Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mordor1488

    csendes tag

    Sziasztok!

    Mostanság elég sűrűn akad problémám a gépemmel, és szeretném kikérni a véleményeteket. Alaplapra gyanakszom, vagy VGA-ra.

    A gépem kb. 1 hónappal ezelőtt gondolt egyet, és elkezdett sípolni rendszeresen. Ha jól emlékszem, végtelenítve, és hosszúak voltak a sípolások. Többször megjátszotta azt is, hogy egyszerűen csak újraindult magától. Ezt abbahagyta egy idő után, és azóta sem csinált ilyet, de mást viszont annál inkább. A monitor nem kapcsol fel sokszor, csak villog a gombja, mintha sima készenléti állapotban lenne. Amikor kisebb időre áramtalanítva van, akkor utána rendszerint semmi gond a monitor felkapcsolásával, de ha esetleg alvó állapotra rakom, akkor az ébresztés után nem hajlandó bekapcsolni. A vinyó felpörög, minden egyéb rendben, de a monitor nem reagál. Ugyanezt csinálja sokszor az újraindítás után is. Látom, hogy bootol a gép, a monitor meg marad készenlétiben.

    Memóra-tesztet lefolytattam, jó hosszasan, de semmit nem talált. Másik foglalatba is betettem, alkohollal megtörölgettem, semmi.
    Integrált videókarim van, mivel abszolúte nem játszok. A gép 3 éves múlt. Most tervezem kipróbálni a gépet egy másik monitorral, ill. a monitoromat egy másik géppel, valamint HDMI-kábel helyett VGA-kábelt betenni.

    Mit mondanátok erre? Alaplap, integrált vidkari, esetleg táp, netán monitor?

    Köszi a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák