Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wackond

    tag

    válasz Joe bácsi #9665 üzenetére

    Figyi máá' egy picit!
    Most itt leszólod a kollégát, hogy nem ismeri a kiszemelt fejegységedet, Te meg fikázod a 9855 GlideTouch kezelőfelületét, de filmen se láttad még. Bravo.
    Namost felvázolom, mivel nekem volt szerencsém együtt élni vele egy darabig, meg mivel van 2db a polcomon:
    1. nem hibaforrás. Egy valamit kell észben tartani: ne buzeráld retkes kézzel. Mondjuk ez egy alapvető intelligenciaszint fölött nem hiszem, hogy külön magyarázatra szorul. Ja, meg mégegy: nem kell kólát/kávét belelocsolni.
    2. menet közben nem kell velős beállításokat csinálni. Mit csinál épeszű user menet közben? Max track + / - vagy volume. Ezeknek meg nem véletlenül van külön gombja.

    Csak azért tettem szóvá, mert kijelentetted, nem pedig kérdeztél róla. Inkább az utóbbit javaslom, teljesen jó szándékkal.

    Másik ez a hangszóró kérdés.
    Hidd el, tapasztalatból pofázza itt mindenki, hogy egyetlen értelmes elsőszett többet ér, mint ha telepakolod a kocsit mindenhol hangszórókkal. Fázishibákat okoz a hangban, nemes egyszerűséggel szarul fog szólni. Értelemesebben is el lehet költeni ezt a pénzt. Mi már megtanultuk, önköltségen, próbáljukn Neked átadni a tapasztalatot, de te meg elhajtasz mindenkit. Közben egyik szabad a másikat üti. Mi az hogy egy erősítő az plusz tömeg? Miért? A hátra pakolt hangszóró az mi a lóf@asz, ha nem fölös tömeg?
    Meg "lényeg hogy hasítson a verda" - akkor nem kell utas, nem kell őt szórakoztatni sem, stb...

    Szal érted na, nem bántásból írom, csak 1. el kéne dönteni, hogy milyen téren hozol áldozatot 2. el kéne dönteni, hogy adsz-e a rutinos autóhifis fórumtagok szavára, vagy csak azt várod, hogy a kiszemelt fejegységedet hátha javasolja valaki, és akkor nyugodtabb szívvel veszed meg...

    Abban biztos lehetsz, hogy itt a kutya nem fogja azt javasolni, hogy vegyél 8 hangszórót a kocsiba. Még választani sem tud senki. Mert hülyék, nincs benne rutinjuk. Nincs az ittenieknek rutinja abban, hogy hogyan csináljanak ilyen elcseszett projekteket.
    Abban viszont tudunk segíteni, hogy csinálj jót. :K

Új hozzászólás Aktív témák