Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz hecktor #34647 üzenetére
Hát ha ügyes vagy akkor nem veszik észre a cserét, de szvsz ne említsd meg és ha visszaadod a notit úgyse fog nekik mindjárt feltünni mire meg feltünik akkor meg már tudod azt mondani, hogy az nálad még full jó volt! (csak egy kötőjelről beszélünk )
Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
eketomy
senior tag
válasz ROLANDMESTER #34648 üzenetére
itt kérdezd meg biztos fognak tudni segíteni
én annyit tudok, hogy a magyarországi albacomp gépek azok külföldön clevo-ként futnak szal a clevo oldalán kell hozzá drivert leszedni, csak azt kell kideríteni, hogy mi a te tipusodnak a clevo-s megfelelője!Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
baderoli
tag
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni. Van FS Amilo Pro V2055, volt rajta egy xp ami működött, szerettem volna 7est tenni rá,de a telepítés lefagy, utána vissza akartam tenni az xp-t de az is lefagy. Hasonló tapasztalat? Esetleg valami használható ötlet? Üdv!
-
szabod
senior tag
Sziasztok!
Van egy MSI notebookom, adatlapomon látni a pontos típust. A touchpadja hiperérzékeny, nem érek hozzá, csak ha közelében van a kezem is elugrik a kurzor. Másfél évig még eltűrtem, de mostanában egyre többet gépelek, nem túl kellemes, hogy állandóan szenvedek vele. Az lenne a kérdésem hogy van erre vmi, program amivel ezt az érzékenységet vissza lehet venni?
-
eketomy
senior tag
válasz szabod #34662 üzenetére
Én tudok egy egyszerűbb megoldást, van egy billentyűkombináció MSI-knél általában az FN+F3 ha azt megnyomod akkor kikapcsolja a touchpadot! gépelés idejére kapcsold ki és akkor tuti nem fog bezavarni, utána ha végeztél akkor meg ismét megnyomod ezt a bill kombinációt és vissza kapcsolod!
-
eketomy
senior tag
válasz baderoli #34653 üzenetére
Tudni kellene hogy konkrétan hol fagy le a telepítés szakaszában?! Ill. hogy fagy le, kék halállal vagy csak megáll minden esetleg újra is indul stb...
Igy elsőre elég sok minden lehet, az biztos hogy ha lefagy és nem a lemez vagy a meghajtó miatt akkor akár hdd, vagy ram vagy melegedés is okozhatja! ha mondasz konkrétabb dolgot a fagyásról akkor tudok már többet mondani!Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
kristof9226
csendes tag
Sziasztok!
Egy Pavilion dv-7-6135dx (8gb RAM, i5 proci, Radeon 6470 1GB, 720 GB) masinám van. Egyik pillanatról a másikra belassult iszonyatosan a gép és fingom sincs mi lehet az oka. Még a netezés is. Amit eddig csináltam de nem segitett: 1. ccelaner lefuttatása 2. töredezettségmentesités 3. virusirtó lefuttatása 4. automatikusan induló programok kikapcsolása. Valakinek valami ötlet hogy mi lehet a gond, vagy hogy lehetne megoldani? Előre is köszi. Üdv. Kristóf
-
eketomy
senior tag
válasz baderoli #34667 üzenetére
értem, a driver cab-nál alapból is elég sokat szöszmötöl, javaslom próbáld meg egy másik lemezzel hátha csak azzal van a gond (akár lehet dvd lemezzel is próbálni, mert van olyan amikor úgy rosszalkodik az olvasó hogy csak cd-t nem olvas)
mi a géped paraméterei egyébként?Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
eketomy
senior tag
válasz kristof9226 #34668 üzenetére
hát, igazából bármi lehet! először is futtass le pár tesztet
HDSentinel + HDTune a winyónak
Memtest a RAM-nak
3DMark tesztet a VGA-nak
Nézz közbe hőfokot is, hogy minden a normális érték-en van -e! ha ezekkel megvan akkor jelezz ide vissza hogy mik az észrevételek ill. tapasztaltál -e szokatlan dolgot!Jah és ha valamelyik teszt alatt nagyon belassulna a gép az is fontos lehet!
Egyébként ez a belassulás mennyire komoly? mármint mennyire érezhető?
-
eketomy
senior tag
válasz baderoli #34670 üzenetére
olyan eset is van amikor dvd-t nem tud normálisan olvasni és csak a cd-t olvas jól, (vagy egyiket sem) mindenesetre ki kell zárni az olvasót is ezért érdemes megpróbálni pár lemezzel hátha az a baj, ha mégsem akkor máshol kell keresni a bajt!
de én egyenlőre úgy látom, hogy sztem valahol -e körül lesz a baj, mivel írtad hogy tök jó volt eddig a gép ill. win7-nél is lefagyott és az meg csak dvd lemezre fér!Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
eketomy
senior tag
válasz baderoli #34673 üzenetére
Hát ha a lemezkezelés résznél fagy le ill. cab fájlnál akkor lehet valami a hdd-val történt! ki kellene szedni a notiból, átrakni egy másik gépbe (mivel satas ezért megoldható) és lefuttatni rajta HDSentinel ill. HDTune (error scan) tesztet!
Esetleg mindjárt abba a gépbe megparticionálni és leformázni azt a részt amire a windows kerülne (persze csak akkor ha nincs baja a winyónak)
egyenlőre ennyi, ezt próbáld végig, kicsit macerás de csak így lehet kizárni az esetleges hibalehetőségeket!Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
baderoli
tag
válasz eketomy #34674 üzenetére
Áttettem egy asztaliba és feltettem rá egy hetest, minden gond nélkül működött. Az igazság az hogy, elegem van már, délután 3 óta szenvedek vele és persze szidom magam,hogy minek nyúltam hozzá. Feltettem a vaterára,hátha valakinek kell,ha esetleg elmegy ,jó lesz kezdő részletnek egy új gépre. Azért köszi a segítséget!!!
[ Szerkesztve ]
-
baderoli
tag
Egyébként ez valami FS betegség lehet,mert találtam pár hirdetést ugyan ilyen jelenséggel.
[ Szerkesztve ]
-
hcsaba
tag
Talán itt, ha jóbban megnézted volna.
-
LaptopSystem
őstag
sziasztok ezt az SSD-t hogy tudom berakni egy laptopba?
[link]Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
eketomy
senior tag
válasz baderoli #34675 üzenetére
Hát akkor ott lehet hogy valami más hardver gond van, szakemberrel kellene megnézetni vagy tovább keresni a problémát, de sztem akkora nagy baja nem lehet (bár annyira nem ismerem a fujitsukat) na mind1, ha így oldottad meg az is egy megoldás
-
eketomy
senior tag
válasz LaptopSystem #34678 üzenetére
hi! a noti hátulját kell megbontani, azt jó lenne tudni mondjuk hogy milyen noti, és a winyó helyére kellene betenni, magyarul a hdd-t ki az ssd-t be!
de tudni kellene hogy milyen noti, bár a legtöbbön egy hátlapot kell leszedni és ott vannak a cuccok így a winyó isPeace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
rgeorge
addikt
válasz LaptopSystem #34678 üzenetére
Ez egy 1.8"-es SATA? A képen kicsit furcsa a csatlakozó. Akkor valami 1.8"-2.5" átalakító/beépítőkeret kell, ha a notebook 2.5"-öst fogad.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
nagyúr
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni; egy ACER ZG5 BIOS flash-elés után nem hajlandó elindulni, csak a bekapcsoló LED villan fel sárgán egy másodpercre, majd elhalványul...
Esetleg tud valaki segíteni direkt BIOS flash-eléssel kapcsolatban?Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
eketomy
senior tag
válasz LaptopSystem #34684 üzenetére
Hmm, sztem előbb meg kellene próbálni keret nélkül beszerelni, mert a csatlakozás az u.olyan, sőőt a legtöbb laptophoz van gyári hdd keret, sztem arra rá is lehetne valahogy csavarozni, csak ez ugye kisebb helyet foglal!
ha nem megy akkor viszont kell szerezni egy átalakító keretet, na de hogy azt hogy hol az már egy jó kérdés, létezni sztem létezik csak ritka nagyon!Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
eketomy
senior tag
válasz LaptopSystem #34686 üzenetére
Hát azt nem tudom, így hirtelen hogy van -e hdd kerete, de sztem van! De szét kellene szedni ahhoz hogy meglássuk, ha van akkor abba bele lehet valahogy építeni, ha már 2db csavar fogja az ssd-t akkor az bőven elég!
-
nagyúr
válasz LaptopSystem #34686 üzenetére
A szalagkábel meg van?
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
eketomy
senior tag
válasz KillHates #34682 üzenetére
Hát sztem, ha nem indul akkor valamit rosszul csináltál, az a baj, hogy ezzel haza lehet vágni a notit, de ha dual biosos akkor elméletileg vissza lehet tölteni rá a régi bios-át ill. van egy alternativ megoldás is bár az nem tudom, hogy működik -e notiknál, azt csak pc-knél tudom!
Flash-elés minden rendben történt? a megfelelő bios lett rátéve?Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
nagyúr
válasz eketomy #34689 üzenetére
Áááá.... nem DualBIOS-os, notiban nincsen olyan, mert hotkey-re tudnak flash-elni USB-ről (csak az SM induljon el) de ez teljesen behányt.
Elméletileg a megfelelő BIOS-t sütöttem bele.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz eketomy #34689 üzenetére
Áááá.... nem DualBIOS-os, notiban nincsen olyan, mert hotkey-re tudnak flash-elni USB-ről (csak az SM induljon el) de ez teljesen behányt.
Elméletileg a megfelelő BIOS-t sütöttem bele.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz LaptopSystem #34693 üzenetére
Így a tuti
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
szigmat
tag
Sziasztok!
Van egy Samsung n210 típusú netbookon, eredeti win7 starterrel.
Kb. egy hete feltelepítettem mellé ubuntu linuxot, hogy kipróbáljam milyen. Nem vált be, ezért ma elindítottam a recoeryt bootolás közben. Teljes rendszer vissza állítást csinált a win7, majd felajánlotta, hogy újra indul. Le okéztam, majd vártam, hogy elkezdjem megadni az adatokat. De itt beütött a ménkű, mert a boot képernyőn tovább megy, fekete háttéren fehér kurzor villog, pár másodpercig, de utána újra indul és ugyan így folytatja a végtelenségig.
Nem tudom megint leindítani a recoveryt.Mi lehet a probléma? Mit csináljak?
ui: Már nem garanciális.
-
kristof9226
csendes tag
Sziasztok!
Egy Pavilion dv-7-6135dx (8gb RAM, i5 proci, Radeon 6470 1GB, 720 GB) masinám van. Egyik pillanatról a másikra belassult iszonyatosan a gép és fingom sincs mi lehet az oka. Még a netezés is. Amit eddig csináltam de nem segitett: 1. ccelaner lefuttatása 2. töredezettségmentesités 3. virusirtó lefuttatása 4. automatikusan induló programok kikapcsolása. Még a rendszer visszaállitásra gondoltam de ez a funkció ki volt kapcsolva. Valami ötlet? Légszi segitsetek. Köszi
Kristóf
-
eketomy
senior tag
válasz szigmat #34696 üzenetére
Sztem töröld a recovery partíciót és vegyél elő egy sima nem buherált OEM win 7es lemezt és telepítsd fel azzal, csinálj új partíciókat formázd és úgy jó lesz! (akkor tuti nem kavar be az ubuntu fájlrendszere sem)
szerk: ha nincs a netbook-hoz külső dvd olvasó akkor csinálj pendrive-os telepítőt úgy is lehet telepíteni, lekell hozzá tölteni egy win7-et, akár lehet starter is és .iso képfájlból lehet csinálni pendrive-os telepítőt!
[ Szerkesztve ]
-
eketomy
senior tag
válasz kristof9226 #34697 üzenetére
Amit javasoltam pár hozzászólással lejjebb azokat megcsináltad?
-
csucsbicep
nagyúr
Talán nem egészen ide tartozik, de 2-3 nagyon apró karcot hogyan vagy kivel a legjobb eltüntetni?
Aktív témák
Hirdetés
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest