Aktív témák
-
Hunter2
addikt
milyen szoftverrel tudom leszabályozni az alaplapra kötött PWM-es ventiket?
-
Dany007
veterán
Hogy lehet egy egeret tesztelni? Van rá valami bevált módszer?
Csak mert sz.tem elég szubjektív a dolog, kinek mennyire kényelmes, kinek hogy jön be stb...
De mivel ma megjött az új egerem, és számomra elég durva ezért kedvem lett egy kis cikkhez, de fogalmam sincs, hogy lenne érdemes 'tesztelni'. Azon kívül meg max azt az infot tudom leírni, amit bárki megtud a gyártó oldalán, esetleg egy kis plusz tapasztalat. Ami 1-2 nap alatt nem nagyon lehet szal nemtom Hátha lesz ötlet. -
Tomate
veterán
válasz Dany007 #48402 üzenetére
Hát egyszerűen. Használd egy darabig majd írd le a számodra pozitív és negatív tulajdonságait. Mi tetszik, miben csalódtál. Milyen játékhoz érdemes, hogy működnek a gombok(funkciók) esetleg milyen a szoftver hozzá? Anyaghasználat, felépítés, kábel, stb stb... Persze ezeknek egy része szubjektív lesz, de azért viszonylag iránymutató.
Hunter2: Én biosbol szoktam. Az a biztos.
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Sziasztok
A régi merevlemezekbe IDE kábel ATA 33, füllel <== kábel való? köszi !! -
Csokibácsi
tag
Üdv!
Lenne egy kis problémám.
Vettem egy új egeret mégpedig egy Gigabyte M6880-t.
[link]
Minden szép jó amíg el nem kezdtem mw2-ni.
Néha néha gondol egyet és átvált 800-dpiről 1600-ra és nem tudom miért.
Ha csak simán netezek vagy más játékkal játszom(Wow) nem változik a dpi.
Ha valaki járt már így vagy esetleg tudna javasolni vmi esetleges megoldást azt megköszönném.
Csokiintel c2d e8300,cm hyper tx2,his 4850 iceq4,2*2gb geil black dragon 800mhz cl5 ,gigabyte ep35-ds3,thermaltake tr2-550w,samsung 320gb,samsung 2053bw
-
RootRulez
félisten
Sziasztok a következő érdekelne:
Melyik a jobb proci?
- Intel Pentium III 1000MHz
- Intel Celeron 1200MHzEgyiknek az órajele a magasabb a másiknak pedig az FSB-je, ha jól tudom. De gondolom még másban is különböznek, remélem nemsoká fel leszek világosítva
═════════════════════════════════════════
-
veterán
válasz Sk8erPeter #48410 üzenetére
vagyis a gyártási határértéket meghaladó hibákat tartalmazó chip-ek amik még működnek... ha jól tudom.
-
mtibi00
tag
Ezt mitől írja ki mindig a gép amikor betölt?
Sokkal lasabb lett a gép mióta ez bejön mindigValaki help!!!
Chelsea Football Club
-
Opa
tag
válasz fastleslie #48374 üzenetére
Köszi...
Szóval nem lehet kapni hozzá? És esetleg más használt termék usb-s receivere? Vagy az még nem elég, hogy a másik is 2,4ghz-en üzemel? -
RootRulez
félisten
Igen, csak annyira istenítve vannak ezek a tua magos cerkák, vagy csak a tuningjuk miatt, egy 1400-ra húzott tua cerka is gyengébb, mint az 1000-es PIII?
═════════════════════════════════════════
-
Khelben
nagyúr
Üdv!
Hogy lehet wifi hotspotot csinálni a notebookomból, ha sem a Virtual Router, sem a ConnectifyMe nem támogatja a chipsetet? (Intel Wifi Link 5100) Milyen program létezik még erre, amivel érdemes próbát tenni?
-
poffsoft
veterán
válasz RootRulez #48407 üzenetére
A magasabb órajelű a jobb, ha nem szintetikus tesztekre akarod csak használni
A Celeronok jobban tűrik a húzást, kérdés, hogy mik a lehetőségeid, terveid.===========================================================
Lenne egy nagy problémám:
[link][ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
Hello!
Még sosem nem csináltam ilyet abszolút foggalmam sincs, hogy hogyan működik de szeretném beállítani ubuntun a levelező klienst.
XY@vipmail.hu az eamil címem.
Kigoogleztam, ezeket az infokat, csak nem tudom hova kell melyiket írni.
UPC netünk van:
pop (kimenő) szerver: pop.chello.hu
smtp (bejövő) szerver: mail.chello.huPOP3 szerver: pop3.vipmail.hu
IMAP szerver: imap.vipmail.huBeállításoknál a következőket kell kitöltenem.
Levelek fogadása
Kiszolgáló típusa: ? (alapból ez "IMAP".)
kiszolgáló: ?
felhasználónév: ?Levél küldése
Kiszolgáló típusa: ? (alapból ez "SMTP".)
kiszolgáló: ?Azért nem értem, hogy mi van mert a upc-nél pont fordítva van írva, ott a bejövő az smtp. Azon túl meg a maradék infókat, hogy pl. az indamail POP3 azokat nem tudom hova kéne beírnom...
Igazából most értelemszerűen kitöltöttem a dolgokat, kész lett a fiók, de küldtem magamnak eamilt és a kliensben amit használok nem jelent meg levél. Meg jó lenne ha lehetne az indamailből importálni az eddigi ki/be menő leveleimet.Előre is köszi, ha valaki veszi a fáradságot, és segít
Üdv.:
Misi -
Anubis_9
őstag
Sziasztok!
Jelenleg a kis Socket370-es letöltőgépemben van egy ALI-s USB 2.0-s PCI kártya, de sokszor megszakad a kapcsolat a rá kötött vinyóval. Azt hallottam, az ALI chipset elég gagyi. Mit vegyek helyette? VIA-sat, vagy NEC-eset? Melyik a legmegbízhatóbb?
Köszi!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Ribi
nagyúr
Hello,
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy hogyan lehet a windowst rávenni, hogy egy USB winyót removable mediaként ismerjen fel és ne külső winyóként.
Egy program nem ugyanúgy kezeli a pendriveot és a külső vinyót ami nekem nemjó.
Ezen valahogy lehet változtatni? Úgy érzekelje a külső winyót mint egy pendriveot? -
Egon
nagyúr
válasz Anubis_9 #48421 üzenetére
Pontosan milyen gép,milyen proci és lap?
Socket370 emlékeim szerint Intel procikhoz való, ergo kézenfekvő Intel chipsetes lapot választani (Asus esetleg Abit márkájút ajánlok, bár utóbbival lehetnek kondigondok). NEC chipsetről még nem hallottam Socket370-es laphoz.
Ha megmondod a proci típusát, ajánlok konkrét lapokat (előre szólok: nem lesz egyszerű külön alaplapot venni, lehet hogy csak procival együtt kapsz)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Anubis_9
őstag
ASUS TUV4X alaplap. Intel Processor 750 MHz. 512 MB PC100 SDRAM.
(Azt hiszem, félreértettél: nem másik alaplapot szeretnék venni, hanem egy nem ALI chipsetes USB 2.0 kártyát, csak nem tudom van-e olyan megbízható a VIA-s chipsetes kártya, mint a NEC-es)
[ Szerkesztve ]
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Egon
nagyúr
válasz Anubis_9 #48424 üzenetére
Értem. A lehetséges lapok listája:
Slot1-FCPGA átalakítóval használhatsz egy jó pár népszerű BX chipsetes lapot, a teljesség igénye nélkül:
Abit BH6, BX6 (ebből jobb a rev.2), BF6, stb. Asus P2B, P3B stb.
Átalakító nélkül i815 EP chipsetes lapot javallok, ebből a legjobb választás az Asus CUSL2, vagy a CUSL2-C. Abit S szériás lappal is lehet próbálkozni. Ezeknél a 815-ös lapoknál jelenkezik egy limit a memória terén: max. 512 MB RAM-ot tudnak kezelni. De gondolom ez nem probléma.
Általánosságban elmondható, hogy legjobban Intel chipsettel jársz: tutira kizárva mindenféle kompatibilitási probléma.Szerk.: akkor félreértettelek. USB kártyák tekintetében csak annyit tudok hogy a NEC jó választás. VIA-t nem kedvelem, de attól még beválhat...
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
f.szabo
tag
Üdv, a nyomtatóm Epson stylus DX4400 és az egyik patront nem ismeri fel, pontosabban látja, hogy benne van azt is látja, hogy tele van de piros karikában fehér ixel jelzi hogy gond van vele, patron csere nem oldotta meg a hibát, aki már találkozott hasonló esettel segítsen köszi
"Boldog ember az aki féli az Urat"
-
Motion_Blur
félisten
Üdv!
Minolta C250-es géphez keresek karakterkészletet.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
viperabácsi
addikt
hali.
segitsetek légyszi egy kérdésben:gigabyte ep45 ds4 alaplap E8400 akonfig.
Bootolás után apower led szakaszosan világit aHDD led müködik rendesen.
Mi lehet az oka OP-rendszer:win7x64 bit.
nem értem mért villog a power led ütemesen 5 másodpercig világit aztán szünet
légyszi sürgösAz Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
MrPG8
aktív tag
válasz viperabácsi #48429 üzenetére
Van valami gondod is vele, vagy csak zavar?
Az alaplapi led világít vagy pedig ami a házon van? Nem lehet hogy fordítva van bekötve? -
X@b3e
addikt
Újrahúztam egy gépen az xp-t, és a docu&settings könyvtárban nem enged be a régi felhasználó mappájába.
Hogy tudom ezt unlockolni? Csökkentett mód / rendszergazdaként beenged, vagy más trükk kell?... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
viperabácsi
addikt
-
moha21
veterán
válasz viperabácsi #48433 üzenetére
hova van beültetve a led? nem melegszik?
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
moha21
veterán
válasz viperabácsi #48435 üzenetére
ha van rá lehetőséged értelemszerűen próbáld ki másikkal, azonban az sem mindegy milyen szinű és fényerősségű a led, ill a fa rossz hővezető ezért azon kívül próbáld ki.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
rwin5
őstag
Sziasztok!
Most vettem egy mp3 lejátszót haveroméknál kipróbáltuk ott működik most rácsatlakoztattam az én gépemre és az mp3 jelzi is h létrejött a kapcsolat de a számítógépemen semmi sem történik még annyit sem ad ki, h az eszközt nem tudja felismerni. Sima pendrivet pedig beolvas a gép aki tud, segítsen köszi!!
-
psyho777
tag
nem volt hozzá telepitő cd?? lehet hogy kéne neki valami driver.. ha ugyanazon a porton ismeri a többi usbt akk vagy a pendriveod szivat vagy az oprendszered hülyült be..
vagy ha esetleg régebbi linux redndszered van amit kétlek, akkor az eszköszt csatlakoztatás után mountolni kell!!
[ Szerkesztve ]
Nemtudok helyesen irni, kéretik mindenkitől ne szivasson ezzel!!! BRUTAL NUTRITION ...,,The easy day was yesterday˝... || pls válaszolni a pm-ekre ...||
-
vlcsko82
senior tag
Hy all.Haverom panaszkodik,hogy az egyik pillanatba van net kb.1óra múlva nincs,de a szolgáltatóval semmi gond mert laptopon van net Szerintem driver gond.Kinek mi a véleménye?Ja integrált hálókártyája van.
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
mtibi00
tag
Ezt miért írja ki mindig a gép?
Múltkor újraindult a gép és azóta mindig kiírja az xp betöltésekor ezt Lassabb is lett a gép mint volt hogyan lehetne ezt megoldani? Valaki HELP
Chelsea Football Club
-
daninet
veterán
Üdv!
Néha, ha video megosztókat nézek, egy idő után visszhangos lesz a hang, de úgy mintha egy bödönbe beszélne valaki (vagy a videó bekapja a szallagot) ilyenkor újra kell indítanom a gépet. FFdshow van a gépen, nyilván valami driver gond, de mi? Nem értek az ffdshow-hoz, elvesztem a beállításoban.
HELP!Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
szergej
tag
Helló !
Sztem csináltam egy jó nagy marhaságot ...
Itthoni gépemet hébe-hóba használom csak és be akartam állitani a power managementbe 2 profilt, hogy a monitort az egyik profilban 1 perc után lője le, a másikban meg 15 perc múlva.Mindegy is, csak meg akartam csinálni, hogy a taskbarrol 2 közül lehessen választani és kész. csak kitöröltem az összeset, hogy csináljak két újat.
Aztán jól beoptam, mert most "üres az összes rubrika" és nem lehet létrehozni új profilt meg semmi.Amit meg megjgyzett, az persze az 1perc után "standby monitor"
Kérdés:
Lehet valahonnan máshonnan "létesíteni" profilokat, vagy mostmár full energy-saving lesz a gépem ?Köszi az esetleges válaszokat !!
Na milyen csokit kér minden PH! tag a büfében ? ---> 3Bit-et
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok! Elővettem Labtec webkameámat szkájphoz. Azóta 64 bit win7 lett a gépen, nem találok hozzá drivert a hivatalos oldalon:
http://www.labtec.com/index.cfm/service/listing/EUR/EN,crid=68,crid2=1764
A Vista 64 és 32 bitest is próbáltam, de a telepítés végén kiírja, hogy nem megfelelő az oprendszer.
Akkor ilyenkor kuka?Köszi, ha valakinek van ötlete.
Aktív témák
Hirdetés
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest