Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • forgonati

    őstag

    Üdv a népnek!
    Lenne egy kérdésem. Első szett + picike szub pároshoz keresnék valami erőlködőt. Valami minőségibb cuccot. Az első szett egy régi, de jól bevált Focal Polyglass 16-os szett, amihez társul egy 15L zárt doboz egy 20-as Focal 21V2 szubbal. Mellé jó öreg Bandridge Profigold kábelek (még 2005 környékéről :D ) Ehhez keresnék valami 4 csatornásat. Az első szett a saját keresztváltóján keresztül van kergetve, nem akarok teljes aktívat, tehát vagy 4 csatorna kell, vagy esetleg 3 csatis is jó.

    Lenne most lehetőségem egy Genesis Profile 4-et venni, ez mennyire lenne jó hozzá? Nem kell nagy teljesítmény, nincs durván hajtva a rendszer. Genesis cuccokat hallottam már szólni, és eléggé bejönnek. Ez a profile 4 kifejezetten bejönne a mérete miatt is, mert az ülés alá menne elvileg, és ez a cucc nagyon lapos.

    Esetleg valami más alternatíva? Igazából jó ideje nem autóhifizek, szóval nem annyira tudom hogy az újabb szériák milyenek. Rainbow Germanium sorozat? DLS? Esetleg a Genesis channel 4? (ezt nem tudom felhajtani Ebayen, egyet találtam de az leharcolt).

    Vagy bármi más ajánlat jöhet. Köszi!

    [ Szerkesztve ]

    Keelah Se'lai!

Új hozzászólás Aktív témák