Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sznyunyi

    tag

    Hello!
    1. Írtátok, hogy kijelző leszedése után is tökéletesen üzemelne bármilyen laptop, de 1-2 dolgot akkor felejtsek el. Tehát monitor off, illetve a webcam is, valaki pedig írta, hogy általában a wifi antenna (azt hiszem) is oda van kivezetve. HP DV5 illetve DV6 szériánál ez így van? Magyarán ha pl wifin akarok netezni, akkor usb-be wifi stick amire szükségem lesz ugye? :D
    2. Ahhoz hogy beállítsam a külső kijelzőt, látnom kell, hogy hol jár az egerem stb. Viszont ha leszedem alaplapról a monitort ami törött (így nem sokat látni belőle), így nem érzékeli, hogy a saját monitor kábele be van dugva, és rárakom a külső vga csatlakozóra a külső monitort, akkor lehet hogy alapból azt fogja érzékelni és rááll arra? Vagy vakon kell majd szerencsétlenkednem, hogy kitegyem a külsőre?
    3. Ha laptopban az óra nem megy, mindig a legutóbbi időt mutatja amikor kikapcsoltam, az gondolom azt jelenti, hogy lemerült a cmos elem? A 2032-es kis lapos elem. Szóval ha azt kicserélem, kivételnél valami a biosban vissza fog állítódni alapra vagy vmi más beállítás esetleg változik majd?
    Válaszaitokat előre is köszönöm!!
    Üdv.: Zoli

    Si vis pacem, para bellum!

Új hozzászólás Aktív témák