-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Mitől lehet hogy egyes Youtube videók alatt, illetve néhány gépemen tárolt mp3 zene alatt egyszerűen nincs hang? Amik szólnak (zenék 99%-a), azokkal nincs gond, de egy kettő meg sem mukkan, amióta feltettem a win8.1-et
Korábban win7-nél nem volt semmilyen gondTiszta telepítés volt
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
aizen92
addikt
Pendrive-ra nem enged 9 GB-os fájl átmásolni. Ezt a korlátozást nem lehet valahogy áthidalni? 4.5 gigát még engedett, szerintem a limit 5-6 giga lehet és a felett nem engedi.
Róla lenne szó!"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Cégnél riaszottak az alábbival:
Until further notice it is prohibited to use Internet Explorer for browsing external web pages
Security experts have just discovered a big security issue with Internet Explorer (all versions)
Due to this issue specially prepared websites can inject a program to the user PC and therefore steal the data, or control user's PC remotely. According to this, from now, it's prohibited to use Internet Explorer application for the following purposes:
If you need to browse internet sites, please use alternative browsers like Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera or Safari.
Csak furcsa, hogy sehol nem olvastam ilyesmiről....Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. EGyik kollégámnak van egy Panaszkodik videókamerája. Van hozzá vmi Panasonic HD writer nevű progi, amit eddig csak angolul és németül talált. Kérdés, hogy létezik ebből a progiból magyar nyelvű is? Fontos lenne, mert kicsit hadilábon áll az idegen nyelvekkel.
Köszi előre isWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
3.Aragorn
addikt
Miért csinálja azt a Firefox, hogy az egérmutatót állandóan váltogatja, ha valami fölé viszem? Pl. szöveg fölött, ahol folyamatos kijelölésjelnek kellene lennie, ott egérmutató-kijelölésjel ugrál, ahol mutató kéznek, ott egérmutató-mutató kéz váltakozik... Olyan, mintha töltődne valami, folyamatosan váltakozik az egérmutató és baromi idegesítő!
Az új foxxal jelentkezett a gond, a régi emlékeim szerint mostanában nem csinálta. Korábban már találkoztam ilyen a problémával, de nem emlékszem, mitől lett vége. -
Satyricon
addikt
válasz dvdbackuper #69312 üzenetére
Mert ha jól emlékszem, azt rendelték meg tesómék.
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
_Csaba_
senior tag
válasz dvdbackuper #69314 üzenetére
Home premium a legjobb, esetleg a prof!
-
B.Bzu
újonc
Sziasztok . Azzal a kérdéssel fordulnák hozzátok , hogy egy gép biaosába hogyan tudok belépni windows alól ?Fontos lenne kérlek segítsetek
-
Speeedfire
félisten
A marketworld-be szeretnék elmenni felvenni egy csomagot a google elég hülyén mutatja a címet. Tényleg ott van, vagy csak én nem látom?!
Tóth Kálmán u. 33 A épületFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
VoidXs
nagyúr
válasz Speeedfire #69328 üzenetére
Igen, az egy elég nagy épület, tényleg onnan lehet bemenni. A kérdés viszont még mindig nem szakmai.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
eami
veterán
válasz mouzrr #69330 üzenetére
az a dolga hogy meleg legyen, az adja le a hőt, ha csak 29 fok akkor ne foglalkozz vele. Ellenben nagyobb terhelés alatt gond lehet ha nincs ami kifelé nyomja a meleg levegőt, nem elég csak befelé nyomatni mert megreked a házon belül. Nem véletlenül népszerűek mostanában az alsó tápos házak, mert akkor fent szabadon lehet kifele csapatni a meleg levegő.
winne: mint felhasználó ezt nem tudod megoldani, de amúgy sem lenne sok értelme. A Facebook dolga hogy a próbálkozásokat kiszurje. Lövésem sincs hogy csinálja, de lehet szimplán letiltja az adott IPt egy rövidebb időre ha azt látja, hogy sokat es/vagy feltűnően gyorsan próbálkoznak. A te dolgod hogy olyan jelszavad legyen amit nem tudnak se véletlenszerűen, se akkor ha ismernek téged és célirányosan próbálják kitalálni.
-
Intel fan11
őstag
LG 22MP55HQ monitort szeretnék venni, de ezen nincs DVI csatlakozó csak HDMI! HDMI-n keresztül milyen csatlakoztatni a gépet a monitorhoz? Vagy a D-subon keresztül DVI átalakítóval?
Battletag: hojszi#2983
-
addikt
válasz Intel fan11 #69334 üzenetére
Ugyanolyan, mint DVI-n keresztül, ugyanazt a digitális jelet viszi át.
D-Sub-DVI: brrr... elrontod a jó kis digit jelet. Akkor már inkább DVI-HDMI. Lehet hogy adják is a monitorhoz.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, adott egy notebook vinyó, ami teljesen elszállt.
Két részre volt partíciónálva, elsőn win7, másodikon adatok.Szeretném megmenteni az adatokat legalább.
Külső házba raktam és rákapcsoltam a gépre.
Látja a két partíciót, de nevük nincs, rájuk kattintva formázni szeretné őket.
Easeus partition recovery futott 4 órán keresztül, majd a vinyó sípolni kezdett és a program pedig lefagyott.
Most minitool partition recoveryje fut, de most is furcsa hangokat hallat és megakadt a számláló.Mivel lehetne ebbe vhogy életet lehelni legalább addig, ameddig az adatokat lementeném róla?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
addikt
válasz Intel fan11 #69338 üzenetére
Persze.
Sőt akkor azon egyúttal a hangot is be tudod vinni a monitorba, és arra rádugni a jacket ha éppen úgy akarod.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Zirowe
nagyúr
Annyira nem fontos adatok, engem inkább házi megoldások érdekelnének.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
PapB18
tag
sziasztok van egy ibookom hol tudom megnézni mi van benne ? proci ram ilyenek érdéekelnek
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
mezis
félisten
-
Zirowe
nagyúr
Kösz, úgy néz ki ez most ment le mindent.
-
eami
veterán
válasz mouzrr #69340 üzenetére
na várjunk csak... ez új infó. Az eredeti problémakör a meleg kártya volt és egy extra kérdés hogy ez okozhat e fagyást. Szóval azt mondod, hogy fagyogat a gép?
Egyébként ha tudod ezeket, akkor miért csak befele megy a levegő?
Én továbbra is azt javaslom, hogy legyen normálisan megoldva a levegő keringetése, és ne fogdosd a kártyát menet közben. Majd ha túl melege lesz akkor észreveszed játék közben, hogy akadozik a kép, esetleg furcsán néz ki.
A fagyással kapcsolatban (ha tényleg fagy?) több dolgot is megoszthatnál. Mikor fagy, hogy fagy, stb...
(#69336) GrooveHero: hát hogyne tudnék ha tudok
[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül miért nem jön be ez az oldal nekem se explorer se chrome alatt?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
tikshow
addikt
válasz anonymus89 #69349 üzenetére
Vszeg szerverhiba, nálam se ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest