Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Viktor26

    tag

    Sziasztok...

    Na volt most idom foglalkozni egy kicsit a rendszerrel, atneztem a csatlakozasokat, az erosito beallitasokat, a JBL-lel, es a melyhangszoroval tovabbra sincs semmi problema. Az Alpine erositot is kapcsolgattam, ujrakotottem az egeszet, itt sincs gond. Levettem a gaint minimumra, nagyon halkan szoltak a hangszorok, de ha a 9855r hangerejet maxra tekerem, igy is elhalkul a szett bizonyos idokozonkent arra a par masodpercre. Teljesen kiszamithatatlan a dolog, van, hogy 28-as hangeron is birja, van, hogy mar 23-ason elhallgat. Neztem kozben az erositot is, a mukodesjelzo LED vilagit a nemasag kozben is folyamatosan, en ebbol arra kovetkeztetek, hogy az mukodik ebben az idoszakban is tovabb. Ezaltal a fejre gyanakszom. A melynyomo az megy a nema idoszak alatt is folyamatosan, csak a szett nem.
    Eddig, amig hangvaltoval ment passziv rendszerben, max hangeronel sem jott elo ez a jelenseg, hidalva volt rakotve az Alpine erosito a fejegyseg rear kimenetere egy Audison RCA-val. Most, aktivban ezt az RCA-t kapta meg a front csatorna, a magasakkal, a kicknek meg vettem a KACSA-ban egy narancsszinu, nem tudom mi a tipusa Kacsa Audio RCA-t, nagyon merev, vastag kulsovel, es nagyon igenyes, aranyszinu csatlakozokkal. Ezt kotottem a front kimenetre. Amikor ez a jelenseg, a nemasag fellep, akkor a SUB kimenet szol rendesen, a front es a rear pedig elhalkul.

    Arra gondoltam, lehet, hogy tenyleg valami beallitasi hiba lesz a fejegysegben, a belso erositojet ki kell gondolom aktiv hajtas eseten kapcsolni, amit elvileg megtettem, de nincs kizarva, hogy bena vagyok a dologhoz, es nem jol allitottam be az alapokat. Meg kiprobalom majd, hogy megcserelem a ket erositot, tehat a JBL-re kotom a szettet, ha igy is jelentkezik a
    problema, tuti a fejnel lesz valami gebasz! Otletem sincs.... :(

Új hozzászólás Aktív témák