Aktív témák
-
gabitoo88
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy adott 2 laptop és 1 pendrive.
az egyik gépen másol a pendrájvra 16MB/s-al a másikra pedig csak 3-5MB/s-al.
Kérdésem hogy miért van ez ha mind a 2 2.0-ás port?!Tel.: 3630három343638
-
gabitoo88
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy adott 2 laptop és 1 pendrive.
az egyik gépen másol a pendrájvra 16MB/s-al a másikra pedig csak 3-5MB/s-al.
Kérdésem hogy miért van ez ha mind a 2 2.0-ás port?!Tel.: 3630három343638
-
LaptopSystem
őstag
ok megvan már valószínűleg cella zárlatos az aksim
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok megint ide fordulok hozzátok hátha tudtok rá orvosságot
lenne egy Fujitsu Esprimo D9415 ős laptop aminél a következő a jelenség!
tizedmásodpercre elkezd villódzni a képernyő alsó fele, majd az egész kijelző fekete lesz, majd abbahagyja ez mitől lehet?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
NEMO1968
őstag
válasz LaptopSystem #34108 üzenetére
Szia!
Sok minden lehet.
Mikor elmegy a világítás,halványan látod rajta a képet?
Ebben az esetben a fénycső vagy az invertered a hibás.
Ha nem,úgy szalagkábel vagy akár a VGA is rosszalkodhat.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
NEMO1968
őstag
válasz LaptopSystem #34110 üzenetére
Szerintem attól nem lenne szabad villódznia,pláne nem teljesen elfeketednie.
Ezt könnyen tesztelhetd.
Világísd rá egy kisebb elemlámpával,majd lekapod róla a fényt,majd megint vissza.
Ha előjön a hiba,megvan a bűnös,de akkor sem szabályos működés.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
LaptopSystem
őstag
kiprobálom
-
LaptopSystem
őstag
Szalagkábel biztosan jó, mert akárhogy hajtom a kijelzőt, meg sem rezzen. Szerintem holnap új rendszert pakolok rá, mert valami szoftveres gondja lehet. Legfőképpen filmnézés közben jön elő ez a gubanc. Nem is az automatikus fényerő a gond, mert konkrétan villog a kép, fekete lesz 1-2 mp-re, egymás után hirtelen...
-
NEMO1968
őstag
válasz LaptopSystem #34113 üzenetére
Ja,így mindjárt más a leányzó fekvése .
Egy próbát ez is megér.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
LaptopSystem
őstag
másik kérdés kérés
Fujitsu E8110 Win7 audio Driverre lenne szükségem aki tud linkelni egyet annak megköszönném
[ Szerkesztve ]
-
pc gamer
tag
Hello.Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy Packard Bell laptop.
Új winchester lett bele véve,mert a régi tönkrement és a Net nem működik.
Megmondták a "szervizben",hogy lan drivert kellene rá tenni a típus alapján.
A gondom az,hogy sehol nem találok olyat ami nekem kell,ha egyáltalán jót kerestem eddig.
Leírnám amit tudok és kérem,hogy aki tud segítsen. Nagyon fontos lenne.
Model: Packard Bell BV Easy Note_MX51
Amd-s 32bites
Wireless Module: Atheros AR5BXB61
Operációs rendszer: jelenleg Windows XP
Minden hasznos tanács jól jönne, vagy link ahonnan leszedhetek valami hasznosat.Ezt javasolták,hogy töltsem le hozzá,de csak annyit érek el vele,hogy a hálózati kapcsolatok mappa nem üres,hanem vezetéknélküli kapcsolat lehetőségét jeleníti meg. [link]
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Az Asus K50AB (SX077D)-mbe lehet vinyót cserélni házilag egy 7200 rpm-esre?
Milyen vinyó kell bele és hol lehet venni?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
LaptopSystem
őstag
válasz Killing #34118 üzenetére
Szia természetesen lehet
Gondolom a gari lejárt már de ennek nincs is nagy jelentősége SATAII HDD kell bele
itt a Hardverapron biztosan találsz hozzá[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz LaptopSystem #34119 üzenetére
Ez Sata III-as, visszafele kompatibilis vagy ez nem jó bele? Használtat nem szívesen vennék, egyenlőre meg csak ezt találtam notebook vinyónak ami 7200 rpm-es. Habár az árát kicsit sokallom, de ha kell hát kell.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz LaptopSystem #34121 üzenetére
Ki tudja mennyi ideig nyúzták őket és mire/hogyan használták. Torrenthez ez fontos tényező, a mostani 5400 rpm-es lemezem működött 2 évig torrentezésre használva, de kezd nyűglődni, az Utorrent azt írja hogy a lemez túlterhelt (80/25-ös digi nettel), hiába állítgatom én a cache 1536 MB-a, ha letölt 1,5 GB-ot már túlterhelt a lemez.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Killing
addikt
válasz LaptopSystem #34123 üzenetére
Kis méretűek, nekem 500 GB kéne a torrent miatt. Másodlagosnak bevállalnám, dehát ez a notebook jellege miatt nem megoldható. No meg nem is vagyok újgazdag hogy nagy méretű SSD-t vegyek.
-
LaptopSystem
őstag
ezt értem de lenne egy SSD a rendszernek és lenne egy külső HDD a Torrenteknek
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
válasz LaptopSystem #34126 üzenetére
Köszönöm!
Amúgy van egy 160 GB-os külső USB 2.0-ás vinyóm (Seagate), ha arra töltök akkor is azt írja hogy a lemez túlterhelt. Szerintem ez azért van mert a digi-s netem 10-11 MB/s-al húzza le a cuccokat aztán nem bírja az iramot.
-
Killing
addikt
válasz LaptopSystem #34128 üzenetére
Amúgy a Sata III-as HDD jó ebbe? Vagy csak a Sata II-est 'eszi' meg?
-
eketomy
senior tag
válasz LaptopSystem #34116 üzenetére
Tudni kellene, hogy milyen hangkari van benne, nézd meg egy Aida-val és utánna már tudok linket küldeni!
Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
eketomy
senior tag
válasz pc gamer #34117 üzenetére
A packard bell oldalán csak az mx52-es notit találtam meg, a tiedet nem, de sztem felépítésben szinte megegyeznek.! az a baj, hogy csak vista driverek vannak fent a hivatalos oldalon, de a legtöbb vista-s driver win7-hez is jó!
nem gondolkodtál egy win7 telepítésében? xp már egy 10éves rendszer eléggé elavult egyre kevesebb szoftvertámogatással.
ha mégis ragaszkodsz az xp-hez akkor egy aida64-el nézd meg a lan kártyád pontos tipusát és akkor az alapján tudok neked drivert linkelni!Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
eketomy
senior tag
válasz LaptopSystem #34136 üzenetére
Találtam kettőt remélem jó lesz legalább az egyik!
-
LaptopSystem
őstag
válasz LaptopSystem #34138 üzenetére
az első az biztos nem jó a második meg nem jön le
-
eketomy
senior tag
válasz LaptopSystem #34139 üzenetére
Akkor nézek másikat! A második nálam simán lejött!!!
-
Gery15
addikt
Tudnátok nekem valami frankó hűtést egy Lenovo G570-es alá? Elég lenne egy közép kategóriás cucc.
HyperX
-
-
eketomy
senior tag
válasz LaptopSystem #34144 üzenetére
Bocs, nem voltam gép közelben, nézek akkor neked valami 32bites verzióhoz!
-
eketomy
senior tag
-
eketomy
senior tag
Nemtudom, hogy neked a sima ac97-es vagy a hd chipsetes kell, de itt van még egy ami hd-s!
Aktív témák
Hirdetés
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- Spórolós topik
- Politika
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest