Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    válasz TechN7ne #50843 üzenetére

    Hát kérem, igen. :K
    Majd a jövő eldönti, hogy hogy döntöttem. Én lépésről-lépésre haladok, következő hónapban processzor.
    Azt azonban észrevettem, hogy a PH elég MSi alaplap-ellenes, ha szabad így fogalmaznom. :))
    Giga, Asus, esetleg Asrock ellenben nagyon jó.
    Máshol is be vagyok regisztrálva, ott meg Asus, MSI a legfőbb ajánlás, hébe-hóba Giga, az Asrock meg közellenség. (ott meg inkább több az MSI használó) Boltos ismerőseim (kettő is van) szerint meg Asus, Asus, Asus, néha Giga és MSI, Asrock meg az Asus "maradék-telepe".
    Itt is benéztem az ajánlott Giga topikba, hemzsegett a különböző problémáktól, kérdésektől. megnéztem egy kiszemelt Asrock topikot, na hát ott is.
    Elkezdtem CSAK külföldi oldalakat olvasni, elemezni a teszteket, melyek leginkább ár/érték szempontokra vonatkoznak. A legtöbb angol (amerikai) oldalon a B150 lapok között igen jó helyezésen vannak az MSI lapok. Főleg a Mortar. (megerősített VGA foglalat...most nem sorolom a többit) Nagyon sokszor előzik a nagy Asus-t.
    De engem mindez még nem érdekel, hiszen majd a gyakorlatban eldől.
    Volt Intel, Mercury (ettől is óva intettek anno), Asrock (kettő), Giga (kettő) lapom. Soha nem gariztattam, mindig működött mindegyik, sőt, még most is. (Az Intelről, és az egyik Giga lapról nem tudok) A mostani Asrock vásárlásakor az eladó sok szerencsét kívánt. Ennek már öt éve! :K
    Legfőbb szempont volt, hogy a csatlakozók terén az legyen rajta, amire szükségem van, a jövőt illetően is legyen benne tartalék (Sata E), hat Sata3, melyek hátrafelé néznek, két sysfan biztos legyen.
    Úgyhogy majd kiderül, mikor beborul! :D
    Én leszek az első, aki jelenteni fogja, ha valami baj lesz, vagy nem működik. :K

    [ Szerkesztve ]

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Új hozzászólás Aktív témák