Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • geckowize

    őstag

    Sziasztok,

    Asus ROG Strix B250F Gaming alaplapom van es Phanteks Eclipse P400S hazam. A hazhoz adott RGB LED strip alaplapi osszesyncelesevel kapcsolatban lenne kerdesem.

    A problemam, hogy nem tudom, milyen allapotban kell az AURA szoftverrel beallitani a LED stripet, mert mikor elkezdem a beallitast, ugy latom fugg az eredmeny az elozoen hasznalt szintol
    Tehat AURA szoftverben beallitasnal elojon a kerdes, hogy a 3 kozul melyiket latom: red, green, blue, eppen hogy vilagit a strip, es nekem kisse eltolva jeleniti meg ezeket, es pl kezdi helyes zolddel a vilagitast, de aztan a masodik egy piros helyetti narancssarga szin, es a a harmadiknal kek helyett lilas-rozsaszines szinen eg.

    Mi lehet a problema? Megneztem, az RGB LED strip kompatibilis az Asus AURA-val. Probaltam reset utan, feheret beallitva, feketet beallitva, mindig eltolt szineket kinal fel, amelyek nem pontosan piros, zold, kek kozul valoak.

    Az mar hab a tortan, hogy az RGB LED strip-hez adott RGB headerre valo hosszabbitobol nagyon konnyen kijarnak a strip tui, cellux nelkul nem is tudtam mukodesre birni... :(((

Új hozzászólás Aktív témák