Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • BYD Atto 3 menetpróba

    ma Ez kéne legyen a kínai slágertermék az európai piacon, mert tágas, olcsó és elég modern is. De adódnak kompromisszumok.

Új hozzászólás Aktív témák

  • tboy93

    nagyúr

    válasz bencer2 #42950 üzenetére

    Figyu, ennyiből simán lehet kihozni jó hifit, használt cuccokból. Én azt mondom, ne vegyél új cuccokat, inkább vegyél használtat, sokkal jobb hangminőséget fogsz elérni, ki se akarsz majd szállni az autóból. Ha nem akarsz befürödni, akkor tedd azt amit én. Meglátsz valahol egy erősítőt, linkeled ide, megmondjuk szar-e ( :DDD ) , és valakivel elmész megnézni illetve kipróbálni a cuccot. Ehhez vagy az kell, hogy be legyen kábelezve előre az autód vagy állod a benyapénzt valaki másnak vagy kipróbáljátok az eladó autójában (nálam az utóbbi két eset játszott).:))

    Első körben én ráugranék a facebookon hirdetett Phoenix Gold ZX450-re, kis alkuval talán 35-ért elhozható. Utána kell hozzá keresni egy jó első szettet szintén 30-40-50 körül, ez lesz a nehezebb. Kábelből mehet kácsa, illetve hegesztőkábel kombó, az erősítő elhelyezésétől függ hány méter. Szigetelés hanno protecto. Ha mégis megenyhülnél és bevállalnál egy ládát, akkor akár külön erősítőről is tudnád hajtani, a keretbe belefér. Nem kell nagy ládára gondolni, PiciPetinek is egy 18L-es van a csomagtartójában (nagyon pici ;) :B ). Ha még ez a méret is zavaró lenne néha, akkor speak-on csatlakozósra is meg lehet csinálni, amivel nagyon könnyen ki lehet venni. Erősítőt (vagy erősítőket) ha szerencséd van be tudod rakni ülés alá, ezzel sok-sok méter kábelt megtakarítva.

    Ha dél-pesti vagy, szakit is tudok ajánlani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák