- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
válasz Alister71 #8452 üzenetére
Pedig undorító amit az ATI művel, főleg amikor textúrákat kell betöltenie ramba. Az az akadozás, meg laggolás egy vicc.
A Mafia 2 játszhatatlan volt az 5770-el is, annyira laggolt, végül egy drivert találtam, amivel játszhatóhoz hasonlót produkált.Hát még a borz.....
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Tesóm haverjának a következő konfigja van:alaplap: Asus M2N
processzor: AMD Athlon 64 X2 4400+ 2.3 GHZ
videokártya: NVIDIA GeForce 8500 GT 512MB DDR2
memória: Kingmax 2 Gb 800 Mhz DDR 2A problémája, hogy fullHD filmeket nem nagyon tud lejátszani, gondolom kevés a VGA, vagy lehet az egész gép...
A kérdésem az lenne, hogy mi lenne a célravezető, VGA csere, vagy az egész konfig?
A gépet leginkább multimédiás célokra használná, internetre, játékra nem.
Köszönöm a válaszokat előre is -
spista222
addikt
válasz fenergie84 #8463 üzenetére
Attól függ. Ha olyan tartalmat akar lejátszani amit nem lehet hardveresen gyorsítani mert olyan a kódolása akkor a vga csere nem segít. Elvileg a 8500 as is rendelkezőzik HD videógyorsítással csak megfelelő program kell hozzá.
Egy erősebb kétmagos processzor már elvinne bármilyen kódolású videót. -
Alister71
nagyúr
-
Alister71
nagyúr
válasz fenergie84 #8466 üzenetére
H61-es lap, SB Celeron G530, erre a "minimál" konfigra érdemes cserélni, mert a G530 integrált videója is gond nélkül játssza a full hd-t. Külön vga sem kell.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
yoid
tag
Van e sebesseg vagy egyebb mas problema ha a most megjeleno amd 7950 et pcie 2.1 alaplapba teszem ? q9650 meg jo lesz neki?
-
DJ WOKKY
addikt
köszi mind kettőtöknek, én is erre számoltam, de azért megkérdeztem, biztos ami biztos
-
Tarill
őstag
válasz spista222 #8464 üzenetére
Hello két napja te és agressiv segítettek nekem sokat azzal a problémámmal hogy indításkor nem ad képet a vga és az tuti hogy a monitor és a kábel jó mert másik 2 kártyával is próbáltam azokkal van bios is meg minden xp logo stb... valamint az új kártyám is jó ugyanis haverom gépében tökéletesen ment. benyomtam a gépet és jöttek a szövegegek nagy asus logo xp töltés stb stb.... na akkor most mi van? Asus P5B alaplapom a 8800Gt vel nem megy rendesen vagy mi?
-
-
Hunork
veterán
válasz DJ WOKKY #8479 üzenetére
No problem! Csak láttam, hogy bőszen írogatsz, gondolom megpiszkállak...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Msi geforce 8500 gt-hez keresek propellert. Itt az apróban lehet kapni? Vagy jó más fajta kártyáé is hozzá? Vagy ha nem gyári ventillátort szeretnék, akkor milyen irányban keresgéljek? -
cajn
tag
Üdv!
Nekem annyi kérdésem lenne hogy most akarok összerakni crossfire.be két HD 4850-et és muszáj két CF hidal összekötni vagy elég egy is? Vagy egyáltalán mi a különbség az 1-és a 2 híd összekötés között?
-
ro_bert17
őstag
válasz csucsbicep #8489 üzenetére
Nem szívesen játszanék kálámbósat, de el sem tudom képzelni, hogy szegelek rá egy másik ventit? Főleg nem gyors kötözővel!?
Egyébként ez konkrétan egy MSI gyártmány.
Az elképzelhető, hogy pl. apróban árult hibás pl. gigabyte kártya passzív hűtése passzolna erre? Csak mert találtam egy hibás 7600GT kártyát, de annak a ventijét nem tudtam átszerelni erre. (még a táp csatlakozóje sem stimmelt)
Szóval a láma kérdésem szerint, mondjuk a 8500GT sorozat egyforma felépítésű, vagy gyártó szerint eltérőek? -
ro_bert17
őstag
válasz ro_bert17 #8493 üzenetére
Bocsi az újabb hsz-ért, de még is csak kálámbós leszek, mert eszembe jutott még valalmi.
Tegnap szétszedtem a céges gépem, amiben egy geforce 9300GE passzív hűtésű kártya van. Gondoltam, hogy újra pasztázom, mert sokat megy a gép, és elég melegnek tűnik. Artic mx-2-t találtam a fiókban. Ez a paszta megfelel erre a célra, vagy mást szoktak használni VGA-hoz?(#8494) ken26: te nem 9500gt-t árulsz?
[ Szerkesztve ]
-
nyimsolt
tag
Sziasztok!
Van egy LG 32LC2R ZJ TV-m PC-vel összekötve HDMI-HDMI kábellel. A videó kártya egy Gigabyte Ati 5670-es. A Tv-n (ha a monitor ami DVI-on csatlakozik és nincs rádugva a gépre) addig van kép, amíg a Windows elkezd betöltődni, viszont amint az asztalt szerinti felbontásra vált a Windows (Welcome screen vagy a CRTL-ALT-DEL screen) a Tv-n megszűnik a kép és a TV a No Signal üzenetre vált.
Monitorral együtt használva a WIndows-t a Window nem látja a HDMI-n csatlakoztatott Tv-t, így nem is tudom beállítani a TV-nek küldendő jelet.
99% hogy a Windows ront el valamit. Van ötletetek, hogy mit és hogy mit változtassak, hogy legyen kép a TV-n is?Köszönöm!
Asus RT-AX58U, RT-AX55 & RT-AC57U V3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest