Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rokababa

    csendes tag

    Sziasztok!:)

    Hát,remélem, itt elfér a kérdés. Igazság szerint elméleti, de ha valaki elmagyarázná nekem, annak nagyon örülnék.

    Ma reggel Anyukámra várakoztam a Déli pályaudvaron. Gondoltam, megnézem a Neptunt, emaileket, stb, és volt egy olyan Wi-fi hálózat-Free Wifi teszt névvel- amelynél a ,,Bejelentkezés a hálózatba" résznél feldobta, hogy bejelentkezés Facebook-kal, vagy Google-lel, nem emlékszem, melyik volt a kettő közül...Nem lett valami erős a jel, úgyhogy gondoltam, inkább fellépek egy másikra, úgyhogy kikerestem egy olyat, aminek jobb volt, és oda léptem fel.

    Igen ám, de elmentem egy újságért, és addig zároltam a képernyőt, amivel a Wi-fi kapcsolat is megszakadt. Mikor újra elővettem, láttam, hogy a Free-Wifi teszt-re csatlakozott a telefonom, de ezt csak úgy vettem észre,hogy egy új lapot nyitottam meg a böngészőben-a Facebookot szerettem volna megnyitni-, és azt írta, hogy: ,,Az Ön wi-fi kapcsolata nem biztonságos, a támadók megpróbálhatják ellopni az adatait, jelszavát, stb..." De én biztos nem nyomtam rá arra,hogy erre a Free-wifi-re bejelentkezem!

    A kérdésem az lenne,hogy ha már rég be voltam jelentkezve arra a közösségi oldalra, amit új lapban meg akartam nyitni, akkor annak az adatait, jelszavát nem lehetett volna ellopni, ugye? Tehát nem akkor akartam ezeket beírni.

    Illetve ha véletlen bejelentkeztem volna mégis erre a wifi-re-de nem tettem-, amire ugye Facebook-kal vagy Google-lel kell,nem tudom, melyik, nem emlékszem, akkor elméleti síkon a fiók adatait el tudták volna lopni akkor is, ha az ember ezen fiókjaiba már be van jelentkezve, és nem akkor pötyögi be a jelszót/email címet?

    Off topic-módba helyezem a kérdést, elnézést, ha nagyon bugyuta, de érdekel a dolog! Köszönöm szépen, ha valaki segít elmagyarázni! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák