Aktív témák
-
Robyka
aktív tag
Sziasztok.
Ha zizeg a tekercs a kártyán (Gigabyte 8600GT) azt hogy kell orvosolni?
Eddig ilyet olvastam hogy kenjem be átlátszó körömlakkal, az jó rá? -
poffsoft
veterán
[ Szerkesztve ]
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Találkozott-e már valaki olyannak, hogy a VGA, amin 2 DVI kimenet van, csak úgy hajlandó képet adni, ha DVI-D-Sub átalakítót használok, és kötöm össze analóg módon a monitorral...
A kártya egy Radeon EAH2600XT, az alaplap pedig egy Gigabyte GA-P35-D3SL.
Jó lenne, ha minden különleges "cucc" nélkül menne, és eddig értetlenül állok a dolog előtt...
A válaszokat előre is köszi.
Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
Wooh09
csendes tag
válasz Csabee. #33050 üzenetére
Skacok lenne egy kérdésem!
Lesz nekem egy radeon HD4870-es 512mb-os sapphire vidikarim!
És nekem egy 450W-os tápom van! Szerintetek elég lesz neki játék alatt (is) ?alkatrészeim mellette:
DualCore AMD Athlon II X2 240, 2769 MHz
Asus M4N78
Kingmax DDR2 2GB 800MHz
és 250GB-os Samsung vinyoválaszokat köszönöm
-
Wooh09
csendes tag
tönkrement teljesen, és így kaptam ezt, most hd5770-es karival fut rendesen, de félek h a 4870-essel gondok lesznek! szerinted?:S ám van valam program amivel a táp adatait meg tudnám nézni?
-
envy06
tag
valaki tud valamit az új Nvidia dx 11-es kártyáiról? mikor lesznek , hány darab lesz , kb mien árakban ? ha lehet privi ! köszönöm
-
Matt-OPT
aktív tag
Sziasztok!
Gigabyte G41M-ES2L lapom van, Intel GMA X4500 integrált VGA-val, a rendszer XP, VGA driver telepítve.
Rádugtam egy 19"-es wide monitort aminek a natív felbontása 1440x900, de ezt nem tudom beállítani a tulajdonságoknál. Ez mitől lehet? -
PH-User
addikt
válasz Matt-OPT #33475 üzenetére
Szia!
GMA X4500 vagy GMA X4500 HD?
Olvasgattam pár lapot és a sima szerintem nem támogatja a HD felbontásokat
Robyka - Körömlakkot egyáltalán nem ajánlom, akkor már inkább az átlátszó szilikon tömítőanyag.
[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
Füge007
senior tag
Sziasztok!
Sapphire HD3650 256MB GDDR3 ez tudásban hogy helyezkedik el egy 8600 GT 256 Mb DDR3-hoz képet?
Füge
-
sp@rtan
senior tag
Sziasztok
Radeon 5670 512mb--hoz CfX-hez nem kell híd? -
SLY19xx
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis vga problémám:
Van egy Inno3D iChill geforce 7900gs 512MB ddr3 vga-m
a hiba a következő:
amit elindítok egy játékot vagy 3d mark-ot vagy elsötétül a kép vagy kb 6db csík jelenik meg a képernyőn világos-kékes árnyalat erősen vibráló kép
valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a baja?
driver biztos nem mert kipróbáltam már egy párat illetve tápot is cseréltem....
-
SLY19xx
csendes tag
egyébként passzív hűtős....
még arra gondoltam hogy lecserélem a szilikon pasztát a gpu-n...
-
masterful87
senior tag
Sziasztok!
Valami miatt fagyogatott a gépem, gondoltam letesztelném a videókártya memóriáját is.
Ezt hogyan kell? Milyen program izzasztaná meg a videómemóriát?
Köszi.
-
szmut
csendes tag
Hello!
Úgy gondolom a videókártyámmal van valami, ezért fordulok itt hozzátok. Történt ugyanis, hogy megpróbáltam a Bejeweled 2 c. játékot az asszonynak feltenni a laptopra, mert szereti. Ám a kép torz volt, ezért bementem a menübe és átállítottam a grafikai beállítást, nem felbontást, hanem valami olyan volt, hogy "kiterjesztett grafika" vagy valami ilyesmi... Aztán kiírta, hogy ehhez video acceleration is kell, hát bepipáltam azt is... Aztán kilépett a full screenből, majd az ablaka lefagyott, na azóta nem tudom elinditani a játékot. Letöröltem, újra kicsomagoltam (telepiteni nem kell), de így sem, úgy sem, sehogy sem megy... Megnéztem a grafikai beállításokat a laptopon, levettem az acceleration-t, visszavettem 16bitre a színeket, de semmi. Mit tegyek? Kérlek segítsetek! Köszi előre is az ötleteket!! (Ez egy MSI U100)
-
Zolás
addikt
Üdv urak.
Most szereztem egy sapphire 4770est és az lenne a kérdésem hogy normális-e hogy inditásnál 5mpig üvölt a venti és netezés közbe is 5-6 percenként felvisit a venti mintha melege lenne.
Ja és az idle 46fok az normális ? Sokallom egy kicsit.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz PH-User #33491 üzenetére
Furmark alatt 74 fok is belefér.??
Sajna nem sok tesztet találok ahol a sima hütövel tesztelik azért kérdezgetek.
És ha jól hallom amikor felpörög egy kicsit zörgős lesz a venti hangja. Vagy ez ilyen?[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Mika1227
őstag
Megjött az Accelero S1, fel is tettem+kettő 12 cm-es venti HD 4890-re, idle 43 fok gyárival 63! Load 60-65 körül gyári 85 -95 fok!!! Klassz hűtő nagyon, nem beszélve a csendről ami a gépembe költözött!!!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
C4mp3r
addikt
[...] "normális-e hogy inditásnál 5mpig üvölt a venti"
Normális, bootnál kell egy kis idő amíg "magához tér" a kártya és csökkenti a fordulatszámot.
"netezés közbe is 5-6 percenként felvisit a venti mintha melege lenne."
Valószínüleg, csak a terhelés hatására növekszik a hőmérséklet, én nem aggódnék emiatt. A hőfokok is rendben vannak szerintem.
szmut
Próbálj meg egy driver reinstallt.
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
válasz masterful87 #33488 üzenetére
Próbáld ki ezt, nem teljesen memória tesztelésre van, de hátha hibázik vagy túlmelegszik és az okozza a fagyást. (Kicsit már elavult)
-
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
köszi, de biztos gari, és nem próbálom ki másik gépben, mert ez a gép előtte és utána is tökéletesen üzemelt, másik 2 kártyával is, (8400gs, 7300). és 3x ki-, beszereltem, cserélgettem őket.
tehát tuti, hogy a vga hibás, erre rájeöttem magamtól is.... csak érdekelt volna, hogy mi a hibaforrás a képből ítélve... (de továbbra is a videómemóriára gyanakszom)
és arra lettem volna kíváncsi, hogy esetleg ha rosszul fekszik a foglalatban, és valamelyik láb nem érintkezik jól, okozhat-e ilyen hibát. de akkor valszeg a gép el sem indul, hanem 2 mp-eként restartolna... - magyarul:biztos vram hiba-e?
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest