- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
Lehet hülye kérdés de mivel nem tudom megkérdezem, a jel kábelnek mi is a pontos szerepe? csak annyi, hogy ki-be kapcsolja az erősítőket? nálam úgy néz ki mint valami vékony hangszóró kábel, nem az rca-n levő szál van bekötve hanem külön van behúzva, ez jó így?
-
Kerio
őstag
Köszönöm! egy omegagyürüröl beszél mindenki. De én az nem találom
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Joe bácsi
őstag
Egy kis segítség kellene.
Max. 70 ezerig melyik márkát és konkrét típust ajánljátok? JBL vagy DLS hangszórók lennének vele meghajtva.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
-
whited
addikt
sziasztok
a pioneer p88rsII jó fejegység ugye?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
G.Zs.
senior tag
Alapjában véve jó választás, szép hangú, jó kinézetű fej. De!!! Szerintem ha az ember gyereke rászánja magát egy ilyen kategóriás fej vásárlására, illendő több fajtát is kipróbálni.
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
G.Zs.
senior tag
válasz Wackond #9616 üzenetére
Természetesen a nagyobb erősítő a jobb. De ez a szett papíron fejjel is jól hajtható. Mondjuk egyszer összehasonlíthatnánk a DSK-val az ajtódban, hogy melyik az érzékenyebb.
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
-
Wackond
tag
Én is komolyan mondtam. Remek készülék, én meg tisztelem a tulajokat.
Nagyon szép fej, ha van rá 2-300 órád meg kötélidegeid, akkor elég jól beállítható, mesés hangzást lehet vele elérni. Ha ezt keresed, vegyél ilyet.
Ha hasonlóan jó hangzást keresel, de egy jóval kezelhetőbb, strapabíróbb, üthető fejegység formájában, akkor az Alpine csúcsmodellek közt nézelődj.
Ha csak azért érdekel az RS, mert occo (télleg, mennyire occo?), akkor vedd meg, és add tovább gyorsan. Mondjuk cserealapnak is jó lehet, mivel kelendő portéka. Csak az alkatrészek meglétére figyelj nagyon (horror költség lehet), meg hogy az RCA test-biztije nincs-e megsütve. Más baja nem nagyon szokott lenni tudtommal, ez a bizti viszont már-már tipushiba, ami töketlen userek miatt jön elő...
Fenti kérdéseken meg csak akkor gondolkodj, ha saját használatra kell.
-
G.Zs.
senior tag
-
jilian
addikt
Helló
# 2-CH RCA előerősítő-kimenet nélkül hangerő
# Analóg RCA előerősítő 5,1 vonal kimenet (első, hátsó, center és mélynyomó)
# Integrált 4 x 50 W digitális erősítővelAzt szeretném megkérdezni, hogy ezeket az adatokat elnézve, mekkora teljesítményű hangszórót tolhatok neki?
Esetleg érezhető-e az ha "kevés" egy hangszórónak ez a teljesítmény?köszi
-
Kerio
őstag
Sikerült a modszereddel. Köszönöm! Mostmár gondolkodhatok komponens szetten. Még a magasak helye kérdéses. Ezeket hogy kell rögziteni? Be kell süllyeszteni? Vagy elég rögziteni valahogy? Bocs,de éketemben nem láttam ilyet.
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
-
Wackond
tag
válasz codilandi #9628 üzenetére
Köszönöm, de inkább hagyd rá...
hadd vegye meg 70-ért bótben az újat, ami feleannyit nem tud, mint a 9855. Ne bántson ez Téged, nem bánt engem sem.Egy másik fórumon autókról beszélgettünk, ott "meghallgattam", hogy nem jó használt autót tartani / venni. Én örültem ennek, mert van egy csomó ember, aki megveszi az új autót, náluk csökken az értéke jó sokat, mire én megveszem tőlük "szaréhugyé", és használom még évekig. És vagyunk ezzel így még páran. És mi, hülye használtautósok, mi nem spórolunk a kajával, kedvünkre kocsikázunk az országban fel-s-alá, nem nyomorgunk, mert nem kell rettegnünk a banktól, a THM-től, a CHF-től, stb...; aknára állunk otthon vagy egy havernál, egy sör mellett lecseréljük az olajat 5-6eFt-ból, nem hagyunk 50-100eFt-okat a márkaszervizekben, ahova kötelező elmenni, mert ugrik a gari...
"Ők" azt mondják, hogy amennyit buknak az új autón, én annyit költök a használt vas javítására. Nos, jelezném, hogy 100ekm alatt amit soron kívül cseréltem (tehát nem olaj, kuplung, fék, légszűrő...), az volt 1 hengerfejtömítés, meg egy vízcső. Ja, meg hűtőt, csak úgy, unaloműzésből, 10eFt-ért... a kocsi idén tölti a 16. életévét, és köszöni, jól van. 400-ért vettem 5 éve...
Szal én úgy vagyok vele, hogy a tököm se pazarolja a pénzét új cuccokra, amíg van egy csomó ember, aki helyettem bukik egy csomó pénzt azért, hogy ő nyissa ki először / ő vezesse először / ő pukizzon bele először.
Meg a másik felvetés, ez volt a kedvencem!
"ha mi nem vennénk új autót, akkor ti honnan vennétek használt autót?"
ha most megállnának az autógyárak, akkor sem lenne hiánycikk a személygépkocsi az elkövetkezendő 5 évben, de sztem akár 10-15 évet is kibírnánk a jelenlegi készletből. Legfeljebb a meglevő géppark kihasználtságát kéne növelni, ami nem lenne egy hátrányos dolog.Na ennyi elég az új vs. használt témáról. Ha valakinek van hozzáfűznivalója (pro és kontra), azt privátban szívesen fogadom, mert ugye ez itt nem az a topic.
-
Kerio
őstag
A MAC audio milyen kategória? Komponens szettet néztem. Felejtős?
Vagy Magnat Bull Power 213?[ Szerkesztve ]
-
codilandi
tag
válasz migabi24 #9601 üzenetére
Én most audioquest CAT6-os utp(internetes) kábelből csináltattam rca-t kácsánál. 2x0,5 métert..nem tudom mennyire szedi a zajt, de nem is érdekel mert semmihez nem lesz közel.
a kábel métere valami 260 forint, a dugók vannak 90ért, de nekem háromszázvmennyi volt a darabja...meglátjuk hogy dolgoznak...állítólag sokezer forintos kábelek mellett is megállják a helyüket. Amúgy ha én vennék valamit készen az a Stinger Expert volna. -
codilandi
tag
válasz Wackond #9631 üzenetére
OFF:
hát igen...ezt az "új"-os mizériát sokan nem tudják majd sosem kinőni, de ahogy mondtad nem is baj. Mégha pénzem is lenne egy új autóra, akkor sem venném meg, mert annyit nem ér az egész...meg a garis buziság is ottvan, ugyhogy 100%ig nálad a pont jah és az opelleal meg megint csak nagy szerencséd van. 200 ezerből úgy meg lehet csinálni a motorját ÚJ alkatrészekből, hogy a km számlálót vissza lehet tenni 0-ra és nem utolsósorban minden alkatrész van hozzá, kib@szott olcsón szerelőm tájékoztatott...
ON:
meghallgatnám már vmikor az astrádat mit csinálnak dsk-k fejről, de ahogy hallottam elég jó lett viktor is mondta, h mindenféleképpen hallgassam meg mert nagyon jó nemtudom, hogy a most péntek jó-e, remélem igen, ha nem akkor csak bennmaradnak még egy darabig a kocsidban, vagy tervezel vmi upgrade-t esetleg??
-
Wackond
tag
válasz codilandi #9635 üzenetére
Szia,
még bent van a DSK, gyere pénteken, halózd meg!
Már nem lesz sokáig, megy vissza az Alpine SPX szett, meg az erősítők, proci, multifej, stb... szal igen, lesz upgrade. Vagyis nem upgrade, mert ezek megvannak/voltak, a DSK volt a "downgrade", csak a hecc kedvéért, parasztvakításra, hogy mit lehet kihozni egy 15eFt-os szettből.
Hozzáteszem, megérte a teszt miatt megvenni, tényleg nagy sikere volt/van, de már vissza kellene térni az eredeti kerékvágásba. Hacsak meg nem veszi valaki azt a rendszert, de erre kevés esély van. Alapvetően 1. nincs pénzük az embereknek 2. akinek van az meg olyan szarrágó, hogy sose venne 30eFt fölötti rádiót, stb... -
Joe bácsi
őstag
Azért, mert kíváncsi vok, h. ti melyik konkrét típust ajánljátok. Nem akarok befürödni vele.
G.Zs.: Gyárilag 8 van benne. Akkor miért ne használjam ki?! 8 jobban szól, mint 2!!!
[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
G.Zs.
senior tag
válasz Joe bácsi #9645 üzenetére
Nah, ezen jót visítottam.
Elárulok egy titkot. 8 szarabbul szól, mint egy normális komponens szett.
Picit olvasgass vissza itt a fórumban. Sok érdekességet fogsz találni.
Nem a hangszórók számától lesz jó a hifi.A 9855-öst azt ajánljuk, amit újonnan meg veszel 70k-ért, azt nem annyira.
[ Szerkesztve ]
-
G.Zs.
senior tag
válasz Joe bácsi #9647 üzenetére
Tökmindegy. Elég lesz egy pár komponens szett. Ha egy kategóriával jobbat akarsz, akkor erősítőre és mélyládára költs. Hásó ajtókba semmiképp ne tegyél hangszórót, mert felesleges. Inkább az eleje legyen normális, plusz ha rendes hifit akarsz, akkor egy láda kell, ami kiegészíti az első szettet.
Segíteni akarok, mielőtt feleslegesen elszórod a pénzed. Milyen JBL-t néztél?[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
Láda nem kell, mert 1. foglalja az így sem nagy helyet! 2. Plusz (fölös) súly! A lényeg, h. hasítson a verda!
Nem azt akarom, h. csak elől szóljon, mert hátul ülve elég sz@r. (a vezető ülésben fogok ülni, de hátul akkor is szóljon)
Azzal az Alpine-val meg az a baj, h. érintős a kijelzője. 1. Plusz meghibásodási forrás. 2. Vezetés közben sz@r kezelni.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest