- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
válasz Rivaul #42667 üzenetére
Most megpróbáltam BIOS-t frisstíeni, hátha megjavul azért, de nem, sőt nem sikerült a BIOS frisítést és nem indul a gép semennyire.
Ezért keresgéltem és ezt az útmutatót követve akartam javítani a BIOS gondot, de a gép nem jut el a POST-ig sem, semmi hang, csak hangosan megy a procihűtő és kész...
-
kjani18
őstag
Egy drivert telepítenék w7 -re, de mindig visszadobja, hogy 64 bites rendszeren nem megy. Van valami ötlet? Valami emulátor, stb...
Olvasd el, benne van a megbízhatóságom is! https://logout.hu/bejegyzes/kjani18/uzletszabalyzatom.html
-
unravel
őstag
válasz daffy1989 #42700 üzenetére
Győződj meg róla, hogy BIOSban engedélyezve van az S3 alvó mód.
Ha parancssorba beírod ezt a sort , akkor kilistázza az eszközöket amelyek képesek felébreszteni a gépet az alvásból: powercfg -devicequery wake_armed
illetve egy csomó más parancs is, ITT.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
csoki46
senior tag
Sziasztok!
Van egy konfigom(i3-2100, Asrock B75-Pro3,8 giga ram, 160 HDD..) eddig videókártya nélkül használtam. Ma vettem egy Gigabyte 6850 VGA-t,pedugtam a PCI csatiba, adtam neki áramot a 8 pines csatin. Indítás után nincs képa monitor annyit ír ki, hogy pleas check signal cable. VGA kábellel van csatlakoztatva a kártyán pedig DVI-I-ről van átalakítva. Mi lehet a baj? Win7 64-bitet használok.
Előre is köszi a válaszokat! -
MaxxDamage
félisten
válasz BénaNyurga #42699 üzenetére
Még szerencse, hogy megvan a gyári cooler + borda hozzá
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Gergő170
aktív tag
Sziasztok az tegnap említett gépet megcsináltam valahogy azt én sem tudom hogy hogyan...
De viszont telepítésnél ott állt meg hogy asztal előkészítése .... semmit nem csinál csak villog és mintha a felbontást állítana egész este eszt csinálta van erre valami megoldás ???
Válaszotok előre is köszi
-
sznyunyi
tag
Sziasztok!
Tegnap raktam újra egy winfos xp-t egy régi hulladék gépen, de a lényeg, hogy üzemel. Egy darabig ment minden oldal, aztán egyszer csak pont ez az oldal a hardverapro.hu, amit naponta vagy 76,3-szor megnézek percenként nem tölt be. 503-as szerviz hibakódot ír, de nem csak a mozillában hanem chromeban is. Érdekesség, hogy a lakásban lévő másik gépen (win7) töretlenül fut az oldal.
Mi lehet a probléma?
A válaszokat és ötleteket előre is köszönöm!
Üdv.: ZoliSi vis pacem, para bellum!
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz MaxxDamage #42711 üzenetére
na az még a legjobb eset Nem is értem miért nem a gyárival próbáltad ?
-
sznyunyi
tag
válasz Rivaul #42715 üzenetére
Az oké, hogy a gép szerint az oldalt frissítik meg szervizelik és egyebek, na de akkor hogy tud bejönni egy másik gépen minden további anélkül ugyan abban a lakásban meg úgy egyáltalán. Mit tudok tenni az xp-s gépen, hogy elinduljon?
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum!
-
Apollo_21
addikt
válasz sznyunyi #42717 üzenetére
Engem 3. napja dobál..és a vicc h mindíg munkaidő utáni ph-s tevékenységnél jön elö
Gondoltam is h vki hekkelget h direkt velem b..on ki Valaki szakosodott esetleg
Viccet félretéve ezen NE rágódj...nem a gépekkel a baj....az oldal bénázik ennyit.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
seederking
őstag
Sziasztok
Van olyan fórum az oldalon hogy milyen laptopot vegyek vagy hasonló?
Köszi
Egyébként használtan vennék de garisat 50-80 ezerért.
Van tippetek? -
PapB18
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy kiengesztelésből kaptam egy
Soltek SL-M4408L-VD6T GeForce4 MX440-8X 64MB DDR SDRAM AGP-s videokarit legalább is ezt írta a gyerek hogy ez az de mikor belerakom a gépbe apáméba akkor azt írja ki hogy 32mb ez most akkor mi ?
nem tudtam le venni a hűtőt mert úgy rá van ragadva és feszegetni meg nem akartam...http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Rivaul
addikt
válasz sznyunyi #42717 üzenetére
Lehet hogy az xp érzékenyebb erre de ezt a hibakódot kapja mindenki napok óta. Ha más oldal bejön rendesen akkor baj nincs. Hogy mit tudnál vele kezdeni azt sajna nem tudom
csoki46
Jól van beállítva. Sajna passz.
Náluk még rákérdezhetnél.Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
MaxxDamage
félisten
válasz BénaNyurga #42714 üzenetére
A Turbo jobban mutat
Most vegyek 5k -ér egy másikat?
(dehogy...)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
PapB18
tag
válasz Outlander #42723 üzenetére
nem az hanem cseréltünk valamit valamira és amit kaptam az nem volt jó de nem nagy érték így mondta hogy esetleg tudna adni egy ilyet így mondtam neki hogy ez jó lesz annyira nem érdekelt de így 2 hónap után írtam neki szóval még így is jó fej volt és feladta postán meg minden !!
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz MaxxDamage #42724 üzenetére
Részvétem Én se vennék...
-
Rivaul
addikt
válasz seederking #42720 üzenetére
PapB18
Valószínű 32-es de egy ilyen régi kártyánál már elfelejthette mekkora. A hűtőt ne feszegesd mert az a paszta már inkább ragasztó s lábastól jön ki a chip.lyzzard
Az is igaz[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
-
Csabi04
tag
A Chrome miért nem nyitja meg a PH-t?
-
Spet
addikt
-
MaxxDamage
félisten
Az minek tudható be, ha egy Asus CUV4X-D lapba (PIII-s370) a 2db prociból elsőnek a hőmérséklete normális 26-30c , a másodikén talán még 1 percen belül se (kb. 30-45sec) 100c fölött van és rendszer (WinXP Prof.) töltés közbe kiírja kék képernyőn, hogy rendszer hibásodást észlelt , indítsam ujra a PC-s
A CPU-nak annyi a baja, hogy a fém-lapka levált róla, de ez még nem befolyásolja ezt a hibát (a hütő ugy van felrakva, hogy a lapka a helyén van, annyi különbséggel.. mikor leveszem a hütést akkor lejön (pasztával ráragad a hütő-bordára))
Am. a 2db CPU-n közel 6000rpm -es s370 hütés van ......
Max annyit tehetek, hogy felcserélem a 2db SL6BY CPU-t és kiderül, hogy CPU a ludas vagy a foglalat (alaplap) , de a lapkaleválás nemtudom milyen hibát eredményezhet (ezt)
Majd elfelejtettem !
A CUV4X-D lap az nem támogatja az 1.4GHz PIII CPU-t , de ez a 2db CPU "Moddingolt" külföldről származik és eddig gond nélkül futott mind2. Régebben sokat használtam minden gond nélkül (24h torrent pl.)L
-
agressiv
addikt
Tisztelt fórumtársak.
Mivel a nokiám pocsojában landolt egy samusung GT-S5230-at kell használjak, ami olyan betegségben szenved, hogy elállítódik, vagy kalibrálódik az érintőizéje, ezzel lehetetlenné téve a használatát, de olykor észheztér. Kérdésem, hogy ez hardveres, vagy szoftveres hiba?
Hát még a borz.....
-
agressiv
addikt
válasz Outlander #42741 üzenetére
Nem tudom megcsinálni, mert nincs kábelem, a resethez pedig kéne a taperolós izé, de a menübe nem tudok belépni, mert az aljára nem lehet taperolni és ott van a menü....
Mindíg is gyűlöltem az érintőkijelzőt a világ legnagyobb fasságának tartom, de most tényleg elegem van belőle....
Hát még a borz.....
-
Kityeszto
tag
hellosztok nem találtam erre a kérdésre a megfelelő topikot hát itt kérdezem a sata csatirol kábelröl lenne szo azt tudom hogy van 1 2 és 3 sata
első kérdés van e külömbség köztük a sebesség átvitelen keresztül?????
a csati az ugyan az???
sima sata 1 be jo az összes sata 1 2 3 kábel??Egyszer egy számítógép megvert sakkban - de aztán alulmaradt kick-boxban
-
Rivaul
addikt
válasz Kityeszto #42745 üzenetére
Sebességre nincs különbség.
Kityeszto
A port adatátvitelében van de a kábel az 7 eres. Ez nem olyan hogy nagyobb vízhez nagyobb csatorna kell Ha jól tudom csak a csatlakozó mechanizmus a más. Sata 3-nál már nem helyéről kiesős a kábel.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
BénaNyurga
aktív tag
Sziasztok
Ajánljatok nekem valami 12-es ventilátort ! (Házhűtésre)
Követelmények : Legyen kussban de még annál is legyen halkabb!
Jó minőségű legyen és ne menjen szét 3 nap alatt! Azt hiszem nem hagytam ki semmit!
Noctua esetleg ?? De ha van jobb ötlet szívesen fogadok mindent![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.