Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spista222

    addikt

    válasz Stalker-2572 #8588 üzenetére

    A hajszárítóval beviszel légáramlatot ami segíti a hűtést:D ha nincs ráadva a maximális fűtés.
    Csak a te kedvedért most megmértem hogy mekkora hőmérséklet jön ki hajszárítóból maximális ventifordulat mellett. Két állása van mind a ventilátornak mind a fütőnek (az én általam mértnek).
    közepes fűtésen csak 70-80°C -> ha a tied is ilyen nem melegítetted a passzív tápodat hanem hűtötted.:D
    maximális fűtésen: 110-120°C -> ekkora hőmérsékleten (igaz hagyni kell neki vagy 10 percet hogy átmelegedjen rendesen) már a tranyók ha nincsenek is leterhelve nagyon de elérhetik a maximális 150°C-ot ami az azonnali tönkremenetelt jelenti lehet akármilyen márkás táp mert ekkora hőmérsékleten ez már nem számít. És a 105°C -os kondik is szépen pukkanhatnak.
    Szerencséd volt.
    Hiába van nagy borda ha a gépház zárt akkor nincs légáramlat lehet akármekkora bordád nem tudja leadni a hőt.

    Ha valóban tönkre akarod tenni a tápodat akkor azt ajánlom hogy legalacsonyabb ventifordulaton és maximális fűtésen használd a hajszárítót mert ekkor jön ki belőle a legmelegebb.
    Amiket írtam a hőmérsékletek a maximum hőfokok közvetlen a hajszáritó kimenetén. Hőérzékelő elhelyezéstől függően sokkal alacsonyabb (-20) is lehet a hőfok vagyis átlagosan a maximális értéknél -10°C kevesebb a tényleges amit a távolság a különböző vas szerkezetek is csökkentenek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák