-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel fan11
őstag
Azt jol latom h a cm n300 haz elejen az 1ik usb port az usb 3?
Battletag: hojszi#2983
-
Deck
titán
Tudtok valami jó napló programot? Kedvet kaptam hozzá. Jelszóval legyen védhető.
PS5
-
bobooo
addikt
-
Potyka03
senior tag
válasz dvdbackuper #69404 üzenetére
LOL
Nem vagyok süket,nincs másik hangkari csak az alaplapi,de feltelepítve az se működik,ki lett választva igen,nincs lenémítvaNyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Potyka03
senior tag
válasz dvdbackuper #69408 üzenetére
zöldbe van dugva,és a hangszóró is jó,mert az előző gépemen is szólt
Mert még azon agyalok hogy nem érzékelné rendesen a hangkártyát? De ez hülyeség,hisz tövig beletettem az alaplapba :S(#69407): másik telefon????
[ Szerkesztve ]
Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
dfdfdf
őstag
Hali mindenki ATI vgaval win7 alatt lehet beállítani olyan "hotkeyt hogy 2 megjelenítő között "váltson" (egyiket kikapcsolja másikat be)?
előre is köszi -
spgabor
aktív tag
válasz dfdfdf #69410 üzenetére
Sziasztok!
TeamViewer távoli nyomtatással kapcsolatban szeretnék kérdezni. Ha esetleg valaki egy ötlettel tudna segíteni, akkor hálás lennék.
Adott három gép, egyikről a másik kettőt lehet átvenni fix regisztrációval. Ezekre be volt állítva a távoli nyomtatás. Egyik irányba megy hiba nélkül a "kliens" gépen meg is jelenik a nyomtatók között az átvevő gép nyomtatója Teamviewer-en keresztül névvel.
A probléma a másik géppel van. Nemrég frissítve lett a 8-as a kilences verzióra. Ekkor ezen a gépen a távoli nyomtató eltűnt. A beállítás is automatikusan ki lett véve ezen a gépen a távoli nyomtatás elől. Ha be akarom pipálni a lehetőséget, nem történik semmi. Ha a beállításokban telepíteni akarom a távoli nyomtatás driver-ét, akkor csak ennyit ír ki a program, hogy hiba miatt nem sikerült. Semmi hibakód vagy egyéb, amiből kiindulhatnék. Ezen a kettes számú "kliens" gépen lezúztam az egész programot, mappákat, beállításokat, registry bejegyzést. Újraraktam, de most is ugyan ez a helyzet.Van esetleg valakinek ötlete a hibával kapcsolatban? Vagy valaki találkozott már ilyennel?
Üdv:
spgabor -
fatallerror
addikt
-
Olajka02
aktív tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy kis (gyors) segítség.
Vettem egy Kingston SSDnow V300 240gb-os SSD-t.
A 120-as ocz-t cserélem le (adatlapomon az adatok).
Azt szeretném megkísérelni, hogy a 240-esre caklli-pakkli átmásolom az összes rendszer adatot, hogy így az újratelepítést elkerüljem (ha így nem működik, akkor természetesen nincs más, mint az újrahúzás).A problémám az, hogy mindkét ssd (120, és 240) be van dugva a gépemben, viszont az újat (240gb) csak 100m-nak látja.
Hiába állítom be a merevlemezkezelőbe, hiába törlöm teljesen a Kill Disk-kel (rease all, az ocz-nél ezt kellett csinálni, és utána tökéletesen működött, mert egyébként gyárilag partíciók voltak létrehozva rajta), nem tudok hozzáférni, és továbbra is mint méret 100M-át jelöl.Mit tegyek, hogy lássam a meghajtót és szabadon tudjak rá másolni?
Fontos lenne a gyors segítség, mert ezt ma, most meg kellene oldanom.A válaszokat, segítséget előre is köszi.
Üdv: Olaj
-
spiritex
veterán
válasz Olajka02 #69417 üzenetére
Eleve másolással nem lehet a rendszert átvinni, ehhez klónozó alkalmazás kell, mint a Macrium Reflect Free. Másrészt nem kell előkészíteni a 240GB-os SSD-t, inkább letörölni minden partíciót, hogy partícionálatlan legyen és Macrium-al átklónozni a C-t a 100 megás partícióval együtt.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
-
anonymus89
addikt
Sziasztok ciripel a videokarim tudok vele csinálni valamit? (felvettem diktafonnal)
Vettem aukciós oldalról ma mentem érte a postára, én szívem szerint küldeném vissza egyből.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
-
Dtomka
veterán
Szerintetek mit fejlesszek? SSD vs RAM? SSD-m jelenleg nincs, memóriából 2x2 van jelenleg, és bővíteném 2x8 1600mhz-re?
(#69422) anonymus89
Általában a kondik ciripelnek. Sok mindent nem tudsz vele csinálni, próbaképpen vedd lejjebb az órajelet, esetleg kevesebb feszt állítsál be neki.(#69425) Qru
Azt gondoltam, hogy a memória fontosabb, és játékok, programok jobban profitálnak a +12 GB ramból.[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Van egy radeon 7850em, amivel videót szeretnék konvertálni, a CCC segytségével. Csakhogy, a video konverter nem bukkan elő a CCCben sehogy sem, telepítés alatt sem lehet kiválasztani. Hogy lehetne ezt a problémát megoldani?
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz anonymus89 #69422 üzenetére
Semmit. Áthúz egy tekercsnél az áram. Működés béli gondot nem okoz csak zavaró.
Dtomka: Attól függ, hogy a rendszert akarod gyorsítani vagy a játékokat. Ha hardcore gémer vagy akkor is 8GB ram bőven elég. Add el a 2x2-es kitet vegyél egy 2x4-eset meg mellé egy ssd-t.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz anonymus89 #69429 üzenetére
Nyilván nem reklámozza az eladó. Nekem az előző lapom ciripelt, az se volt egy leányálom szóval tudom miről beszélsz.
Igazából működésbéli gondot nem okoz ezért nem számít hibásnak a termék. Csak zavaró, a vga gyártók se cserélik ilyen miatt a kártyáikat gariban.
Minden (vga is) tekercs ciripel, csak ha rajtuk lévő szigetelés/lakkozás nem zár tökéletesen a tekercs által keltett rezgás az emberi fül/agy számára is érzékelhető tartományba esik.
#nincsbennetarcsi
-
petymeg
addikt
Üdv!
A TV-be dugható, jellemzően Androidos kütyüknek mi a gyűjtőneve? TV Box? Van ezeknek általános fóruma, itt a PH- lapcsalád valamelyikén, ahol utána tudnék érdeklődni, hogy melyik a nekem való?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
anonymus89
addikt
Ebben igazad van és nem vitát szeretnél folytatni de akinek már több mint 400 értékelése van az ne éljen már vissza ilyen dolgokkal. Nekem egy 9600gt-m van ez ügye aktív hűtéses de nem ciripel.
"A termékleírásban mindenképp fel kell tüntetni a termékkel kapcsolatos lényeges információkat, amelyek alapján az érdeklődők teljes képet kaphatnak licit előtt a meghirdetett termékről."
Azon nyomban visszaküldeném a postára csak félek nem fogja átvenni.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
addikt
válasz dfdfdf #69413 üzenetére
Hangbeállítások között kell kiválasztanod hogy a HDMI-n küldje ki a hangot, meg ott a Tulajdonságok között a formátumot, csatornaszámot, stb.
Bár nem vagyok biztos benne, hogy a TV HDMI bemenete jó hangbemenetnek is...Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Intel fan11
őstag
Mi a kulonbseg a d-sub es a display port kozott?
Battletag: hojszi#2983
-
dvdbackuper
őstag
válasz anonymus89 #69433 üzenetére
Én anno egy sapphire x1650pro-t vettem zsír újan, ráadásul passzív volt, vizezni akartam, de úgy ciripelt, h vissza is vittem és hoztam inkább egy x1950pro-t, na az nem ciripelt... Sajnos semmit nem tudsz vele csinálni...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Intel fan11 #69435 üzenetére
Más a tűkiosztás/csatlakozó
Analóg vs Digitális
Egyirányú vs kétirányú kommunikációra képes
csak képet vs képet és hangot is továbbítmod:
Bővebben itt olvashatsz a DP-ről: [link]
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
anonymus89
addikt
válasz dvdbackuper #69436 üzenetére
Nagyon jó, volt 1950 pro-m is de az sem ciripelt.
[ Szerkesztve ]
-
Olajka02
aktív tag
válasz spiritex #69423 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget.
Most sikerült létrehozni egy nagy partíciót, egyben, amire klónozta is a 120gb-ost.
Már csak az lenne a kérdésem, hogy így maradt egy 100M partíció, azzel mit lehet kezdeni, hogy az teljesen eltűnjön?Az eddigi segítséget még egyszer köszi.
-
Olajka02
aktív tag
Szia!
Oké rendben, de engem zavar, hogy eddig 3 ssd-s rendszernél sem jelent meg ez így, ennél meg igen.
Így lesz egy plusz partíció, egy jelöléssel, és lehet hogy összekuszálja a gépen (ha vissza teszem az eredeti gépbe a 120-as helyére) a meghajtó jelöléseket.
Meg sajnos nekem böki egy kicsit a szememet...És tuti, hogy az asszony reflexből oda akar menteni majd mindent.
-
Satyricon
addikt
válasz Potyka03 #69409 üzenetére
Hello
Ezek az Audigyk nagyon kényesek, alig akarnak megszólalni! Tegnap én ugyanígy voltam az aranycsatis Audigy 1-gyel.
Először is töröld le a drivert!Vedd ki a hangkarit, fújogasd meg az alaplapi slotot, és a hangkari érintkezőjét is megtörölheted. Utána be a hangkarit, szedjél le PAX drivert a Hardwareheaven.com-ról. Ha lejött a driver pack, és feltelepítés után sincs hang, akkor belemész a driver mappába, és keresel olyat, hogy drivers.7z, vagy drivers.rar. Ezt kicsomagolod ugyan oda, és úgy indítod a telepítést! Nekem így sikerült életre kelteni tegnap, igaz win7-en.
Írj, ha sikerült.
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
addikt
válasz Olajka02 #69441 üzenetére
Nem ad neki betűjelet, nem kuszál össze semmit (sőt asszem nem is lehet adni neki, talán Windows alól már szándékosan nem is látszik). De azért kell a rendszernek, ne töröld le.
Akkor csinál csak ilyet, ha egy darab partícionálatlan meghajtó van a gépben Win telepítéskor.HollyBoni: Dohány utcai Aquában csodálkoznék ha nem lenne (de inkább csekkold az oldalukon előbb).
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Nem tudja valaki BP-n belváros környékén hol lehet venni 8 pin PCIe adaptert? Eddig csak olyat találtam ami alaplapba megy.
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
Windows 8.1 en hol tudom beállítani azt hogy ha bekapcsolom a gépet akkor ne az asztal jelenjen meg hanem a kezdőképernyő?
Most jött egy frissítés amit feltelepítettem és azóta az asztal jön be, (ja és a beléptetett fiókom mellé került a kikapcsoló gomb is) <--ezt csak azért írtam le hátha van valami jelentősége ennek a frissítésnek. -
Olajka02
aktív tag
Sziasztok!
Megoldódott minden.
Eltűnt magától.
3 ssd volt feltolva a gépben és miután az egyiket (120gb) formatáltam, ez a 100Mb-os partíció magától eltűnt.
Remélem, ha otthon berakom a gépbe, ott sem fog megjelenni.
Köszönöm a jó tanácsokat és észrevételeket mindenkinek.
Sikerült megoldani a dolgot (úgy tűnik).Üdv: Olaj
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest