- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
-
Outlander
addikt
válasz Vakegérke #50750 üzenetére
Ha rászoruló, és kitöltötte a lapot, és megfelelt, akkor ingyenes téma...
Ha nem, akkor ugye pénzes... maga a set top box, bőven van 10 k alatt (bekötése neked, vagy nekem, nem nagy dolog, másnak lehet h kell hozzá "szakember", x csatorna így is lett volna ingyen, mindigtv előfizu nélkül is...
Szaaal, mivel összeget nem írtál, sztem olyan 15 nagyon-nagyon max 20-as kérhettek volna el... de már a 15 is, elég pofátlan... tető antenna, vagy télleg kellett vagy nem, ez ugye hely függő, elméletben elég szépen lefedtél hungarisztánt...Egyszóval... lehet h átverték, mert hungarisztánban vagyunk, mivel már kifizette, így már nem teljesen mindegy?!
Sok mindent nem tudsz tenni....Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Vakegérke
félisten
válasz Outlander #50753 üzenetére
Nem ingyenes, közel van a nyugdíja a 70 ezerhez.
Tény, hogy ha ott vagyunk, egy set top box-ot lazán bekötünk, és ez úgy gondolom, hogy bármelyik fórumtársunkról elmondható.
Ami engem zavar, az az, hogy a szerelési, vagy miféle költség magasabb, mint a készülék ára.
Sztánmámé? Mert bedugták a készüléket a hálózatba, és csatlakoztatták a scart dugóit?Én, mint NEM megrendelő mit tudok tenni, hogy a pénzéhes szerelőket sejhajon rúgassam?
No meg hogy anyám kidobott pénzét visszaszerezzem?Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
agressiv
addikt
válasz bmwfan199410 #50755 üzenetére
Valami ütközik, azon sem lepődnék meg, ha valamit kiszedve, (például VGA-t) működnének rendesen.
Hát még a borz.....
-
Vakegérke
félisten
válasz #65675776 #50756 üzenetére
Kérdésed inkább a szerelőknek szól.
Maradjunk annyiban, hogy egy vénasszonyról könnyű legombolni a lóvét.Elmondtam anyámnak, hogy addig ne fizessen egy vasat se, amíg nem lát változást. Megtette, így csak futhatunk a pénz után.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
pjen
félisten
válasz bmwfan199410 #50755 üzenetére
Másik gépben próbáltad?
-
Centre
tag
sziasztok, RJ45-os csatlakozókat akarok venni egyelőre cat5-höz de úgy, hogy maradjon elég későbbre (konkrétan ha átrendezzük a bútorokat) amikor is cat6-ra cserélem az egész hóbelebancot.
Kérdés: van valami amire oda kell figyelni, ( árnyékoltság?) vagy egy doboz ilyen elég ?
Előre is köszönöm a válaszokat .
-
seederking
őstag
Sziasztok
Valaki dobna egy linket ahonnan win7 64x-hez tudok magyar nyelvi csomagot letölteni?
De ha lehet az "installálós fajtát".Egyszer már találtam valahol de most amit leszedtem rákattintok de nem csinál semmit...Köszönöm
-
Qru
MODERÁTOR
Az mitől van, hogy összeraktam egy AMD-s gépet (A8 5600K, Asrock A75-ös deszka) de nem ad képet a tft?
Az alaplapi analóg csatira rákötöttem a tft és semmi. Gép pörög, de kép nincs (azt se írja, hogy no signal egyszerűen csak be se kapcsol a tft a stand by állapotból). Maga a tft jó mert másik géppel működik.
#nincsbennetarcsi
-
unravel
őstag
-
pjen
félisten
válasz Centre #50774 üzenetére
Szia cat 6 kábelt ott szoktak használni ahol min.300Mhz átvitel kell.Egy lakásban bőven megfelel a 100Mzh ra garantált cat5 jelű utp.Egyébként egy ideig részt vettem a Belden IBDM kábel fejlesztésében amely 1Ghz sebességet vállal 30 év garival,és az is Cat 5 struktúra.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Valaki megtudná nekem mondani, hogy mi az oka annak.. nem tudok telefonról notira Bluetooth -on átküldeni semmit.. elkezdi de (látszólag átmegy 99-100% -ig) azt kiírja a telefon, hogy "nem sikerült a fájl küldése xy-ra , Hiba oka: A kérelem nem kezelhető megfelelően"
Gépről telefonra sem tudok küldeni ! - (2db Telefonnal is próbáltam - Samsung & Sony)
Mitől van ez a jelenség ? (bármikor próbálkozok ezt produkálja !
Korábban perfect átment minden , a gépbe BT 4.0 system van.
Előre köszönöm a segítséget / ötleteket !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Centre
tag
Köszönöm a válaszokat
Rendben de 5-8 év múlva is elég lesz?
(#50775) daa-raaIgen, a meglévő drótokon nincs. Külön papucs(csatlakozó, fej?) kell egy STP shez? Az egyik helységben egymás mellett van a TV, telefon, számítógép, nyomtató szkenner a megfelelő konnektorokkal illete hamarosan router. Ezekre a rövid szakaszokra gondoltam shielded kábeleket.
[ Szerkesztve ]
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Érdeklődnék, hogy géptisztításhoz mennyire lenne vállalható/biztonságos egy párezres mini autós kompresszor + egy 220-as adapter? A 400ml-es sűrített levegő úgy fogy 1-1 átvizsgálásra itthagyott gép esetében, mint a tej vagy a kenyér
Előre is köszi
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
Kcsabi
tag
válasz bmwfan199410 #50747 üzenetére
Eszközkezelőben Jobb klikk rajtuk: eltávolítás.
Egyszerre csak egy eszközt ismertess fel vele, másikat húzd le addig.
Probléma lehet, ha ugyanaz a típus mind a kettő.
Ilyenkor legalább a firmware verziót váltani kell.
Az író hátoldalán a jumpereket ellenőrízd, 1 master, 1 slave legyen.
Daemon tools és hasonló író romboló programokat távolítsd el.[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
válasz Goatman #50780 üzenetére
Semennyire... mert abban nincs nagy "köbméter"... tehát konkrétan fújni nem tudsz vele, mert nincs tartálya.... egyenletesen tudja pumpálva felfújni a kereket, de "kompresszorozni" nem tudsz vele.
Ráadásul a sima 230-as átalakító ki sem szolgálja rendesen, elég nagy az áramfelvétele kisebb 12-16 amperes biztit simán csapkodják, ezek a kis sz@rok...
Amúgy egy palack kb 800 ft, egy ilyen autós semmirevaló kompresszor kb 5k... akárhogy is számolom, [link] pár gép után, visszahozza az árát... én is iélyet használok, 10-en akárhány éve...
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok.Gondom van a YouTube videolejátszóval mert a jobb oldalról eltűnt a filmlista.Nem tudom hogy másnál,másoknál is ugyanez van-e,ha nem akkor mit tehetek hogy a jobb oldalon ismét legyen filmlista.Ja!Ami filmet beírok azt gond nélkül lejátssza.Laci.
Soha többé ...
-
Outlander
addikt
-
hunboy1974
tag
Sziasztok!
Ismét segitséget szeretnék kérni vissza másoltam az outlook leveleket,de a régi levelek és a cim lista se jött vissza ilyenkor mi a teendö?Egyébként az xp is vissza lett rakva,segitsetek légyszi nagyon fontos levelek mail cimek és videok vannak a régi levelim között.
AFFA
-
hunboy1974
tag
Valaki erre,sürgös lenne nagyon
[link]AFFA
-
Apollo_21
addikt
Hali!
Bárkinek upc fiberpowerrel kapcsolatos..infója..arra lévén tekintettel h vajon lefele lehet-e csökkentetni a sávszélt? így megspórolván a durván magasraszökött árakat..avagy újrakötni újrakötik-e csakazért mert te sokkalod...vagy bármi aki esetleg volt hasonló története szivesen venném.
Tudom nemúgy mükszik h azért mert én 15éve vagyok upc-s ezért nekem ingyen adják..csak cinkes h én a 120asért fizetek 11et hameg megköti kis géza akkor csak 6..
vhol honorálni kellene h ottvagy vkinél x-y éve..sztem.Úgyh ha bárki belekezdett hasonlóba upc-vel kapcs..várom az észrevételt.
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Elvagyok
senior tag
Sziasztok!Érdeklődöm hogy az 50783 kérésemre tud-e valaki valami érdemlegeset mondani?Laci.
Soha többé ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest