Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    Sziasztok!

    Ide került hozzám felügyeletre egy Acer 5538G lapos. Winyó cserét kellene rajta végrehajtanom.

    Jelenleg egy 320GB-os WD3200BEVT sata winyó van a készülékben.

    Alant olvasható a történet amihez a kérdésem, hogy a csere winyó kiszemelésénél van-e olyan dolog, amit feltétlenül szem előtt kell tartsak (pl. csak meghatározott márka, típus amit bele lehet tenni, stb...)

    Partíció probléma volt vele, így letöröltem XP telepítővel az összes partíciót, majd létrehoztam egy 60GB-ost, amire feltelepítettem az XP-t.

    Ezután XP alól beparticionáltam a maradék területet logikai meghajtónak, de nem volt képes üzembe helyezni, újra kellett indítani az OS-t. Újraindítás után már elérhető volt, így ráküldtem egy formázást. A formázás eljutott 49%-ig, de itt nagyon beállt. Úgy éjfél előtt hagytam dolgozni, de reggel 8 magasságára is csak 54%-ig jutott. Ekkor leállítottam az OS-t és mentem dolgozni.

    Most hazaértem, kivettem a winyót a laposból és rácsatoltam a gépemre egy e-sata dokkoló segítségével.

    Nos HardDisk Sentinel egyből befigyeltetett egy kis buborék ablakot, hogy meghibásodás várható. Sejtettem, hogy gond lesz a winyóval, de a HDS azóta is Not responding állapotban van. Szerettem volna egy tesztet futtatni a winyón, de nem igazán akar a program magára találni.

    read-only mode on the forum

Aktív témák