Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz Satyricon #48790 üzenetére
tápot úgy indítod magában, hogy a fő kábelkötegből (amit az alaplapba dugsz, 20 vagy 24 vezeték) kikeresed a zöldet, és pl egy vezetékdarab segítségével összezárod akármelyik feketével (föld)
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz Pulsar #48805 üzenetére
jah, igen ezt elfelejtettem, hogy a táp csak addig megy, amíg a zöld össze van zárva a földdel... ezért érdemes valamilyen vezetéket használni (sima villanyvezeték pl tökéletes, kellően vastag és merev)
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Satyricon
addikt
válasz Pulsar #48805 üzenetére
Értettem, köszönöm a segítségeteket!
Úgy látom ebben a topicban csakis hozzáértő, és segítőkész emberek vannak!!! Gr. Respect! És jóéjt mindenkinekAmúgy igen, ezaz a venti, ami neked is volt sztem. 88 GTS/GTX, és Ultrákon található meg.
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
adyh
tag
Hali!
Az lenne a problémám, hogy pár képet tikosítottam az EncryptOnClick nevezetü progival már jó ideje. És most meg nem fogadja el a jelszót (pedig szinte teljesen biztos vagyok benne). Lényeg: ki lehet bontani őket onnan valahogy ?
köszi"Az akaraterő megteremti az utat"
-
gixxer-tomee
aktív tag
Hali! Lenne egy problémám a gépemmel, és mivel se a káromkodás se a ráolvasás nem használ, gondoltam itt érdeklődöm meg. Naszóval.
Van egy olyan gond, hogy a gép néha fogja magát és beakad. Ez persze nem jár vinyó darálással, sem a proci 100% on járásával. Teszi ezt olyankor, mikor mondjuk kitömörítek valamit, másolok, vagy filmet nézek. Itt nem HD ra kell gondolni, hanem sima xvid-re.
Tehát megy a film, és egyszercsak megakad. Vár egy keveset majd lejátszik 1 mp-et. Utána újra csinálja. Ezt ismétli perceken keresztül. Van hogy kigyógyul belőle, van hogy nem.
Általában meg kell állítanom, és várnom kell egy csomó ideig. Van mikor a TotalCommander le is fagy. Ma pl a winamp is megakadt. Régebben akármit csináltam a gépen, a winamp sose állt meg, ez az első alkalom.
Akkor is csinálja ha vadi zsír windows van fenn. Erre is gondoltam.
Nem tudom ez összefügg-e egy másik problémával. Pl azt játsza hogy a tv kártyát hol felismeri hol nem. Hol fel lehet telepíteni, és tetszik neki a driver, hol meg azt mondja ez neki nem driver.
Ide kapcsolódhat még egy probléma. Amikor bekapcsolom a gépet, olyat játszik, hogy eljut a RAM ig, de aztán megáll. A meghajtókat mintha nem akarná felismerni. Van mikor 10x is egymás után. Vár pár mp-et és újraindul. Olyankor a windowst is nehezen tölti be. Van mikor viszont elsőre megy. És akkor a win is mintha gyorsabban indulna.
Nem tudom lehet köze hozzá, hogy nemrég lett berakva egy 1.5tb os wd vinyó és egy 3850-es agp-s vga.Haverom szerint az alaplap is lehet ludas, de én nem vágom a témát. Ha valaki esetleg kihámozza a leírásomból a lényeget, és tudja mi lehet kérem ossza meg velem.
Köszönöm!
tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe
-
veterán
válasz gixxer-tomee #48811 üzenetére
hát eléggé alaplap gyanús, mivel az összes hibának van köze hozzá.
Esetleg memtestet futtattál mát rajta? Főleg olyankor lenne jó, amikor "kiakad" a gép.Nem hiszem, hogy lenne köze a vga-hoz vagy a hdd-hez. Egyébként még nem voltak ezek benne jó volt? Ha igen azt megpróbálhatnád, hogy pl kiveszed az új hdd-t, de a vga-ból hagyod az újat, majd fordítva.
-
veterán
válasz gixxer-tomee #48813 üzenetére
igen, énis azt mondom, hogy a lap a gyanús. De előtte nem csinált ilyet?
-
domyCz
csendes tag
Valaki tudna segiteni, hogy pl. lehet olyan hogy a hálózati lanom sérült és e miatt akad a netem vagy valami ilyesmi? mitha lasu lenne vagy nem tudom.
-
veterán
válasz gixxer-tomee #48816 üzenetére
akkor pláne
én 99,99%-ra ki merem jelenteni, hogy lapos.Milyen tápod van?
domyCz: Mit értesz az alatt, hogy "a hálózati lanom sérült"
[ Szerkesztve ]
-
-
devpernull
tag
válasz gixxer-tomee #48811 üzenetére
Volt egy olyan AGP-s videokártyám, aminek a hátlapi fém rögzítőfüle egy kicsit hosszabb volt a kelleténél. Ezért ha rendesen becsavaroztam a helyére, akkor egy kicsit kiemelkedett a slotból és ugyanilyen rejtélyes hibákat okozott. Nagyon nehezen jöttem rá, hogy ez a gondja, de utána leszereltem róla a fémlapot, így évekig hiba nélkül működött, csak vigyázni kellett, hogy ki ne rántsam a kártyát a monitor kábelével. A leírt hiba biztosan hardveres lesz, még a tápra tudnék tippelni, ha előtte jóval gyengébb VGA volt a gépben.
-
FRENK1988
veterán
Mennyibe kerül most újranyomtatni egy rendszámtáblát?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Nemrég telepítettem Ubuntut, és tökjól belőttem az evolution levelezőt, sok év utána végre rendbe raktam a leveleimet, csomó spamet kitöröltem, a fontosabb leveleket bejelöltem pirossal, és az össze olvasatlant olvasottra pipáltam, hogy ezentúl tudjam mikor jött valóban új levelem.
A lényeg, hogy egyéb okok miatt sajnos újra XP-t kényszerülök telepíteni a gépemre, de szeretném ha a levelezésem valamilyen formában megmaradna esetleg lehet backup-ot csinálni ami kompatibilis pl. Firefox vagy más xp-s levelezőprogrammal.?
Üdv,
Misi -
mokus1
addikt
Lenne egy kérdésem.Garanciában elvittem a hangfalam az Ip*n-hoz és elvileg 30 napon belül javítják/cserélik.Mi történik ha túl mennek a 30 napon?Sehol nem találtam erre választ.
-
FRENK1988
veterán
válasz kételkedem #48826 üzenetére
És ha nekem csak az első rendszámtábla kell?
-
Tompo92
senior tag
Halo
Cooler master Hyper TX2-esen mekkora venit van? pontosan?
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz zoo8800 #48744 üzenetére
Az is lehet, hogy nem támogatja a program a DVD-olvasódat.
Egyébként Windows 7 alatt még nem próbáltam, XP alatt nálam működött.
Nekem most másik ilyen jellegű program nem jut eszembe, ami elég sok eszközt támogat, de biztos van ilyen.
Esetleg próbáld meg megkérdezni a "Probléma a DVD/CD íróval" topicban, hátha ott tudnak javasolni neked valamit!
Végső esetben a "Milyen DVD-írót vegyek?" topicban is megkérdezheted OFF-ként, az elég látogatott topic.Sk8erPeter
-
ToBeY
nagyúr
Beadtam gariba a lapom és most írtak lehet értemenni.A szervíz lapon rajta van hogy bevizsgálási díjat (vagy valami hasonló) számítanak fel (CHS nagyker) kb mennyi lóvét vigyek magammal?
[ Szerkesztve ]
-
8nemesis8
veterán
-
FRENK1988
veterán
válasz kételkedem #48833 üzenetére
Késsé meggyűrődött és szerintem már nem mutatna olyan szépen ha kikalapálnám.
-
-
Zoli1222
addikt
válasz Sk8erPeter #48842 üzenetére
Jól mondta. A venti nagyságáról volt szó. És a te linked alapján állapította meg, h mekkora.
Melyik notebook lett végül?
[ Szerkesztve ]
-
turkf
csendes tag
Sziasztok!
Van egy régi P2-es laptopom(466MHz) A gondom az vele, hogy a videók mindíg beszaggatnak a proci miatt. Anno sokkal kissebb gépeken lehetett fimet nézni? Miért nem akar összejönni most? Rossz a codec, vagy mi lehet a baj?
-
-
-
fastleslie
senior tag
Az sem mindegy, milyen tömörítésű a videó! Ha szaggat, mindenképpen a gép gyenge hozzá. Lehet trüközni, háttérben futó programokat kiiktatni, hogy 100% csak a videolejátszást támogassa a proci. De lehet egy lassabb vinyó is a háttérben, mint ok.
Én is ugyanazokat a lejátszókat javaslom, de portable (hordozható) verzióban. Oprendszer maradhat! memória remélem min. 128 MB! de 256MB vagy több erősen ajánlott![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz moha21 #48847 üzenetére
Egy VGA erősségét nem a rajta levő memória mennyisége határozza meg alapvetően. Egy 1MiB-os és egy 4MiB-os VirgeDX teljesítményben lényegében azonos. Egy 4MiB-os Riva 128 viszont "némileg" erősebb. (vö 16MiB Riva TNT vs 32MiB Riva TNT2 M64. Előbbi erősebb.)
Zoli1222: Igen, hülyeséget mondasz. A video támogatás nem a processzor dolga. Az csak futtatja a szükséges dekódert. A dekódolást leginkább a VGA gyorsította már akkor és korábban is.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Red Dead Redemption PC teszt
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- New Game Blitz - 2024
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- LED világítás a lakásban
- HP notebook topic
- Jogász topic
- További aktív témák...
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest