
válasz PindurAnna #26798 üzenetére
Ezek valami gumi oszlopok lehettek...Ilyen szélben a kamerás előtti kamion pótkocsiján is látszódott volna...
-
törölt tag
válasz fero02 #26799 üzenetére
Jó pár éve én ebben a kereszteződésben láttam ilyet, csak ott hajlított oszlopok vannak amiken a jelzőlámpa van. Volt is para, amikor oszlop vége olyan 2.5-3 méteres függőleges amplitúdóval csinálta ugyanezt.
Szerk.: Mi van már azzal a harmincezerrel?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest