Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Dzsekó #135905 üzenetére

    Nem világos ennek a "2015-ös windows 10 felrakása, és az magától befrissíti a drivereket neten keresztül." mégis mi értelme van, amikor az már rég nem támogatott, másrészt az újabb Windows 10-verziók is nyilván tartalmaznak inbox drivereket + a Windows Update is alapesetben automatikusan letölti és telepíti a szükséges eszközillesztőket és nem feltétlen manuálisan kell mindegyik drivert "összevadászni". :F
    A "ha frissül a windows 10, akkor eltűnnek ezek a driverek" ilyen formában megint nem feltétlen helytálló, max. amihez talál a Windows Update újabb / jobb drivert. Aztán az "Abban még le lehet tiltani a windows frissítést, amit le is kell" sem világos, amikor eleve külön letiltható a driverek automatikus frissítése / telepítése az újabb verzióknál - azoknál inkább - is és nyilván nem kell magát a Windows Update szolgáltatást teljesen - ami amúgy sem javasolt - , meg csak emiatt nyilván felesleges a 1507 / 1511 EOL verziót telepíteni pl. az aktuális 21H2 helyett.
    A telepítsünk régebbi Windows 10-verziót az aktuális (21H2) helyett, majd a régit upgrade-eljük az újabbra mutatványnak max. akkor lehet értelme, ha pl. egy régi vagy inkább muzeális PC-n esetleg hibával leállna clean install / in-place upgrade esetén az újabb verzió telepítője, egyéb esetben viszont nem sok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák