- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crysis 2011
aktív tag
Sziasztok
Melyik hőpaszta a legjobb amit lehet kapni? -
orion1025
őstag
válasz crysis 2011 #50507 üzenetére
Az MX4-re esküsznek sokan.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
törölt tag
Nincs legjobb.
-
orion1025
őstag
Az még lemaradt, hogy már két éve Arctic Céramique-t használok mindenhova (PC, Xbox, PS, végfok, stb.) és ezzel még nem volt kiszáradás probléma, mint ahogy az MX4-nél lehet olvasgatni néha.Egy Zalman pasztát is lever, árban pedig teljesen baráti, 1 év után is könnyű eltávolítani vagy épp leszedni a hűtőbordát.
-
Impressa
őstag
Itten van egy 2012-es nagy hővezető paszta teszt. Én mostanság MX-4, és Noctua NT-H1 használok a laposokhoz.
[ Szerkesztve ]
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
őstag
válasz Satyricon #50488 üzenetére
Fék+kézifék?
Kemény helyzet lehetett Ennyire megijedtél, vagy csak sok Halálos iramban filmet néztél?
Egyébként, hogy megnyugtassalak, 105-el szoktam menni normál körülmények között külterületen. (Nem megrögzött gyorshajtásvágy vagy ilyesmi. Ennyinél érzem, hogy kényelmes a motornak, előzésnél pont jó, mert ott kezd el megjönni a nyomaték, de a fogyasztás még teljesen optimális.)
A lényeg, hogy többször volt már, hogy belefutottam bokorban bujkáló, drágán dolgozó amatőr fotósokba, de nem kaptam még semmit (eddig).Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
Satyricon
addikt
válasz orion1025 #50508 üzenetére
+1 az MX4-nek, én is olyat használok! - De a házi lekvár se olyan rossz!
szerk.:
razorbenke92: Nem nézek ilyen mesefilmeket! Fateromtól megtanultam, ha este gyorsan megyek lakott területen és szembejön a rendőr, kézifék óvatosan és nem látják, ha a féklámpa világít. Magyarán lassan m1ek és nem fékezek[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
makro
senior tag
Nekem eddig bevált az MX-4, 1,5 év után sem száradt be
-
orion1025
őstag
Van valakinek tapasztalata a gél szerű pasztákról?
-
Satyricon
addikt
válasz Lompos48 #50518 üzenetére
Nem. Mondom ha este szembejön velem a rendőr, nem szoktam féklámpát használni, mert az amúgy világos színű ház falat, vagy útszéli táblát nagyon megvilágítja... Este... Nem nappal És ez a mozdulat bennem maradt a tegnapi "vészhelyzetkor"
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
Lompos48
nagyúr
válasz Satyricon #50520 üzenetére
És gondolod, hogy a fotó részletes elemzésekor a féklámpa visszaverődő, vagy kocsin áttetsző fényét is a bűnlajstromba róják? 50-es táblánál 50-es mért sebesség plusz féklámpa már billenti a "mérleget"? Onnan nem derül ki mióta nyomod a féket. Ez szerintem paranoia.
[ Szerkesztve ]
-
makro
senior tag
Pillanatragasztót azért hiányolom a listáról....
-
macera2
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Az MTV Videotárába szeretnék belépni. A főoldal bejön, a reklám megjelenik, aztán stop. Sehol nem találok regisztrációra, v. előfizetésre való felhívást. Van tippetek, hogy hogy lehetne elérni a felkínált műsorokat?[ Szerkesztve ]
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
anonymus89
addikt
Szép estét!
Egy olyan hülye kérdésem lenen, hogy számít-e egy üvegcsöves biztosítékot melyik oldalával teszem bele a szivargyújtós töltőbe?
Állandóan elszakad benne a szál ha beledugom és megy rá a navi.
A navi gyári töltőjéről van szó amin az áll, hogy 3A kell neki de hiába veszek bele FL250V 3A.Mitől lehet szerintetek?
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
törölt tag
válasz anonymus89 #50529 üzenetére
Mert lehet nem gyors kioldású biztosítékot kellene használni.
-
agressiv
addikt
Vagy amit daa-raa ír, vagy hibás a töltő, okkal ment tönkre először a biztoíték.
Hát még a borz.....
-
anonymus89
addikt
válasz #65675776 #50530 üzenetére
Akkor már lehet az elején rossz volt benne....
Nekem melyikre lenne szükségem normál (N), mérsékelten lassú (M), lassú (T) vagy nagyon lassú (TT) olvadásúra? (wikiztem)Gyalog vagyok nem értek én a lovakhoz.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
TaylorXIII
őstag
válasz macera2 #50528 üzenetére
Hirdetés átugrására rá kell kattintani ami nem éppen kis betűkkel van egyébként odaírva. Ezután viszonylag sokat kell várni, hogy a Silverlight lejátszó csoda betöltsön és lehessen nézni a videót DE ha nem is csinálsz semmit akkor is kb fél perc után elkezdődik a videó automatikusan Tesztelve FF-ben, Chromeban, IE 10 64 bitben.
-
agressiv
addikt
-
pjen
félisten
Szia .Egyből kivágja,be sem kapcsol vagy megy egy darabig?Egyébként az járó motornál kb.40w ,annyi nem nagyon vehet fel egy navi.Az enyém,megnéztem 1A biztiről üzemel.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Mért lehet hogy a telefon semmilyen 3G.hálózatra nem.csatlakozik fel?!
Eddig jó volt, 3napja van ilyen.gondja.... Se.vodas se tmobilos kártyávalA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
pjen
félisten
válasz enginev3.0 #50536 üzenetére
Szi.Biztos Nézted ,de nem lehet véletlen lekapcsoltad a 3G t a beállításoknál?
-
enginev3.0
félisten
-
Simivok
senior tag
Hello!
Van egy: Asus P5VD2-MX, C2D, 1GB, 7600GT, HD160JJ konfig. Erre raktam XP-t. Viszont van egy ismeretlen eszközöm. De nem tudom mi lehet...van hang, nincsen semmi extra a gépben, minden normális. Így eltávolítottam az eszközkezelőben, azonban minden indításnál kiírja, hogy ismeretlen eszköz...
Mit lehetne tenni?
Galaxy S23 256GB Cream
-
Simivok
senior tag
válasz orion1025 #50540 üzenetére
De azt nem értem, ha egyszer eltávolítom azt az eszközt, ami azt se tudom mi, hiszen nem befolyásolja a működést, akkor miért kéri hogy telepítsem minden indításnál?
agressiv: Arra én is gyanakodtam, felraktam, lefutott egy parancssor (egy pillanat volt az egész). Akkor elvileg már nem fogja kérni? Az a baj hogy csak a nap végén tudom újraindítani, akkor kiderül.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 256GB Cream
-
őstag
válasz Simivok #50542 üzenetére
Mert ő nem tudhatja, hogy neked szükséged van e rá.
Ha nem ajánlaná fel, pedig kéne, akkor meg az lenne a baj.
Úgy adhatod a rendszer tudtára, hogy nem kívánod használni, hogy eszközkezelőben letiltod. Ha akkor is ajánlgatja, akkor jöhet a felháborodás.
Mások számára a kondi fáradós, nekem farad-os...
-
Simivok
senior tag
válasz orion1025 #50545 üzenetére
Oké, de ő azt írja a telepítő, hogy frissítés, tehát már rajta van.
Ja és letiltottam, el is távolítottam az eszközt, de még így is felkínálja.
Msconfigban nem lehet ezt a szolgáltatást letiltani?Ja és még egy probléma van.
Teljesen véletlenszerűen elmegy a kép, fekete lesz, kb. 0,5 másodpercig. Kábelek helyükön vannak.[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 256GB Cream
-
macera2
aktív tag
válasz TaylorXIII #50533 üzenetére
Jó volt a tipp, köszönet érte. A viszonylag sok nálam 2-3 percet is jelent. De még mindég kevesebb mint at örökkévalóság. Ez az időtartam valamiféle elvi korlát? Esetleg valamivel le lehetne rövidíteni?
[ Szerkesztve ]
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
pjen
félisten
válasz anonymus89 #50547 üzenetére
Szia.Akkor szerintem a navi bemenetén valami zárlatos,szét kéne szedni,kivenni az aksit,átkötni a helyét,megnézni akkor mit csinál.Haveroméból már egy éve kivettük az aksit direktbe megy a töltőről.
-
Preacher1980
tag
Üdvözlet az Uraknak!
Az lenne a kérdésem, hogy PCI-os hangkártya működne PCIe 2.0 foglalatban?
A válaszokat előre is köszönöm.
ASUS ROG based on AMD!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest