Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Az-X

    őstag

    válasz gabber01 #21346 üzenetére

    Ez a kábel... és amúgy minden hifi sztori arról szól, hogy egy egységes rendszert kell építeni. Ne legyenek benne kirívó elemek, mert annak semmi értelme. Pl Ne tegyünk egy 200-300e Ft-os rendszerbe egy ugyanennyit érő kábelt mert nem fog kijönni a tudása. Illetve nem érdemes tenni 200-300Ft/m-es kábelt sem mert akkor pedig a rendszer tudása nem fog előjönni a kábel gyatrasága miatt.

    Ráadásul az ára mellett még hangban is passzolnia kell az elemekhez. Ezért van az, hogy egy adott ársávban van jónéhány féle kábel, és ezek közül van ami nagyon jónak tűnik, van ami pedig kifejezetten gyengécskének. Ráadásul lehet, hogy egy adott rendszerbe egy 800Ft/m-es kábel nagyon jól passzol, és akkor jobb az eredmény mint egy 4-5eFt/m-es kábellel ami nem passzol a rendszerhez. De ettől függetlenül a rendszerhez passzoló magasabb árkategóriás kábel biztos, hogy jobb lesz! A több százezres kábelekről most nem teszek említést mert autóhifi esetén ezeknek semmi jelentősége. Amúgy autóhifinél kizárólag csak versenyzés esetén javasolnék több ezer Ft/m-es kábeleket. Járó motornál teljesen elveszik a minőség többlet, így nincs értelme megfizetni.

    Az, hogy esetleg Te még nem hallottál jól összeválogatott, megépített rendszert, az nem azt jelenti, hogy nem lehet kihallani, hogy egy drágább kábel jobb! Ez a történet sajnos nagyon sok időt, rengeteg próbálkozást, és nem utolsó sorban rengeteg pénzt igényel. Azt mindenki eldönti magában, hogy ezeket rá tudja e szánni, vagy bemegy a boltba, vesz valamit és az szól valahogy.

    [ Szerkesztve ]

    :)

Új hozzászólás Aktív témák