Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orbano

    félisten

    válasz cicmanyek #9994 üzenetére

    ami számomra eddig a leghatékonyabb volt, mint alap beállítás: lekapcsolom a magast és beteszek egy nagybőgő szólót (chesky-féle bass resonance teszt). elkezdem állítgatni, amíg a pozíciója a helyére kerül, stabil marad, és megfelelőek a hangok is, a mélyek elég mélyre mennek, stb. ha érzésre már elég jónak ítélem, akkor átkapcsolok a magasra, és azt is belövöm hasonlóan, csak ott egy női énekkel (dad can dance - the wind that shakes the barley). Ezután összeeresztem a kettőt és reménykedek, hogy jó lesz.
    Ennél tovább még kevészer jutottam, próbálkozom néha a magasakat és a mélyközepeket egymáshoz is illeszteni, de nem nagyon megy, nem hallom még az összefüggéseket. Tavaly, még az elementnél próbálkoztam azzal, hogy külön a két oldalt beállítom, hogy minél magasabbról szóljon és minél tisztábban, úgy érzésre. De valahogy a két eljárást még nem sikerült ötvöznöm.
    A vágásoknál meg csak tippelgetek, nem igazán tudom mire kéne figyeljek. Úgy nagyjából állítgatom, aztán annyi.
    A vágás és a késleltetés öszefüggéseit meg aztán pláne nem értem/hallom.
    Remélem ha tudok végre menteni, képes leszek kielemezni a különsbégeket és a kevésbé szembeötlő különbségeket is fel fogom ismerni...

    [ Szerkesztve ]

    A vér nem válik VAZZE!™

Új hozzászólás Aktív témák